Acasă Stiri Pe aceste telefoane Samsung Galaxy puteți juca Fortnite

Pe aceste telefoane Samsung Galaxy puteți juca Fortnite

Este foarte clar că puteți juca Fortnite pe telefoanele high-end Samsung. Însă acum lista de dispozitive pe care puteți juca jocul a crescut considerabil și include câteva modele extrem de accesibile. Printre acestea sunt Galaxy A20e, Galaxy A40, Galaxy M31, sau Samsung Galaxy A5 (2017).

Recent compania Google a eliminat Fortnite din Play Store, în schimb găsiți aceste jocuri în Galaxy Store. Google a declarat că: „Deși Fortnite rămâne disponibil pe Android, nu mai este disponibil pe Play, deoarece ne încalcă politicile. Cu toate acestea, salutăm oportunitatea de a continua discuțiile cu Epic Games și de a readuce Fortnite la Google Play„.

Pe ce telefoane Samsung Galaxy puteți juca Fortnite?

Acum aproape doi ani, un număr mic de telefoane Samsung au fost primele dispozitive Android pe care se putea juca Fortnite. Atunci, lista dispozitivelor acceptate era limitată la câteva modele high-end, de la Galaxy S7 până la Galaxy S9 și Samsung Galaxy Note 9. Anul trecut, Galaxy A70 și Samsung Galaxy A80 au fost primele dispozitive Samsung mid-range cu Fortnite.

La începutul acestui an, după lansarea lui Galaxy A51 și Galaxy A71 am crezut că ambele primesc Fortnite. Nu a fost cazul. Dar, acum puteți juca Fortnite și pe ele. Și nu numai atât, există și alte smartphone-uri Samsung Galaxy mid-range pe care se poate juca Fortnite, inclusiv Samsung Galaxy A5 din 2017.

Epic Games este o companie americană care produce și comercializează jocuri. A fost fondată în 1991 și are sediul în Cary, Carolina de Nord. Epic Games este proprietara a trei motoare de jocuri video: Unreal Engine, Unreal Engine 2 și Unreal Engine 3.

Iată e ce telefoane Samsung Galaxy este disponibil Fortnite de la Epic Games:

 • Seria Galaxy S20
 • Seria Galaxy S10
 • Seria Galaxy S9
 • Seria Galaxy S8
 • Seria Galaxy S7
 • Galaxy Note 20
 • Galaxy Note 10 / Note 9 / Note 8
 • Galaxy Fold / Galaxy Z Flip / Galaxy Z Fold 2
 • Galaxy A51 / Galaxy A71 /  Galaxy M21 /  Galaxy M31 (2020)
 • Galaxy A20e / Galaxy A40 / Galaxy A50 / Galaxy A70 / Galaxy A80 (2019)
 • Galaxy A7 / Galaxy A8 / Galaxy A9 (2018)
 • Galaxy A5 (2017)

Nu mai găsiți Fortnite în Google Play, ci în Galaxy Store

Deoarece Epic Games și-a implementat propriul sistem de plată în Fortnite, Google a eliminat aplicația de instalare din Google Play. Apple a procedat la fel cu aplicația iOS din App Store, conform GalaxyClub. Aplicația poate fi încă găsită în magazinul Samsung Galaxy. Pe baza acestui lucru au fost ajustate mai multe lucruri.

Epic Games folosește o serie de categorii diferite pentru compatibilitate. Prima categorie este formată din dispozitive care sunt direct acceptate. Veți găsi Fortnite pe ea dacă îl căutați în Galaxy Store. Există, de asemenea, multe dispozitive care nu sunt acceptate oficial. Nu veți găsi Fortnite pe ele dacă le căutați în magazinul Galaxy. Atenție: asta nu înseamnă că nu îl poți juca pe telefon.

Puteți încerca întotdeauna prin aplicația proprie Epic, prin metoda folosită până acum ceva timp pentru a instala Fornite pe dispozitivul dvs. Android. Puteți găsi aplicația respectivă pe propriul site web al Epic Games. Urmați instrucțiunile de acolo pentru instalare.

Pe multe dispozitive încă puteți instala Fortnite în propria aplicație Epic. Primești mesajul potrivit căruia dispozitivul nu este acceptat oficial, dar este posibil ca totul să funcționeze fără probleme.

Posibil ca Epic Games să revizuiască în scurt timp această listă

Ultima categorie de dispozitive constă în modele pe care jocul pur și simplu nu funcționează. Dacă descărcați aplicația Epic și încercați să instalați Fortnite, veți primi imediat mesajul că nu este disponibil. În mod surprinzător, acest lucru se întâmplă în prezent și pe noul Galaxy A41, în timp ce Galaxy A40 din 2019 rulează jocul. Este posibil ca Epic Games să-și schimbe politica, pentru că dacă A40 poate gestiona jocul, Galaxy A41 mai nou nu poate face acest lucru.

Este de la sine înțeles că vă puteți bucura cu adevărat de cele mai bune grafice în jocuri, în special pe dispozitivele premium. În cele din urmă, va trebui doar să încercați cât de jucabil este Fortnite pe telefon. În orice caz, mai sus aveți o listă de telefoane Samsung pe care puteți juca Fortnite. Și, trebuie să remarcăm că această listă a devenit destul de lungă de la prima lansare.

Stiri

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...

Vânzările de televizoare au crescut în Q3 2020 pe fondul pandemiei

Se așteaptă ca piața mondială de televizoare să se extindă în al treilea trimestru al anului 2020. Informați vine de la compania...

Urmăriți TV gratuit pe telefonul Galaxy cu noua aplicație Samsung TV Plus

Samsung a anunțat că aduce aplicația Samsung TV Plus pe smartphone-urile Galaxy. Este un serviciu care anterior a fost disponibil doar pe...

Samsung Pay: achiziții de mare valoare fără cod PIN în Australia

Samsung este mereu preocupat și de sistemul său de plată Samsung Pay. Acesta este extins permanent și primește noi funcții. Recent compania...

Samsung a lansat monitorul Odyssey G7 T1 Faker Edition în Coreea

Samsung și-a prezentat seria de monitoare de jocuri Odyssey la începutul acestui an la CES 2020. Gama a constat din monitoarele Odyssey...

Samsung a lansat SSD 980 PRO pentru gaming și aplicații high-end

Samsung Electronics a lansat ieri primul SSD PCIe 4.0 NVMe (SSD) al companiei – Samsung SSD 980 PRO. Noul 980 PRO este...