Telefoanele pliabile Samsung vor depăși seria Galaxy S până în 2025

283
Telefoanele pliabile Samsung vor depasi seria Galaxy S pana in 2025
Sursa foto: androidauthority

Samsung spune că smartphone-urile sale pliabile vor fi cele mai populare telefoane ale companiei în următorii trei ani. Șeful diviziei mobile crede că telefoanele pliabile vor deveni noul standard al smartphone-urilor. „Foldables vor deveni noul standard al smartphone-urilor”, potrivit șefului diviziei mobile Samsung.

Dacă nu știați deja acest lucru, Samsung este all-in pe telefoanele pliabile. După ce și-a retras linia Galaxy Note în favoarea dispozitivelor flexibile, compania dorește acum ca acestea din urmă să depășească chiar și seria Galaxy S. Sau, așa se pare din declarațiile recente făcute de șeful diviziei mobile Samsung, Roh Tae-moon. Potrivit lui TM Roh, livrările combinate de Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip vor depăși cele ale altor telefoane premium Galaxy în următorii trei ani.

Telefoanele pliabile vor avea o pondere de 50% în portofoliul Samsung

Până în 2025, telefoanele pliabile vor ocupa mai mult de 50% din totalul livrărilor de smartphone-uri premium Samsung”. A spus Roh Tae-moon, potrivit AndroidAuthority. El a mai spus că „pliabilele vor deveni noul standard al smartphone-urilor”.

Asta înseamnă că, în viitor, Samsung ar putea face navele sale emblematice pliabile și mai accesibile pentru a crește gradul de adoptare. În timp ce Galaxy Z Fold este încă un telefon ultra-premium la a patra generație, linia Flip prezintă o intrare mai realistă în ecosistemul de telefoane pliabile Samsung. Vă reamintim că Galaxy Z Flip 3 a fost anul trecut cel mai bine vândut telefon pliabil din lume. Samsung speră ca Galaxy Z Flip 4 să îi calce pe urme.

AndroidAuthority este cel mai mare site dedicat sistemului de operare Android. A fost fondat în 2007. Este una dintre cele mai respectabile voci din domeniu. Oferă știri despre Android, ghiduri pentru alegerea telefoanelor, recenzii și multe altele.

Deși este greu de crezut că în doar trei ani telefoanele pliabile vor fi noul standard, acesta spune ceva despre direcția în care se îndreaptă compania. Se pare că Samsung își reduce deja dispozitivele Galaxy S, cu zvonuri care indică sfârșitul telefoanelor Fan Edition. Dar, dacă va exista un viitor în care Samsung devine complet pliabil, nu știm în acest moment. Nu credem că Samsung va renunța complet la telefoanele sale clasice, indiferent că este vorba despre seria Galaxy S, Galaxy A sau M.

Samsung este deja cel mai mare jucător de pe piața mondială de telefoane pliabile. Are câțiva rivali în arena pliabilă, cum ar fi Xiaomi, Huawei, Oppo, Motorola și Vivo. Totuși aceștia se adresează în special pieței din China. Dar, sunt zvonuri că Apple vrea să intre pe piața pliabilă și în acest caz Samsung va avea de înfruntat un adversar redutabil.