Acasă Stiri Televizoarele Lifstyle și gama QLED 4K și 8K prezentate în România

Televizoarele Lifstyle și gama QLED 4K și 8K prezentate în România

Samsung a prezentat în cadrul unui eveniment online televizoarele din gama QLED 4K, QLED 8K 2020, precum și seria Lifestyle, în România. În cadrul evenimentului, Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics, a vorbit despre fiecare gamă în parte și punctele ei forte. La dialog au participat și arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, care au împărtășit cu participanții viziunea lor despre design-ul de interior și rolul tehnologiei într-o casă. Discuția a fost moderată de Mihai Hash, creator de conținut.

Calitatea imaginii și a sunetului reprezintă caracteristicile esențiale ce descriu televizoarele Samsung QLED. Acestea sunt, de asemenea, și cele mai importante aspecte de care consumatorii țin cont atunci când își aleg televizorul. Pe lângă specificațiile datorită cărora aceștia au parte de cea mai bună experiență de vizionare, și aici menționăm capacitățile AI Upscaling îmbunătățite, televizoarele din gama QLED și Lifestyle se integrează perfect în design-ul locuinței, aducând un plus de eleganță în orice încăpere.

Televizoarele QLED 8K, 4K și Lifestyle

Gama QLED 8K este printre primele din industrie care acceptă redarea de conținut nativ 8K. Fiecare model din gamă îndeplinește cerințele Asociației 8K, precum și CTA 8K Ultra HD Display Definition. Gama QLED 8K include următoarele modele: Samsung QLED Q950, QLED Q800 și Samsung QLED Q700.

Gama QLED 4K 2020 cuprinde 5 modele, în dimensiuni începând de la 43 inch (109 cm) până la 85 inch (215,9 centimetri). Televizoarele din această gamă au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare și tehnologia AI Upscaling. Această tehnologie convertește automat conținutul la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.

Gama Lifestyle cu televizoarele The Serif și The Frame este ceva inedit în domeniul TV. The Frame aduce imaginile la viață cu detalii și texturi incredibile. Punctul său forte este că ecranul poate fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru. Utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană.

The Serif este diferit de un televizor convențional, se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode.

Credem că orice consumator poate găsi un televizor din gama QLED 2020 care să se potrivească cu nevoile lui. Gama QLED 2020 reflectă angajamentul pe care și-l asumă Samsung de a fi la vârful inovației în industrie și de a oferi consumatorilor cea mai bună experiență cu televizorul, în confortul propriei case”. A declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania și Bulgaria.

Televizoarele Samsung se încadrează perfect în orice casă

În cadrul evenimentului, Alina Vîlcu și Omar Ghanadi au împărtășit cu participanții, viziunea lor despre design-ul unei locuințe și rolul pe care îl joacă televizorul în ansamblul unei încăperi.

„De fiecare dată când abordăm procesul de design pentru locuință, zona TV este una din cele mai mari provocări. Este locul din casa unde familia, prietenii se adună. Astfel, uitatul la televizor devine social, iar spațiul trebuie să fie pe măsură, stimulant vizual, confortabil și mai ales reprezentativ pentru cel care îl locuiesc. Atunci când te gândești la “acasă”, zona de living este cea care îți vine în minte”. A spus Alina Vîlcu, arhitect Piano Terra și co-fondator Inside Academy.

„Designul contemporan s-a adaptat la noile tehnologii, prin urmare designul, astăzi, este tehnologie. Tot ceea ce este inovație, în ultimii 20-30 de ani, este nou prin dimensiunea sa tehnologică. Cel mai mare impact în designul lumii recente, l-a avut tehnologia. Cu toate acestea am remarcat puțină atenție asupra designului de obiect tehnologic în ultimii ani”. A spus Omid Ghannadi, arhitect, co-fondator Inside Academy și I.O.G. Arhitectura.

„De aceea m-am bucurat foarte tare de apariția gamei  Lifestyle de la Samsung. The Serif și The Frame sunt interesante prin scenariul de design pe care îl oferă. The Serif este un obiect singular, dar foarte flexibil prin poziția sa de sine stătătoare, iar The Frame vorbește despre o tehnologie supusă camuflajului, integrată ambianței prin rama sa. Ambele vorbesc despre poziții diferite în fața tehnologiei, iar reușita lor este bunul-gust”, adaugă el.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...

Samsung Electro-Mechanics produce un condensator ceramic foarte mic

Producătorul de componente electronice Samsung Electro-Mechanics a dezvoltat un condensator ceramic multistrat (MLCC), de mare capacitate, a declarat compania. Un condensator ceramic...

Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din aprilie 2021

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe smartphone-urile sale la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, majoritatea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 va veni cu S Pen, dar fără un slot dedicat

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold oferă o productivitate mai mare și multitasking mai bun, grație ecranului mare și capacității de a...

Actualizarea Sony PS5 aduce suport pentru Samsung TV de 120 fps 4K

Sony a lansat o actualizare pentru consola Sony PlayStation 5 care rezolvă problemele de compatibilitate cu televizoarele Samsung. Sony PS5 trebuia să...

Samsung a început dezvoltarea firmware-ului la Galaxy Z Flip 2 (3)

Samsung urmează să lanseze două noi smartphone-uri pliabile în acest an, câte unul din fiecare în seria Fold și Flip. Există indicii...