Acasă Stiri Televizoarele Lifstyle și gama QLED 4K și 8K prezentate în România

Televizoarele Lifstyle și gama QLED 4K și 8K prezentate în România

Samsung a prezentat în cadrul unui eveniment online televizoarele din gama QLED 4K, QLED 8K 2020, precum și seria Lifestyle, în România. În cadrul evenimentului, Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics, a vorbit despre fiecare gamă în parte și punctele ei forte. La dialog au participat și arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, care au împărtășit cu participanții viziunea lor despre design-ul de interior și rolul tehnologiei într-o casă. Discuția a fost moderată de Mihai Hash, creator de conținut.

Calitatea imaginii și a sunetului reprezintă caracteristicile esențiale ce descriu televizoarele Samsung QLED. Acestea sunt, de asemenea, și cele mai importante aspecte de care consumatorii țin cont atunci când își aleg televizorul. Pe lângă specificațiile datorită cărora aceștia au parte de cea mai bună experiență de vizionare, și aici menționăm capacitățile AI Upscaling îmbunătățite, televizoarele din gama QLED și Lifestyle se integrează perfect în design-ul locuinței, aducând un plus de eleganță în orice încăpere.

Televizoarele QLED 8K, 4K și Lifestyle

Gama QLED 8K este printre primele din industrie care acceptă redarea de conținut nativ 8K. Fiecare model din gamă îndeplinește cerințele Asociației 8K, precum și CTA 8K Ultra HD Display Definition. Gama QLED 8K include următoarele modele: Samsung QLED Q950, QLED Q800 și Samsung QLED Q700.

Gama QLED 4K 2020 cuprinde 5 modele, în dimensiuni începând de la 43 inch (109 cm) până la 85 inch (215,9 centimetri). Televizoarele din această gamă au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare și tehnologia AI Upscaling. Această tehnologie convertește automat conținutul la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.

Gama Lifestyle cu televizoarele The Serif și The Frame este ceva inedit în domeniul TV. The Frame aduce imaginile la viață cu detalii și texturi incredibile. Punctul său forte este că ecranul poate fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru. Utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană.

The Serif este diferit de un televizor convențional, se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode.

Credem că orice consumator poate găsi un televizor din gama QLED 2020 care să se potrivească cu nevoile lui. Gama QLED 2020 reflectă angajamentul pe care și-l asumă Samsung de a fi la vârful inovației în industrie și de a oferi consumatorilor cea mai bună experiență cu televizorul, în confortul propriei case”. A declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania și Bulgaria.

Televizoarele Samsung se încadrează perfect în orice casă

În cadrul evenimentului, Alina Vîlcu și Omar Ghanadi au împărtășit cu participanții, viziunea lor despre design-ul unei locuințe și rolul pe care îl joacă televizorul în ansamblul unei încăperi.

„De fiecare dată când abordăm procesul de design pentru locuință, zona TV este una din cele mai mari provocări. Este locul din casa unde familia, prietenii se adună. Astfel, uitatul la televizor devine social, iar spațiul trebuie să fie pe măsură, stimulant vizual, confortabil și mai ales reprezentativ pentru cel care îl locuiesc. Atunci când te gândești la “acasă”, zona de living este cea care îți vine în minte”. A spus Alina Vîlcu, arhitect Piano Terra și co-fondator Inside Academy.

„Designul contemporan s-a adaptat la noile tehnologii, prin urmare designul, astăzi, este tehnologie. Tot ceea ce este inovație, în ultimii 20-30 de ani, este nou prin dimensiunea sa tehnologică. Cel mai mare impact în designul lumii recente, l-a avut tehnologia. Cu toate acestea am remarcat puțină atenție asupra designului de obiect tehnologic în ultimii ani”. A spus Omid Ghannadi, arhitect, co-fondator Inside Academy și I.O.G. Arhitectura.

„De aceea m-am bucurat foarte tare de apariția gamei  Lifestyle de la Samsung. The Serif și The Frame sunt interesante prin scenariul de design pe care îl oferă. The Serif este un obiect singular, dar foarte flexibil prin poziția sa de sine stătătoare, iar The Frame vorbește despre o tehnologie supusă camuflajului, integrată ambianței prin rama sa. Ambele vorbesc despre poziții diferite în fața tehnologiei, iar reușita lor este bunul-gust”, adaugă el.

Stiri

Galaxy Z Flip 5G în Mystic White va ajunge în curând în Europa

Samsung a lansat telefonul pliabil Galaxy Z Flip pliabil în Mirror Black, Mirror Gold și Mirror Purple la începutul acestui an. Mai...

Galaxy Z Flip 2 cu un ecran mai mare, o balama mai bună și multe altele

Smartphone-ul pliabil tip clamshell Samsung Galaxy Z Flip s-a bucurat de un succes uriaș după lansare. Conform companiilor de cercetare de piață...

Samsung produce filmul „Untact” folosind Galaxy S20 și Galaxy Note 20

Samsung a anunțat ieri că va produce un film de 8K folosind smartphone-urile sale de ultimă generație. Filmul gigantului tech sud-coreean intitulat...

Samsung Wireless Charger Trio are pagină de suport online

Samsung a prezentat la începutul acestei luni, la evenimentul „Life Unstoppable“, un nou încărcător wireless. Samsung Wireless Charger Trio este un încărcător...

Samsung Odyssey noua gamă de monitoare într-un turneu de eSports

După lansarea performantului monitor de gaming G5, Samsung provoacă comunitatea de gameri europeni de PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) să-și pună echipamentul la încercare....

Samsung Galaxy F41 aproape de lansare, are pagină oficială de asistență

Un nou și puțin cunoscut smartphone Samsung este foarte aproape de lansare. Samsung Galaxy F41 ar putea fi lansat în curând după...

Samsung a lansat mașini de spălat „Grande AI” de capacitate mai mică

Săptămâna aceasta Samsung a lansat o nouă serie de mașini de spălat cu uscător Grande AI. Noua serie este compusă din mașini...