Televizoarele Samsung 2024 sunt disponibile pentru precomandă

120
Televizoarele Samsung 2024 sunt disponibile pentru precomanda
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics America a lansat oficial precomenzi pentru seriile de televizoare și audio din 2024. Toate televizoarele Samsung 2024 vin cu funcții puternice bazate pe inteligență artificială. Acestea includ cele mai recente televizoare Samsung Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, OLED și The Frame. În plus, noul Samsung Music Frame – un difuzor personalizabil care redă muzica preferată în timp ce încadrează fotografiile preferate, este și el disponibil la precomandă.

Cele mai noi televizoare Samsung sunt alimentate de procesoare Samsung AI îmbunătățite, care au o calitate a imaginii și sunet de ultimă oră, împreună cu funcții premium și conectivitate îmbunătățită cu SmartThings, pe care numai Samsung le poate oferi. Dacă precomandați acum un televizor Samsung din 2024 primiți un al doilea televizor de 65 inch de la Samsung. Da, ați citit bine! Mai mult, dacă precomandați difizorul Samsung Music Frame obțineți un credit de 50$ pe la Samsung.com.

„Fiind marca de televizoare numărul 1 la nivel mondial timp de 18 ani consecutiv, Samsung depășește permanent granițele inovației”. A declarat James Fishler, vicepreședinte senior pentru Home Entertainment, Samsung Electronics America, potrivit SamsungNewsroom. „Produsele noastre TV și audio din 2024 redefinesc experiența de divertisment la domiciliu. Conținutul tău preferat va arăta și suna mai bine ca niciodată.”

Noile televizoare și difuzorul Frame Music au fost prezentate pe 21 martie la Unbox & Discover la magazinul Samsung 837 din New York City.

Samsung Neo QLED 8K (număr de model QN900D) oferă cea mai premium experiență de vizionare de până acum. Cu un design unic Infinity Air, suportul televizorului are un efect de oglindă unic care îl face să arate ca plutitor. Începând de la doar 12,9 mm adâncime, este și cel mai subțire televizor 8K de pe piață. Imaginea ajunge la toate marginile televizorului, oferindu-vă o vedere incredibilă.

Alimentat de noul procesor NQ8 AI Gen3, acest televizor este de două ori mai rapid decât predecesorul său, cu rețele neuronale de opt ori mai mari – alimentând funcții AI inovatoare precum 8K AI Upscaling Pro 3 și AI Motion Enhancer Pro. Rezultatul? Totul de pe ecran este afișat în detalii realiste.

  • QN900D (65 inch (165,1 cm) – 85 inch) începe de la 4.999 de dolari
  • QN800D (65 inch – 85 inch (215,9 cm) începe de la 3.499 USD

Samsung Neo QLED 4K: o experiență 4K cinematografică

Samsung Neo QLED 4K (număr de model QN90D) îmbunătățește ecranul în 4K frumos și lasă fiecare detaliu să strălucească cu un procesor actualizat NQ4 AI Gen 2. Televizorul are funcții AI, inclusiv Real Depth Enhancer Pro și Modul de personalizare AI – care poate ajusta setările imaginii în funcție de ceea ce vizionați.

În plus, cu Active Voice Amplifier Pro, seria Neo QLED 4K poate spori dialogul și efectele sonore cheie – cum ar fi pași înfiorătoare – astfel încât să le auzi așa cum a intenționat regizorul să le transmită folosind sunetul Dolby Atmos.

  • QN90D (43 inch (109,22 cm) – 98 inch (248,92 cm) începe de la 1.499 USD
  • QN85D (55 inch (139,7 cm) – 85 inch) începe de la 1.399 de dolari

Samsung este marca de televizoare OLED cu cea mai rapidă creștere și continua creșterea cu un nou portofoliu care oferă contrast îndrăzneț, culori vibrante și luminozitate mai bună.

Modelul emblematic Samsung S95D este primul televizor OLED cu tehnologie OLED Glare-Free. Astfel vă puteți bucura de cea mai bună experiență de vizionare posibilă atât în ​​camere luminoase, cât și în întuneric. OLED Glare-Free reduce reflexiile, menținând în același timp contrastul și acuratețea culorii. De fapt, S95D are culorile validate de Pantone, cei mai importanți experți în culori din industrie, iar aceste afișaje oferă OLED HDR Pro – oferind o luminozitate mai puternică și un contrast și mai bogat.

  • S95D (55 inch – 77 inch (195,58 cm) începe de la 2.599 USD
  • S90D (55 inch – 65 inch) începe de la 1.999 de dolari

Toate prețurile de mai sus sunt prețuri sugerate de producător – Manufacturer’s Suggested Retail Price (MSRP).

Diversitatea gamei de televizoare Samsung înseamnă că există un televizor pentru fiecare preferință, stil sau estetică. Acest lucru este valabil mai ales pentru cel mai bine vândut televizor Lifestyle, Samsung The Frame!

Seria The Frame TV 2024 este reîmprospătată cu noi funcții, inclusiv Pantone Art Validated Colors. Astfel astfel fiecare piesă de artă pare și mai realistă. De asemenea, Samsung a introdus o nouă funcție de streaming de artă care oferă o gustare a colecției diverse a Magazinului de artă – cu 20 de lucrări de artă selectate manual în fiecare lună. În plus, The Frame este mult mai eficient energetic în modul Art. Aici ajustează automat rata de reîmprospătare, pentru a vă bucura de artă de înaltă calitate, economisind în același timp energie.

  • The Frame (43 inch – 75 inch) începe de la 999 de dolari (MSRP)

Nou pentru 2024 este difuzorul Samsung Music Frame. Este primul difuzor wireless personalizabil și personalizat din lume cu un hub IoT încorporat. O categorie complet nouă de audio, este un difuzor cu aspectul unei rame de imagine care se îmbină frumos în orice decor. Puteți schimba cu ușurință orice fotografie sau imagine imprimată pentru afișare și o puteți monta sau instala pe suportul inclus.

Music Frame este compatibil cu tehnologia Samsung Q-Symphony. Astfel aveți o experiență audio perfect orchestrată atunci când difuzorul este asociat cu televizoarele Samsung 2024. Folosiți-l ca subwoofer sau împerecheați două astfel de difuzoare ca sistem home theater. Sau pur și simplu utilizați-l ca difuzor independent Bluetooth sau Wi-Fi. Există nenumărate modalități de a vă personaliza experiența de ascultare!

  • Music Frame are un preț de 399 USD (MSRP).

Noile televizoare Samsung vin cu sistemul de operare Tizen 2024 reproiectat pentru a aduce conținutul în prim-plan și în centru într-un aspect nou. În plus, televizoarele oferă funcții suplimentare pe care le puteți obține doar de la Samsung, iar datele dumneavoastră personale sunt protejate de Samsung Knox.