Acasă Stiri Televizoarele Samsung acreditate de institutul RNIB din UK

Televizoarele Samsung acreditate de institutul RNIB din UK

Samsung continuă să-și extindă funcțiile de accesibilitate pentru o mai bună incluziune digitală și o utilizare cât mai ușoară. În acest sens Samsung a anunțat că a primit acreditarea “Încercat și Testat – Tried and Tested” pentru toate televizoarele Samsung Smart din gama 2020 din partea Institutului Regal Național al Persoanelor Nevăzătoare (RNIB) din Regatului Unit. Este pentru prima dată când Royal National Institute of Blind People (RNIB) acordă această acreditare în domeniul TV.

RNIB acordă acreditarea „Încercat și testat” tuturor produselor, site-urilor web, aplicațiilor sau serviciilor care îndeplinesc criteriile RNIB pentru accesibilitatea utilizatorilor cu deficiențe de vedere. Această acreditare evidențiază angajamentul Samsung privind îmbunătățirea funcțiilor de accesibilitate pentru televizoarele sale.

Samsung a fost premiat în 2016 cu „Inclusive Society Award”

Din 2014, Samsung s-a concentrat pe îmbunătățirea caracteristicilor de accesibilitate pentru utilizatorii cu deficiențe de vedere. Astfel compania oferă funcții precum „Ghidul Vocal”, care permite televizorului să citească cu voce tare informațiile din program și modul „Contrast Înalt”, care afișează informații grafice cu fundaluri negre opace și font alb pentru o vizibilitate sporită. În semn de recunoaștere a acestor caracteristici, RNIB a premiat Samsung Electronics cu „Inclusive Society Award” în 2016.

RNIB Royal National Institute of Blind People este o instituție de caritate fondată în 1868 cu sediul în Londra. RNIB oferă informații, sprijin și consiliere la aproape două milioane de oameni din UK, care suferă de deficiențe de vedere. Patronul RNIB este regina Elisabeta a II-a.

De atunci, Samsung Electronics a continuat să îmbunătățească și să extindă funcțiile de accesibilitate pe televizoarele sale. În acest fel poate oferi o incluziune digitală mai mare pentru persoanele fără auz sau cu deficiențe de auz, precum și pentru persoanele nevăzătoare sau parțial nevăzătoare.

Funcțiile televizoarelor Samsung Smart 2020 presupun:

• Cu ajutorul funcției de ghidare vocală actualizată, utilizatorii pot asculta informațiile cheie din programele TV. Pot, de asemenea, urmări instrucțiunile funcțiilor de accesibilitate și de control de la distanță. Utilizatorii pot și să ajusteze tonul și viteza Ghidului Vocal pentru a se potrivi cu nevoile lor.

Lupa digitală care îmbunătățește și mărește textul și imaginile pe ecranele mari atunci când conținutul este partajat de pe smartphone-ul Samsung Galaxy pe televizor.

Funcția Focus pentru Mărire crește dimensiunea fonturilor specifice privind panoul de control al televizorului, volumul și meniurile.

• Recunoașterea și mărirea automată a zonei specifice de pe ecran destinată persoanelor cu deficiențe de auz, precum și capacitatea de a ajusta și muta poziționarea subtitrărilor.

Compania colaborează cu RNIB din 2013

Cu o varietate mare de conținut și funcții, oamenii se distrează acum mai mult cu televizoarele lor inteligente”. A declarat Kangwook Chun, vicepreședinte executiv Business Display Display la Samsung Electronics. „Samsung se angajează să ofere noi funcții de accesibilitate cuprinzătoare pe televizoarele sale. În acest fel fiecare utilizator se poate bucura de conținutul preferat mult mai ușor”.

David Clarke, directorul serviciilor RNIB, a declarat: „RNIB este încântat să acorde certificatul Tested and Tested companiei Samsung. În acest fel recunoaștem caracteristicile de accesibilitate ale acestor televizoare. Am lucrat împreună din 2013 și în fiecare an funcțiile de accesibilitate de pe televizoarele Samsung au fost îmbunătățite și extinse„.

Stiri

Samsung Galaxy A52s: au apărut primele specificații și culorile

Samsung va oferi hardware-ului viitorului Galaxy A52 un upgrade major în comparație cu Galaxy A52 actual. Acest lucru este evident dintr-o apariție...

Încărcător Samsung de 65W certificat de UL (Demko)

La începutul acestei luni, se zvonea că Samsung aduce suport de încărcare de 65W pentru toate modelele Galaxy S22. Acest lucru ar...

Samsung este al treilea cel mai mare producător de baterii din lume

În afară de smartphone-uri, tablete, televizoare, dispozitive portabile, chipset-uri, afișaje și alte produse electronice de larg consum, Samsung produce și baterii pentru...

Colaborare Samsung – CJ ENM pentru un studio de producție cu The Wall

Samsung a anunțat un parteneriat cu CJ ENM, cea mai importantă companie din Asia de divertisment și stil de viață. CJ ENM...

Imagini oficiale de marketing cu Samsung Galaxy Z Flip 3

Știm sigur că Samsung va aduce pe piață două smartphone-uri noi cu afișaj pliabil pe 11 august. Unul dintre ele este Samsung...

Galaxy Z Fold 2 primește patch-ul de securitate din iulie 2021

Samsung a lansat în cele din urmă actualizarea de securitate din iulie 2021 pentru Galaxy Z Fold 2. Compania începuse să lanseze...

Cele mai bune aplicații Music & Video pentru Galaxy Watch 3, Active & Active 2

Ceasurile inteligente Samsung au memorie încorporată de 4GB pentru stocarea imaginilor, fișierelor și melodiilor audio și video. Da, puteți salva mai mult...