Televizoarele Samsung Lifestyle și QLED 2022 primesc mai multe certificări

145
Televizoarele Samsung Lifestyle si QLED 2022 primesc mai multe certificari
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Televizoarele Samsung Lifestyle și QLED 2022 au fost recunoscute de institutele de certificare globale de top pentru siguranța ochilor și tehnologia color. Vestea vine în momentul în care compania și-a anunțat cele mai noi televizoare QLED și Lifestyle la CES 2022. Televizoarele Lifestyle primesc verificarea „Glare-Free” de la UL, certificarea „Eye Care” de la VDE din Germania.

Televizoarele Samsung Lifestyle 2022 au primit Certificarea „Îngrijirea ochilor” de la Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) din Germania. VDE este una dintre cele mai mari asociații tehnico-științifice din Europa, cu peste 36.000 de membri. Certificarea se aplică modelelor Samsung Lifestyle TV 2022, inclusiv The Frame, The Serif și The Sero. Ecranele sunt evaluate pe diferite categorii, inclusiv „Siguranță – Safety”; „Blând pentru ochi – Gentle to the eyes”; Nivel de pâlpâire – Flicker level; Uniformitate și fidelitate a culorii – Uniformity and color fidelity.

Noile televizoare Lifestyle au fost evaluate pentru siguranța față de emisia de lumină albastră și nivelurile de inhibare a melatoninei pe baza unei metode de clasificare a pericolelor de lumină stabilită de Comisia Electrotehnică Internațională. Televizoarele Samsung Lifestyle 2022 îndeplinesc standardele IEC pentru pâlpâirea ecranului, ceea ce poate provoca oboseală ochilor sau dureri de cap pentru telespectatori. Au fost, de asemenea, recunoscute pentru excelența în fidelitatea culorilor și uniformitatea calității imaginii. Aceste două elemente contribuind la nivelul de confort al ochilor în timp ce se uită la televizor.

Samsung a anunțat recent a cele mai noi televizoare QLED şi Lifestyle la CES 2022.

Televizoarele Samsung Lifestyle și QLED 2022

Televizoarele Samsung Lifestyle 2022 au fost certificate ca „Fără strălucire – Glare-Free” de Underwriters Laboratories (UL). UL este o companie independentă lider în domeniul științei siguranței. Verificarea UL validează afirmația „Fără strălucire” prin evaluarea produselor în raport cu standardul de testare Unified Glare Rating (UGR) stabilit de Comisia Internațională pentru Iluminare (CIE). Noile modele de televizoare Samsung Lifestyle 2022 folosesc un nou ecran mat cu proprietăți anti-orbire, anti-reflex și anti-amprentă. Astfel au o luminozitatea optimă și oferă cea mai bună calitate a imaginii fără strălucire.

  • Reflected Glare. Determină dacă obiectele de pe ecranul televizorului sunt vizibile chiar și atunci când lumina externă este reflectată pe suprafață
  • Disconfort Glare. Determină dacă ecranul televizorului este prea luminos
  • Disability Glare.  Determină dacă un ecran de televizor este prea luminos atunci când te uiți la televizor într-o cameră întunecată

Aceste evaluări ale strălucirii au fost calculate pe baza rezultatelor testelor de vizionare la televizor atât în 300 de lux, (zonă puternic iluminată), cât și în 70 de lux, (zonă slab iluminată).

În plus, toate noile modele de televizoare Samsung QLED 2022 au primit prima certificare „Pantone Validated” din lume de la Pantone. Pantone este brandul renumit în industria globală a culorilor și creator al sistemului Pantone Matching System.

Modele care primesc această recunoaștere de la Pantone includ toate cele 20 de modele nou lansate – 15 televizoare QLED atât 4K, cât și 8K și cinci monitoare. Gama de televizoare Samsung QLED 2022 a fost recunoscută pentru expresia sa exactă a 2.030 de culori Pantone și 110 de nuanțe de piele recent adăugate.

Această recunoaștere din partea institutelor de top la nivel mondial validează tehnologia noastră. Aceasta oferă cele mai bune imagini din clasă, împreună cu cea mai confortabilă experiență de vizionare”. A declarat Seokwoo Yong, vicepreședinte executiv Visual Display Business la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom.