Televizorul Samsung QLED de 98 inch disponibil și în România

297
Televizorul Samsung QLED de 98 inch
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics, lider al pieței globale de televizoare de 17 ani consecutivi, a anunțat extinderea gamei sale de televizoare premium prin lansarea în Europa a noului televizor QLED Q80C de 98 de inch. În acest fel utilizatorii au parte mai multe opțiuni de imagine și design incredibil. Televizorul Samsung QLED are o diagonală a ecranului de aproape 2,5 metri!

,,În ultimii ani, am observat o dorință tot mai mare a consumatorilor pentru ecrane mai mari. La Samsung, suntem dedicați furnizării de produse superioare care îmbunătățesc viața consumatorilor și răspund nevoilor lor curente. Noua variantă adăugată la gama noastră QLED este deosebit de interesantă, oferind o experiență de divertisment mai captivantă. Cu ajutorul tehnologiei revoluționare, completată de parteneriate de conținut uimitoare, extindem gradul de divertisment”. A declarat Jose Barreiro-Lopez, vicepreședinte al Europe Visual Display Office, Samsung Europa, potrivit SamsungNewsroom.

Divertisment la superlativ cu televizorul Samsung QLED de 98 inch

Televizorul Samsung QLED Q80C are un procesor Neural Quantum 4K ce utilizează tehnologia AI Upscaling. Această tehnologie îmbunătățește calitatea imaginii, profunzimea și claritatea conținutului redat pe un ecran de dimensiuni mari. În combinație cu tehnologia Quantum HDR+, noul televizor garantează un negru mai profund și o luminozitate pentru a putea observa până și cele mai mici detalii.

Tehnologia Quantum Dot, cu 100% volum de culoare, validat PANTONE, oferă scene și lumi pline de culori vibrante. Modul EyeComfort, o setare inteligentă a imaginii, concepută pentru a regla automat luminozitatea și tonul ecranului pe baza unui senzor de lumină încorporat și a informațiilor pe care le are referitoare la cantitatea de lumină naturală din încăpere, contribuie la reducerea oboselii vederii. Astfel, dacă telespectatorii se uită la televizor seara, modul EyeComfort va activa reductorul nivelului de lumină albastră pentru ca imaginile să fie mai calde și mai confortabile pentru ochi.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Designul SuperSlim al acestui televizor Samsung QLED de 98 inch (număr de model Q80C) se potrivește perfect în casele mari. Designul este completat de o experiență imersivă, similară unei experiențe cinematografice 3D, cu sunet premium datorită sistemului Dolby Atmos. Tehnologia Samsung OTS (Object Tracking Sound) Lite, alături de Q-Symphony și soundbar-urile Samsung, permit utilizatorilor să simtă ritmul acțiunii, într-o armonie perfectă.

Toate televizoarele Samsung 2023 sunt dotate cu platforma Samsung Smart Hub. Aceasta este extrem de intuitivă și centralizează toate opțiunile de divertisment, într-un singur loc.

Noul televizor QLED de 2,5 metri este disponibil și în România

Consumul de divertisment este într-o continuă schimbare și evoluție, iar predilecția pentru televiziunea conectată este în creștere. Oamenii și-au schimbat criteriile de alegere pentru un televizor. Azi nu mai este la fel de relevantă cum era în urmă cu mai mulți ani, de exemplu, distanța dintre canapea și ecran și riscul de a fi atât de aproape de televizor. Acum televizoarele cu rezoluție 4K și cu algoritmi automați de îmbunătățire a imaginii au devenit tot mai accesibile. Într-un astfel de context, Samsung aduce și pe piața din România noul televizor QLED de dimensiuni incredibile.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

„Televizorul Samsung QLED beneficiază de toate specificațiile de top ale gamei QLED 2023: Direct Full Array, pentru un negru profund și un alb pur; Procesor Neural Quantum 4K care îmbunătățește automat scenele vizionate, indiferent de forma lor originală; Quantum HDR+ pentru o experiență ca într-o sală de cinema; culori cât mai apropiate de realitate, validate de Institutul Pantone; Dolby Atmos cu sunet virtual ce urmărește dinamic mișcările de pe ecran. Iar un aspect important de menționat este și faptul că, pentru un plus de confort, consumatorii pot sta liniștiți în ceea ce privește protecția datelor lor personale întrucât 98Q80C are preinstalat Samsung Knox, un soft de securitate acreditat internațional.” A declarat explicat Victor Armășelu, vicepreşedinte Samsung Electronics România şi Bulgaria, potrivit The Practice România.

Modelul Q80C este deja disponibil în România pentru precomandă aici. La achiziționarea noului QLED Q80C de 98 de inch în perioada 10-26 iulie, consumatorii beneficiază de livrare și instalare gratuită, de posibilitatea de plată în 24 de rate fără dobândă prin TBI Bank și de perioadă de retur extinsă la 60 de zile. În plus, aceștia vor primi gratuit un soundbar Q930 și un suport de TV de perete. Noul televizor va fi lansat oficial pe 27 iulie 2023.