Test descărcare baterie la Galaxy Z Flip 4 vs Galaxy Z Flip 3

506
Test baterie la Galaxy Z Flip 4 vs Galaxy Z Flip 3
Sursa foto: 91mobiles.com

Samsung a lansat recent smartphone-urilor sale pliabile din a patra generație: Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4. Acesta din urmă se pretinde că oferă mai multă durată de viață a bateriei, având și o baterie mai mare. În urma unui test privind durata de viață a bateriei, noul pliabil Flip 4 depășește pe Flip 3.

Într-un videoclip YouTube de patru minute și 44 de secunde, via 91Mobiles, Samsung Galaxy Z Flip 4 cu 12% mai multă capacitate a bateriei a fost comparat cu Flip 3. Vă reamintim că Samsung Galaxy Z Flip 3, deși foarte iubit de fani și cel mai bine vândut telefon pliabil de anul trecut, s-a confruntat cu plângeri privind durata de viață a bateriei.

O altă critică la adresa lui Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost viteza de încărcare mică. Acceptă doar încărcare de 15W. Flip 4 are tehnologia de încărcare rapidă de 25W, la fel ca seria Galaxy S22. În timp ce ambele smartphone-uri au dimensiuni aproape identice ale corpului, iar carcasele lui Flip 3 se potrivesc cu Flip 4, Samsung Galaxy Z Flip 4 are o baterie cu 400 mAh mai mult decât bateria de 3.300 mAh a lui Galaxy Flip 3. Dar acest supliment de 400 mAh se pare că ajută Flip 4 să aibă o durată mai mare de viață a bateriei.

Testul bateriei Galaxy Z Flip 4 vs Galaxy Z Flip 3

Ambele smartphone-uri sunt setate pe aceeași luminozitate și conectate la Wi-Fi. Telefoanele au fost supuse la două runde de teste de descărcare a bateriei: navigarea pe web și vizionarea videoclipurilor YouTube. Ce a rezultat se vede în tabelul de mai jos:

Tip de navigareInternetVideoclipuri YouTube
Samsung Galaxy Z Flip 310 ore și 13 minute7 ore si 10 minute
Samsung Galaxy Z Flip 411 ore și 40 de minute9 ore și 45 de minute

În testul de navigare pe web, Samsung Galaxy Z Flip 3 durează 10 ore și 13 minute. În același timp, Galaxy Z Flip 4 durează 11 ore și 40 de minute. Flip 4 durează în plus cu o oră și 27 de minute mai mult decât predecesorul său în navigarea pe web.

Vizionarea videoclipurilor YouTube până când bateria se descarcă complet. În acest test, Galaxy Z Flip 3 supraviețuiește 7 ore și 10 minute, iar noul Flip rulează 9 ore și 45 de minute. Aceasta înseamnă că Flip 4 a oferit cu 2 ore și treizeci și cinci de minute mai mult timp pe ecran decât Flip 3.