Iată cum sunt testate de Samsung telefoanele Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5!

370
Iata cum sunt testate Galaxy Z Flip 5 si Galaxy Z Fold 5
Sursa foto: Samsung Gobal Newsroom

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 sunt cele mai subțiri și mai echilibrate din punct de vedere estetic telefoane din seria Galaxy Z de până acum. Ambele modele au beneficiat de o atenție sporită din partea Samsung în materie de design și durabilitate pentru a satisface cei mai exigenți utilizatori. Din ce vedem în videoclipul de mai jos, gigantul tech coreean a reușit acest lucru.

Înainte de a trece la faza de producție prototipurile de Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 sunt testate serios în laboratoarele Samsung. Înainte de a ajunge în mâinile clienților aceste dispozitive flexibile sunt supuse unei alte serii de teste riguroase de fiabilitate pentru a se asigura că pot rezista fără probleme pentru orice stil de viață și îndeplinesc cele mai înalte standarde posibile.

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 supuse la foarte multe teste

Samsung a testat Fold 5 și Flip 5 pentru pliere de 200.000 de ori la temperatura camerei (25° Celsius). Cele două telefoane pliabile au un cadru de Armor Aluminium și sunt certificate IPX8 pentru rezistență la apă.

Videoclipul de mai jos arată cum compania Samsung a trecut cele două noi telefoane pliabile prin diferite teste. A fost testate capacitatea de pliere, de rezistență la apă, teste de cameră de mediu, teste de cădere, teste de desenare cu S Pen-ul și teste de cădere cu bile de oțel. Potrivit SamsungNewsroom, multe din telefoanele clasice normale nu ar fi rezistat acestor chinuri.

China este cel mai mare producător de oțel din lume, reprezentând aproape jumătate din producția totală a lumii. Alte țări majore producătoare de oțel includ Japonia, India, Rusia, Coreea de Sud, Statele Unite, Turcia și Brazilia.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla cum fiecare element al celor mai recente dispozitive pliabile Samsung a fost proiectat intenționat pentru a oferi versatilitatea incredibilă așteptată de la seria Galaxy Z, împreună cu durabilitatea care oferă liniște sufletească.

Dacă doriți să revedeți anumite secvențe din clipul video cu un anumit test, mai jos aveți perioada de timp unde să găsiți un anumit tip de testare:

  • între 0:05~0:25: Test de pliere
  • 0:25~0:32: Test de răsturnare
  • 0:32~0:41: Test de rezistență la apă IPX8
  • 0:41~0:48: Test de rezistență la apă IPX4
  • 0 :48~0:57: Test în cameră de mediu
  • 0:57~1:11: Test de cădere
  • 1:11~1:16: Test de desenare S Pen
  • 1:16~1:29: Test de cădere cu bile de oțel