Acasă Stiri Primele teste cu performanțele lui Galaxy M au apărut pe Geekbench

Primele teste cu performanțele lui Galaxy M au apărut pe Geekbench

Primul indicator de performanță pentru Galaxy M a apărut, oferindu-ne o idee despre ce să ne așteptăm de la această nouă serie. Seria Galaxy M a fost anunțată la începutul acestui an. Atunci a apărut informația că Samsung va renunța la seria Galaxy J, On și C în favoarea seriei Galaxy M.

Am scris relativ recent că Samsung are două telefoane Galaxy M în dezvoltare – SM-M205F și SM-M305F. Acestea pot fi oferite ca Galaxy M20 și Galaxy M30 cu variante de stocare 32/64 GB și respectiv 64/128 GB.

Primele teste cu Galaxy M au apărut acum pe Geekbench. Este vorba de Galaxy M20 sau mai bine zis pentru numărul de model  SM-M205F. În listare se menționează un procesor Exynos 7885 cu 3 GB de memorie RAM. Dispozitivul rulează pe sistemul de operare Android 8.1 Oreo. Ca de obicei din listarea de la procesorul etalon de referință Geekbench nu aflăm nimic altceva despre specificațiile unui telefon.

Samsung folosește procesorul Exynos 7885 în mai multe smartphone-uri mid-range, incluzând aici pe Galaxy A8 (2018) și Galaxy A8+ (2018). Galaxy A7 (2018) cu o configurație triplă a camerei la spate este dotat cu același cip-set. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea celorlalte smartphone-uri furnizate cu Exynos 7885, varianta Galaxy M20 de pe Geekbench este echipată cu 3 GB de memorie RAM.

Smartphone-ul Galaxy M cu Android 8.1 Oreo

În ceea ce privește performanța, Samsung Galaxy M20 a reușit un scor de 1.319 în single-core și un scor multi-core de 4.074 de puncte. Conform SamMobile ambele scoruri sunt ușor inferioare în comparație cu Galaxy A8 (2018) și alte smartphone-uri alimentate de același procesor.

Exynos provine din cuvintele grecești exypnos (inteligență) și prasinos (verde), inteligență verde. În 2010, Samsung a lansat primul Exynos – S5PC110 (acum Exynos 3 Single) cu telefonul său mobil Samsung Galaxy S.

Samsung nu a spus nimic despre o nouă serie de smartphone-uri Galaxy. Mai multe informații sugerează că acestea ar putea fi lansată la începutul anului viitor. Asta ar explica de ce vor veni cu Android 8.1 Oreo și nu Android 9 Pie din cutie. Astfel, Galaxy S10 va fi primul dispozitiv Samsung cu cel mai recent sistem de operare, Android Pie, direct din cutie.

Așa cum am scris anterior ambele telefoane din gama Galaxy M vor fi disponibile în variante dual-SIM. Aproape sigur pe unele piețe ar putea fi oferite și în variante cu un singur SIM. Deoarece acestea sunt dispozitive de buget redus, ele pot veni cu afișaje LCD, dar pot avea și afișaje Infinity. Momentan nu știm sigur ce tip de afișaj va fi pe cele două Galaxy M.

Ce impact va avea acestă reorganizare a ofertelor Samsung la nivel de intrare și mid-range rămâne de văzut. Smartphone-urile Samsung sunt într-o concurență intensă în toate segmentele pieței. Samsung Galaxy M ar putea fi prima schimbare strategică a gigantului tech pentru a contracara companiile din China. Primele smartphone-uri din gama Galaxy M se așteaptă să fie lansate până la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...