Samsung a lansat ediția limitată The Freestyle Helinox Limited Edition

258
Samsung a lansat editia limitata The Freestyle Helinox Limited Edition
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Până acum am fost obișnuiți și am așteptat telefoane sau ceasuri inteligente Samsung în ediție limitată în colaborare cu mai multe branduri renumite la nivel global. Acum Samsung ne oferă și proiectorul The Freestyle într-o ediție specială. Este vorba despre The Freestyle Helinox Limited Edition în parteneriat cu brandul Helinox.

Samsung Electronics a încheiat un parteneriat cu brandul global de exterior Helinox pentru a lansa un pachet în ediție limitată „The Freestyle”. Pachetul Samsung The Freestyle Helinox Limited Edition constă din proiectorul Samsung cu piele exclusivă Helinox aplicată, precum și o baterie și o geantă. Potrivit Samsung Newsroom, pachetul are un preț de 1,19 milioane de woni (aproximativ 865 de euro) în Coreea de Sud.

Samsung The Freestyle Helinox Limited Edition

Freestyle poate fi rotit la 180 de grade, astfel încât un ecranul poate fi realizat în orice spațiu, cum ar fi pereți, tavane și podele. Este un ecran portabil care corectează distorsiunile și reglează focalizarea imaginii. O altă caracteristică inteligentă a gadgetului este reglarea inteligentă a calității imaginii pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Consumatorii pot cumpăra The Freestyle Helinox Limited Edition din magazinele online oficiale HCC (Helinox Creative Center) și Helinox situate în Seul, începând cu data de 27 septembrie.

Proiectorul Samsung The Freestyle este portabil, cântărește doar 830 grame și măsoară 10,42 x 17,28 x 9,52 centimetri. Poate afișa imagini de până la 100 de inch (2,54 metri) și are difuzoare încorporate. Difuzoarele încorporate oferă o experiență audio la 360° cu suport pentru Dolby Digital Plus. Poate fi alimentat chiar și de un power bank portabil și are un port USB Tip-C. Rulează Tizen OS și poate rula toate serviciile populare de streaming audio și video. De asemenea, are Bluetooth, Wi-Fi și SmartThings.

Helinox este o companie din Coreea de Sud fondată în 2009. Are reprezentanțe în Europa și Statele Unite. Proiectează și produce mobilier și accesorii destinate petrecerii timpului în aer liber (camping, picnic, călătorii, camuflaj, etc.).

The Freestyle Helinox Limited Edition are un design minim pentru a crește portabilitatea și poate fi folosit convenabil nu numai în interior, ci și în exterior, cum ar fi locurile de camping. Videoproiectorul este certificat IP55, ceea ce înseamnă că este protejat împotriva apei și prafului și este gata de utilizare în aer liber. Proiectorul Samsung are o baterie de 32.000 mAh care poate dura până la trei ore între încărcări. Samsung nu a menționat momentan dacă acest proiector în ediție limitată va fi comercializat și la nivel global.