The Freestyle selectat ca unul dintre lucrurile preferate ale lui Oprah

201
The Freestyle Oprah
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că The Freestyle este inclus în lista de cadouri de sărbători Oprah’s Favorite Things din 2022. Noua listă a fost prezentată pe OprahDaily.com și în numărul de iarnă al ziarului O Quarterly. Lista anuală Oprah’s Favorite Things este un ghid obligatoriu de cumpărături de sărbători cu cele mai decadente deserturi, gadgeturi ingenioase și cele mai recente noutăți pentru casă, modă și frumusețe.

„The Freestyle” de la Samsung selectat ca un cadou de sfârșit de an recomandat de Oprah Winfrey. The Oprah Daily, care apare din anul 2000 după ce Oprah Winfrey, un renumit radiodifuzor american, anunță produsele pe care Winfrey le-a ales dintre produsele care au devenit un subiect fierbinte pe parcursul anului de sfârșit de an. Lista anuală Oprah’s Favorite Things este considerată unul dintre cele mai influente ghiduri de cadouri de sărbători din Statele Unite.

Este un produs care transformă orice perete într-un ecran mare„. A spus Oprah Winfrey despre proiectorul Samsung, potrivit SamsungNewsroom. Aceasta este a cincea oară când un televizor Samsung este selectat pe lista anuală Oprah’s Favorite Things. Anterior au mai apărut pe lista Oprah The Serif, The Frame, Q7FN QLED TV și The Terrace în anii precedenți.

The Freestyle le Oprah’s Favorite Things 2022

Lista din acest an conține o varietate de articole minunate pentru tine și cei dragi. Pentru a vedea lista completă de articole, vă rugăm să vizitați: https://www.oprahdaily.com/oprah-favorite-things-2022. Freestyle este disponibil pentru cumpărare și de la www.samsung.com. „Arată excelent pe orice perete pentru a-l transforma într-un ecran mare. Puteți folosi aplicațiile de streaming preferate de pe acesta și are difuzoare puternice, la fel ca un cinematograf”. A spus Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey este o vedetă și realizatoare de televiziune, considerată una dintre cele mai influente femei din lume. Conform Forbes, este cea mai bogată femeie de culoare din lume cu o avere de 3,5 miliarde USD. Este numită „Queen of All Media”.

Samsung The Freestyle oferă tehnologie și flexibilitate care le permit utilizatorilor să se uite la televizor, să se bucure de filme și chiar să aibă un spectacol de lumini oriunde ar merge. Freestyle este un afișaj portabil, difuzor inteligent și lumină ambientală, toate reunite într-un singur dispozitiv portabil, ușor. Suportul său versatil permite rotirea de până la 180°. În acest fel permite utilizatorilor să arate videoclipuri de înaltă calitate oriunde, pe mese, podea, pereți sau chiar tavan. Nu este nevoie de un ecran separat! Freestyle oferă divertisment peste tot, fără limitări.

Freestyle este un dispozitiv portabil de divertisment unic, care oferă versatilitate maximă, permițând utilizatorilor să îl introducă oriunde”. A declarat Stephen Coppola, director senior, Lifestyle TV Product Marketing la Samsung Electronics. „Freestyle este un afișaj portabil distractiv și adaptabil, care poate fi folosit în multe moduri creative. Pe tavan înainte de culcare, afară pe un perete, pe un gard, oriunde. Doar cerul este limita!”