Televizorul Samsung The Terrace selectat ca Oprah’s Favorite Things

475
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics America a anunțat că televizorul în aer liber The Terrace este inclus în Oprah’s Favorite Things din acest an. Această listă de cadouri de vacanță a fost prezentată în ultimul număr al revistei O, The Oprah Magazine și pe OprahMag.com.

Lista anuală a lucrurilor preferate Oprah este un ghid de cumpărături obligatoriu, conform NewsSamsung. Acesta conține cele mai inedite deserturi, gadget-uri ingenioase și cele mai bune descoperiri pentru casă, modă și frumusețe. The Terrace va fi disponibilă pentru achiziționare de pe www.samsung.com și în magazinul Oprah’s Favorite Things.

Modelul de televizor preferat de Oprah este Terasa

Iată ce spunea Oprah în ultimul număr al revistei O, The Oprah Magazine. „Următorul cel mai bun lucru pentru un drive-in? Un televizor futurist în aer liber. A fost proiectat pentru a rezista la ploaie, zăpadă și căldură extremă și dotat cu tehnologie antireflex”.

Televizorul Samsung Lifestyle TV „Frame” a fost selectat printre lucrurile preferate de Oprah Winfrey în 2017. În anul 2016, televizorul Samsung Serif a fost și el selectat în Oprah’s Favorite Things. Lucrările anuale preferate ale Oprah în decembrie 2020 și Ghidul pentru cumpărături de sărbători a fost lansat și se dovedește că modelul TV preferat al Oprah este televizorul exterior Samsung The Terrace.

Oprah Gail Winfrey este o vedetă și realizatoare de televiziune, considerată una dintre cele mai influente femei din lume. Conform revistei Forbes, este cea mai bogată femeie de culoare din lume cu o avere cotată la 2,6 miliarde de dolari. Este numită „Queen of All Media”.

Anul acesta, Oprah’s Favorite Things include o varietate de articole, de la bomboane la gadgeturi și de la televizoare la pijamale. Un total de 72 de produse au fost selectate pentru anul acesta, dar Samsung The Terrace este unul dintre cele mai scumpe articole.

Iată câteva dintre lucrurile care se mai află printre cele preferate de Oprah Winfrey:

  • The Terrace – costă 3.500 USD
  • Noua autobiografie a Tinei Turner, „Tina Turner: That’s My Life” – 65$
  • Hanorace din lână pentru câini – 75$
  • Un set de pijamale de familie asortate – 28$
  • Seturi de pături 148 USD / set
  • Sosuri de trufe Trufflin – 60$
  • Sticlă de vodcă Carbonadi – 70$

Oprah’s Favorite Things, este unul dintre cele mai respectate ghidurile anuale de cadouri din lume. Lista lui Oprah a debutat în 2002 și a inclus printre altele și un telefon mobil Samsung!