Thermo Check: măsurați diferite temperaturi cu seria Galaxy Watch 6

524
Thermo Check Galaxy Watch 6
Sursa foto: galaxyclub.nl

Noile ceasuri din seria Galaxy Watch 6 pot măsura temperatura la tot felul de lucruri. Corpul tău, mâncarea, apa sau alte suprafețe. Dar Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic nu fac acest lucru imediat ce le scoateți din cutie. Vă explicăm mai jos cum să măsurați diferite temperaturi utilizând funcția Thermo Check. Sperăm că acest lucru va fi disponibil în curând și cu seria Galaxy Watch 5.

Când Samsung a lansat seria Galaxy Watch 5 anul trecut, compania a promis că puteți măsura temperatura pielii cu acesta. După lansare, au fost necesare câteva luni pentru ca această funcție să fie disponibilă. Acum, cu Galaxy Watch 6 – și cu One UI Watch 5 – această caracteristică este extinsă și mai mult. Puteți măsura temperatura a tot felul de lucruri cu senzorul cu infraroșu, potrivit GalaxyClub. Cu toate acestea, nici acum opțiunea de aici nu este încă disponibilă direct pe ceasul tău.

Seria Galaxy Watch 6: măsurați temperatura cu senzorul IR Thermo Check

Cu toate acestea, puteți instala deja funcția Thermo Check singur. Poate fi găsită ca o aplicație separată în Magazinul Play, dezvoltată de unul dintre partenerii Samsung. Pagina aplicației afirmă că aplicația este destinată în mod special pentru ceas și poate fi instalată numai pe noile modele de ceasuri.

După instalare, puteți utiliza Thermo Check direct pe Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic. Puteți face tot felul de alegeri înainte de a începe să măsurați. Desigur, trebuie să te gândești puțin când îl folosești. De exemplu, aplicația vă spune să scufundați Galaxy Watch 6 pentru a măsura temperatura apei. Dar vă recomandăm să nu scufundați ceasul în apă fierbinte – atunci nu vei ști cât de caldă este apa. Cu alte cuvinte, este un truc distractiv pe ceasurile Galaxy Watch 6, dar folosiți-vă rațiunea pentru acest lucru.

Cel mai vechi ceas funcțional din lume este ceasul fără cadran datând din 1386 de la Catedrala Salisbury, comitatul Wiltshire, Marea Britanie. A fost restaurat în anul 1956, după ce a bătut orele din turnul catedralei timp de 498 de ani!

De asemenea, puteți să instalați Thermo Check pe telefon și să păstrați o listă cu toate măsurătorile. Acest lucru poate fi util dacă… doriți să păstrați o evidență a tuturor măsurătorilor dvs. De exemplu, dacă ești de genul: „bine, dar ce este în asta pentru mine?” atunci înțelegem îndoiala ta. Funcția Thermo Check este în principal o demonstrație amuzantă a ceea ce este posibil cu senzorul infraroșu aflat pe seria Galaxy Watch 6.

Samsung a anunțat că funcția Thermo Check va veni și pe seria Galaxy Watch 5. Și această serie are același tip de senzor infraroșu. Este posibil să trebuiască ca să așteptați până după viitoarea actualizare One UI Watch 5 pentru acest lucru. Dar, de fapt ne așteptăm la asta în perioada următoare.