Cum să faci un Timelapse cu un telefon Samsung Galaxy S22

397
Cum sa faci un timelapse cu un telefon Samsung Galaxy S22
Sursa Foto: androidheadlines.com

Camerele de pe Galaxy S22 sunt cu adevărat impresionante și pot filma și un Timelapse. Aceasta este o formă destul de populară de video pentru YouTuberi, în special pentru cei care fac vlogging zilnic. Așa că este văzut ca o modalitate ușoară de a face o tranziție. Dar cum poți face un Timelapse (interval de timp) pe un model Samsung Galaxy S22? De fapt, este destul de ușor și astăzi vă vom arăta cum să faceți exact asta.

Dar ce este un Timelapse? Practic, acest Interval de timp vă permite să afișați mișcarea dintr-o perioadă foarte lungă de timp, într-un videoclip scurt. De exemplu, pe Galaxy S22, aproximativ 18 secunde de acțiune sunt împachetate într-o singură secundă. Camerele fac acest lucru utilizând o rată de cadre mai mică, conform Androidheadlines.

Cum faci un Timelapse cu un Galaxy S22

Pentru smartphone-uri, folosim de fapt termenul „Hyperlapse”, în loc de Timelapse. Motivul pentru aceasta este că un Timelapse este realizat dintr-o cameră într-o poziție statică care nu se mișcă pe durata videoclipului. Gândește-te la asta stând pe un trepied. Un hyperlapse este în esență un timelapse în care camera se mișcă, ceea ce funcționează mai bine pentru smartphone-uri, deoarece de obicei o aveți în mână când înregistrați.

Acest tip de filmare este doar unul dintre multele lucruri pe care camera lui Galaxy S22 este capabilă să le facă. Deci, fără alte prelungiri, iată cum puteți face un Timelapse cu un telefon din seria Samsung Galaxy S22:

  • Mai întâi, deschideți aplicația Cameră.
  • Acum glisați la opțiunea „Mai multe”.
  • Pe acest ecran, veți găsiți „Hyperlapse” și să apăsați pe acesta.

Acum veți reveni la ecranul obișnuit. Aici puteți alege ce cameră să utilizați. Puteți utiliza camera ultra-largă sau camera principală. Și poți alege să o faci și în FHD sau 4K. Dacă alegeți 4K, va ocupa mult mai mult spațiu pe telefon, așa că țineți cont de acest lucru.

Pentru a începe să înregistrați Timelapse, apăsați butonul declanșator. După ce ați terminat, apăsați din nou pentru a termina. Rețineți că atunci când înregistrați un Timelapse, înregistrarea unui videoclip de o secundă va dura de fapt aproximativ 18 secunde.