Aplicațiile TRON DApps sunt disponibile în Samsung Galaxy Store

662
Sursa Foto: cointelegraph.com

TRON își extinde parteneriatul cu Samsung Blockchain, deoarece secțiunea cu câteva jocuri blockchain va fi oferită pe dispozitivele mobile Samsung. TRON este o platformă descentralizată bazată pe blockchain, care își propune să construiască un sistem digital de divertisment digital gratuit. TRON are o criptomonedă nativă cunoscută sub numele de TRX.

Proprietarii de smartphone-uri Samsung din anumite țări vor vedea aplicații descentralizate TRON sau DApps, în magazinul Galaxy. TRON și monedele sale virtuale au fost deja susținute de Blockchain Keystore de la Samsung, care stochează parolele private într-un compartiment de memorie securizat. Integrarea a fost anunțată alături de Bitcoin și Ethereum.

Aplicațiile TRON pot fi descărcate din Samsung Galaxy Store

Fundația TRON a anunțat că toți utilizatorii de smartphone-uri și tablete Samsung pot descărca acum dApps bazate pe TRON într-o secțiune specială a Galaxy Store. CoinTelegraph spune că că acest pas „va duce la evoluția ecosistemelor tehnice de la Samsung, precum și compania TRON la nivelul următor”. Tron a anunțat pe 27 aprilie că aplicațiile construite pe blockchain-ul său vor fi prezente în magazinul Samsung Galaxy.

După cum indică TRON, magazinul Samsung va avea „aplicații precum Blockchain Cuties, Super Player, Meerkat Mining și Timeloop.” De remarcat este faptul că Blockchain Cuties este un joc cu mai multe platforme cu mai mulți utilizatori pe Ethereum. Super Player pare a fi deocamdată un proiect numai pentru Ethereum. Restul de două aplicații nu sunt prezente pe nicio platformă de agregare DApp.

Lansarea pe Samsung Galaxy Store este o oportunitate pentru TRON de a extinde baza de utilizatori și de a demonstra beneficiile și potențialul TRON, precum și adoptarea unității TRX. Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. A vândut peste 295 de milioane de smartphone-uri în întreaga lume în 2019 și TRON va beneficia de acest lucru.

TRON a fost fondată de antreprenorul chinez Justin Sun în septembrie 2017. Fundația TRON a strâns 70 de milioane de dolari în 2017 printr-o ofertă inițială de monede, cu puțin timp înainte ca China să scoată în afara legii jetoanele digitale.

Samsung Galaxy Store în sine este un magazin de aplicații alternativ pentru dispozitivele Samsung. Alături de aplicațiile generale Android găsite pe Google Play Store, oferă multe aplicații personalizate pentru dispozitivele companiei sud-coreene.

Tranzacționări de peste 3,5 milioane USD în DApps

Aceste DApps vor fi disponibile inițial pe dispozitivele Samsung din Statele Unite, Canada, Coreea de Sud, Australia, Filipine și Singapore. A fost menționat că aplicațiile DApps vor fi disponibile și „în unele țări din Europa”. Nu au fost specificate aceste țări. Se pare că disponibilitatea nu este chiar universală pe acele piețe, Tron declarând că disponibilitatea „variază în funcție de operator, piață și dispozitiv”.

Tron a fost dominat de DApps pentru jocuri de noroc pe tot parcursul anului 2019. O privire la pagina de clasare a lui Dappradar pentru Tron arată că aplicațiile de jocuri de noroc încă reprezintă o majoritate a ecosistemului în ceea ce privește numărul de utilizatori.

În ceea ce privește volumul, numai aplicațiile DApps au înregistrat peste 3,5 milioane de dolari în valoare tranzacționată. Volumul provine de la puțin sub 300 de utilizatori săptămânali, ceea ce sugerează faptul că mulți sunt interesați de TRX.