8 trucuri pe care trebuie să le cunoașteți la Galaxy Note 9

3715
Samsung Galaxy Note 9 are multe caracteristici și nu este ușor de navigat prin meniu, deoarece există multe posibilități. Vă oferim, prin intermediul site-ului PhonAndroid, opt trucuri care vă pot ajuta să vă bucurați de o experiență mai bună a utilizatorului. Acest mic ghid prezintă diferite moduri și trucuri pentru a profita la maximum de cel mai bun smartphone din lume. Toți cei care au testat și folosesc un Galaxy Note 9 au ajuns la o concluzie unanimă: este un smartphone complet. Dispune de foarte multe caracteristici și unui utilizator îi ia destul timp ca să se familiarizeze cu acest phablet. Nu este chiar ușor să stăpânești toate posibilitățile pentru a putea scoate din acest super-telefon tot ce poate.
Ce trebuie să știți pentru a profita din plin de Galaxy Note 9
Toate sfaturile ce apar mai jos sunt pentru a face mai ușor de folosit și pentru a avea acces mai facil la unele caracteristici aflate pe Samsung Galaxy Note 9. Credem că toate vă pot fi de folos dacă aveți un astfel de smartphone. 1. Modificați culoarea de scriere a stiloului S-Pen. Implicit, S Pen-ul are un scris de culoarea propriului design, galben sau violet. Dar este posibil să schimbați culoarea scrisului pentru a deveni alb, prin trecerea prin opțiuni. Pentru a face acest lucru, mergeți pur și simplu la Settings> Advanced Settings> Screen Off Memo și apoi bifați Folosiți culoarea S-Pen. 2. Transformați S Pen-ul lui Note 9 într-o telecomandă. Stiloul Samsung vă permite să controlați urmașul lui Galaxy Note 8 de la distanță fără a avea telefonul în mână pentru a efectua anumite acțiuni. Exercitând apăsarea cu o anumită presiune poate începe redarea unui videoclip sau o pauză a acestuia. De asemenea, poate fi folosit pentru a derula prin diapozitive și pentru a face fotografii. Este util dacă telefonul este mai departe și este prea complicat să ajungeți la butonul de declanșare. În setările S-Pen, există și opțiunea de a deblocarea lui Note 9 cu stylus-ul.

GIF este un acronim de la Graphics Interchange Format. Acesta fiind un format introdus în 15 iunie 1987 de către compania CompuServe. De atunci a intrat în uz general pe World Wide Web datorită suportului larg și portabilității sale. Facebook a adăugat suport GIF în mai 2015, deși inițial nu avea suport GIF pe site.

Puteți modifica rezoluția și personaliza Always On Display
3. Modificați rezoluția ecranului la Galaxy Note 9. Aceasta nu este o caracteristică rezervată pentru Note 9, dar nu toată lumea o cunoaște. Este posibilă modificarea rezoluției ecranului smartphone-ului. Acest lucru, tipul rezoluției ecranului, depinde de fiecare utilizator. Pentru foarte mulți tipul de rezoluție nu este foarte important, un WQHD 1440p este bun. Pe un ecran de această dimensiune, o rezoluție Full HD este poate cea mai corectă. Dar va influența și autonomia bateriei. Depinde ce opțiune decideți să folosiți, având în vedere că ecranul descarcă cel mai mult bateria unui smartphone. Pentru a schimba rezoluția, accesați Setări> Afișare> Rezoluție ecran. 4. Personalizați Always On Display. Unul dintre lucrurile care le plac display-urile OLED Samsung este caracteristica Always On Display. Aceasta vă permite să afișați în mod constant informații de bază (ora, vremea, nivelul bateriei, notificări) fără suprasolicitarea bateriei. Puteți să oferiți puțin inedit tuturor acestor lucruri prin adăugarea unei imagini sau chiar a unui GIF. Pentru aceasta mergeți la: Setări> Afișare permanentă> Opțiuni> Imagine / GIF. Alegeți din conținut sau căutați o imagine sau un GIF (Graphics Interchange Format).
Controlați volumul, dezactivați Bixby sau folosiți phabletul cu o singură mână
5. Puneți ecranul de întâmpinare la Note 9 în modul peisaj. Dacă utilizați telefonul smartphone mai des în modul peisaj decât în portret, această caracteristică poate fi de interes pentru dvs., astfel încât nu trebuie să vă întoarceți la modul portret de îndată ce renunțați la o aplicație. Pentru a o activa, accesați Setări> Ecran de pornire și bifați numai modul Portret.
6. Folosirea lui Note 9 cu o singură mână. Nu este nimic revoluționar, au trecut ani de zile de când vedem aceasta facilitate pe smartphone-urile noastre. Dar o mică reamintire nu poate face niciodată rău. Mergeți la Setări> Mod cu o mână / Afișaj cu ecran redus și activați opțiunea. Trei apăsări rapide pe butonul de acasă și dimensiunile afișajului sunt reduse și se așează într-un unghi. Asigurați-vă că redimensionați și tastatura, astfel încât tastele să fie deplasate spre dreapta, pentru a facilita accesul cu degetul mare. Sau dacă sunteți stângaci spre stânga.
7. Controlați volumul multimedia din Note 9. De obicei, când doriți să controlați volumul unui suport media cu tastele fizice + / -, schimbați în mod necondiționat volumul tonului de apel. Pentru a schimba sunetul multimedia implicit cu aceste butoane, activați butoanele Utilizați +/- pentru suportul media, din meniul de volum din partea de jos. Această caracteristică de bază, dar la îndemână, a apărut nativ cu Android Pie 9.0.
8. Cum să dezactivați Bixby pe Galaxy Note 9. Cu un buton de activare nu neapărat foarte bine plasat, Bixby deranjează pe unii dintre utilizatorii Samsung. O actualizare a lui Note 9 vă permite să dezactivați butonul Bixby. Activați Bixby și selectați meniul marcat cu trei puncte pe verticală pentru a accesa opțiunile. Apoi selectați Dublă Atingere pentru a activa Bixby, se va activa numai dacă apăsați butonul de două ori.