„Try Galaxy” pentru utilizatorii de dispozitive non-Android

252
Noul update „Try Galaxy” aduce experiența de utilizare a unui Galaxy Z
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat o nouă actualizare pentru aplicația sa „Try Galaxy”. Aplicația actualizată permite utilizatorilor de smartphone-uri non-Android să testeze interfața intuitivă One UI 5.1.1 pe telefoanele lor și să exploreze, astfel, caracteristicile noilor Galaxy Z Flip 5 și Z Fold 5. Pentru a evidenția pe deplin avantajele ecranului lui Galaxy Z Fold 5, actualizarea adusă recent aplicației Try Galaxy le oferă utilizatorilor o funcționalitate nouă care folosește două telefoane conectate pentru a simula experiența de utilizare a unui Z Fold 5.

Cu aplicația Try Galaxy – Încearcă Galaxy, oricine poate descoperi funcțiile principale ale noilor pliabile și interfeței One UI 5.1.1. Mai mult, pot face acest lucru și fără să dețină un smartphone Samsung Galaxy. Cei care înceacă noua aplicație Samsung pot descoperi noi experiențe de utilizare a unui Galaxy Z Flip 5 sau Z Fold 5 chiar și pe un telefon non-Android.

După descărcarea aplicației Try Galaxy, utilizatorii pot învăța din tutoriale utile și pot explora aplicațiile și widget-urile. Totul va fi exact la fel cum ar folosi un telefon Galaxy. De asemenea, pot testa alte funcții inovatoare și unice disponibile doar pe un smartphone Samsung Galaxy.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Experiențe incredibile pentru utilizatorii de non-Android cu Try Galaxy

În mod special, aplicația îmbunătățită recent evidențiază caracteristicile cheie ale lui Galaxy Z Flip 5, Z Fold 5 și ale interfeței One UI 5.1.1:

  • Experiența FlexCam. Utilizatorii pot explora modul FlexCam al Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5. Prin intermediul aplicației, vor putea experimenta cum aceste dispozitive pliabile deblochează noi capacități, capturând momente memorabile dintr-o varietate de unghiuri creative. Cu cel mai mare ecran frontal din seria Flip, Flip 5 permite accesul către diferite aplicații, precum și realizarea de selfie-uri, fără să deschideți telefonul.
  • Ecran captivant și multitasking. Utilizatorii pot conecta două dispozitive pentru a crea un singur ecran conectat. În acest fel au parte de experiența de utilizare a unui Galaxy Z Fold 5. Prin demonstrații video, utilizatorii pot viziona conținut video pe un ecran complet, pentru o experiență cu adevărat imersivă. De asemenea, pot avea parte de productivitate sporită datorită funcționalităților îmbunătățite de drag & drop, ce permite mutarea conținutului între ecrane.
  • Ecosistem conectat. Utilizatorii pot explora tot ceea ce oferă ecosistemul Galaxy. Este vorba despre partajarea rapidă între dispozitive apropiate sau îndepărtate, datele de compoziție corporală din Samsung Health atunci când sunt conectate la un Galaxy Watch, precum și multe alte posibilități interesante pe care le oferă produsele Galaxy. Toate acestea sunt prezentate prin intermediul One UI 5.1.1, care asigură o experiență fluentă și fără întreruperi.

Aplicația Try Galaxy a fost descărcată de peste șapte milioane de ori de la lansarea sa în 2022 și până în prezent. Pentru a ajunge la mai mulți utilizatori non-Galaxy din întreaga lume, Try Galaxy este disponibilă acum în 20 de limbi. Aplicația poate fi descărcată prin scanarea unui simplu cod QR.

Pentru a afla mai multe despre numeroasele beneficii pe care le aduce trecerea la un smartphone Galaxy, vă rugăm să accesați www.trygalaxy.com.