Un nou smartphone Galaxy A este disponibil acum pe site-ul Samsung

1461

Pe site-ul propriu al companiei Samsung a apărut un nou telefon din seria Galaxy A, conform GalaxyClub. Pentru smartphone-ul cu numărul de model SM-A750FN, primele pagini de suport sunt online, deși încă nu știm ce nume va purta modelul.

În iulie a fost descoperită existența unui smartphone Samsung cu numărul de model SM-A750FN. Conform stilului de numerotare la companiei Samsung acesta este un nou dispozitiv din seria Galaxy A. Nici până acum nu știm cum se va numi telefonul și nici Samsung nu a confirmat nimic oficial.

Acesta ar putea fi Galaxy A8 (2019), sau chiar un Galaxy A7 (2018) – care nu a fost încă confirmat. Dar, în ciuda faptului că am presupus că dispozitivul nu va fi lansat până la sfârșitul anului 2018 sau la începutul anului 2019, primele pagini apar deja pe site-ul Samsung.

Galaxy A7 (2018) sau Galaxy A8 (2019) pe site-ul Samsung.

Prima pagină de suport pentru SM-A750FN este deja disponibilă pe site-ul spaniol Samsung. Nu știm prea multe despre dispozitiv, cu excepția faptului că va apărea standard ca telefon dual SIM. În cele din urmă, numele SM-A750FN / DS indică, prin ultimele două litere, un telefon dual SIM. Este pe linia care a fost deja implementată cu dispozitive precum Galaxy A8 și A6. Și acestea oferă un spațiu standard pentru două cartele SIM.

Anterior am aflat că această nouă variantă, posibil A7 sau A8, are același procesor Exynos 7885 ca Galaxy A8 (2018). La fel ca dispozitivul A8, SM-A750FN are de asemenea 4GB de memorie. Atunci telefonul a fost testat cu Android 8.0 Oreo, deși credem că va fi lansat pe piață cu versiunea Android 8.1.0 Oreo.

Android – termenul denumește un robot umanoid sau un organism sintetic conceput să se comporte și să arate ca un om. Cuvântul vine din greaca antică și înseamnă „formă de om”! Android – este și porecla lui Andy Rubin, părintele sistemul de operare Android.

Posibil noi caracteristici: senzor de amprente în ecran și cameră foto triplă.

Recent, au apărut zvonuri că Samsung vrea să lanseze telefoane mid-range cu noi caracteristici în acest an. Camera triplă și un un senzor de amprente pe ecran sunt planificate să fie lansate cu seria Galaxy A. Aceste caracteristici se vor regăsi anul viitor și în Samsung Galaxy S10. Dacă aceste caracteristici se vor regăsi și în acest smartphone, cu numărul de model SM-A750FN, încă nu este clar. În cele din urmă, sigur va fi un smartphone din gama Galaxy A. Posibil și o nouă variantă de Galaxy A9.

După cum am menționat, paginile de asistență pentru noul Galaxy A apar în Spania, printre altele. Acest lucru este în concordanță cu informațiile anterioare că modelul vine în Europa. Este o chestiune de zile până când vor fi cunoscute mai multe detalii, specificații și caracteristici.