Un smartphone Samsung dublu pliabil va fi lansat anul acesta

598
Un smartphone Samsung dublu pliabil va fi lansat anul acesta
Sursa Foto: tuttoandroid.net

Samsung este cel mai mare producător de telefoane din lume și, este și primul care are succes cu telefoanele sale pliabile. În domeniul telefoanelor mobile, normale sau pliabile, niciun alt producător nu a reușit încă să țină ritmul inovațiilor cu Samsung. Și gigantul high-tech nu prea are chef să încetinească. O nouă informație arată că Samsung intenționează să crească agresiv producția de smartphone-uri pliabile.

De asemenea, se menționează că cel mai recent proiect secret Samsung este un telefon dublu pliabil. Acesta ar putea fi lansat înainte de sfârșitul acestui an. Despre un astfel de telefon care se pliază de două ori am mai scris, inițial a fost un brevet și acum va deveni realitate. Compania urmează să lanseze noi modele de Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold în a doua jumătate din 2021.

Un nou telefon Samsung dublu pliabil este pe drum

Citând trei surse, Nikkei Asia, via SamMobile, scrie că Samsung lucrează la un nou telefon dublu pliabil. Mulți dintre voi știți că Samsung are mai multe brevete de telefoane pliabile, am scris acest lucru de multe ori. Scriem despre brevetele Samsung pentru că cititorii noștri să aibă o idee despre ce vrea compania și la ce ne putem aștepta în viitor.

Astfel de informații și imaginile aferente le-am primit prin intermediul prietenilor noștri de la LetsGoDigital. Au fost brevete cu ecrane care se pliază de două ori sau de trei ori. Scriam de fiecare dată că nu știm dacă acele brevete le vom vedea în realitate. Acum sunt mai aproape decât credem.

LetsGoDigital este un site fondat în 1999 și are sediul în Tările de Jos. Este independent, nu este afiliat Samsung și nici unui alt producător. Este o echipă de profesioniști și acest lucru permite ca specialiștii săi să fie realiști în tot ce publică pe site.

O persoană cu cunoștințe directe a planurilor Samsung spune acum că gigantul tech și-a stabilit un obiectiv foarte ambițios. Vrea să aducă vânzările totale de smartphone-uri pliabile la un nivel similar cu cel al popularei sale serii Galaxy Note. De obicei, phabletele se vând mai mult de 10 milioane de unități pe an. Poate fi acesta încă un semn al dispariției seriei Galaxy Note? Credem că da. Acest lucru poate explica de ce au existat atât de multe zvonuri despre seria Galaxy Note care va fi (a fost) ucisă. Samsung a spus deja că nu va exista un nou telefon Galaxy Note în 2021. Înțelegem, compania dorește să parieze pe telefoanele pliabile care au marje mai mari de profit.

Detaliile noului smartphone dublu pliabil sunt finalizate

Odată cu creșterea similitudinilor dintre seria S și Note, compania nu prea a mai putut diferenția cele două serii. Pliabilele oferă o distincție clară și dacă Samsung va găsi o modalitate de a găzdui S Pen-ul, iubitorii acestei serii Galaxy Z Fold nu vor mai avea motive să ofteze după seria Galaxy Note.

Sursele sus amintite spun că Samsung este în curs de a finaliza ultimele detalii ale telefonului său cu două pliuri. Compania vrea ca telefonul să aibă un design mai prietenos cu aplicațiile. Ideea este ca raportul de aspect al ecranului desfășurat să fie în concordanță cu raportul principal 16: 9 sau 18: 9. Acest lucru ar permite aplicațiilor și jocurilor să fie mai atractive vizual pe dispozitiv, cu rezoluții mai bune. Pentru context, Galaxy Z Fold 2 are un raport de aspect al ecranului destul de unic de 25: 9.

Nu sunt disponibile alte detalii despre ultimul proiect secret Samsung în acest moment.