Unbox & Discover, un eveniment Samsung pentru a lansa noi televizoare

506
Samsung va organiza evenimentul de lansare TV Unbox & Discover
Sursa Foto: Samsung Electronics

Samsung Electronics va susține un eveniment online de lansare pentru produsele sale TV, denumită Unbox & Discover, luna viitoare. Samsung a declarat joi că a trimis invitații la parteneri globali și mass-media pentru setul de evenimente organizat în data de 2 martie. Acesta este primul eveniment de acest fel organizat de compania Samsung.

La Samsung Unbox & Discover compania este așteptată să-și dezvăluie gama Lifestyle pentru 2021, inclusiv noi televizoare, soundbar și monitoare. Acest eveniment va fi transmis în direct pe Samsung.com și YouTube.

Unbox & Discover un eveniment inedit pentru Samsung

Samsung a prezentat televizoarele Neo QLED și o versiune actualizată a The Frame în timpul CES 2021. Conform The Korea Herald, se pare că gigantul tech nu a terminat încă lansarea de noi televizoare pentru anul acesta. Samsung a anunțat că va introduce noi tehnologii de ecran pentru televizoare la viitorul său eveniment din 2 martie 2021.

Încă nu este clar în acest moment ce televizoare și tehnologii de ecran va dezvălui Samsung la Unbox & Discover 2021. Cu toate acestea, compania ar putea dezvălui mai multe televizoare LED, QLED și Neo QLED care vor face parte din gama sa TV 2021. La începutul acestui an, Samsung Display a prezentat ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri și este pregătit să dezvăluie QD-OLED pentru televizoare la sfârșitul acestui an.

QD – Quantum Dot sau punct cuantic. Sunt particule minuscule de semiconductor cu o dimensiune de câțiva nanometri, având proprietăți optice și electronice. Puncte cuantice sunt produse prin sinteza plasmei din compuși binari de plumb, cadmiu, telur sau indiu.

La Unbox & Discover 2021 Samsung își va „împărtăși viziunea” pentru produse inovatoare și modul în care aceste produse vor „redefini rolul televizorului” prin tehnologii de vârf și design frumos. Samsung va anunța, de asemenea, noi parteneriate cu mai mulți producători de conținut în timpul viitorului eveniment. Va fi un eveniment virtual, similar cu majoritatea celorlalte evenimente care s-au întâmplat în ultimul an.

Samsung va împărtăși viziunea sa pentru modul în care cele mai noi produse inovatoare ale companiei vor redefini rolul televizorului. Vor fi introduse tehnologii de ultimă oră, noi design-uri și parteneriate de impact”, a spus compania Samsung.