Următorul Samsung Galaxy Watch va avea stocare de 8GB

846
Sursa Foto: SamMobile.com

Rama fizică rotativă de navigare prin meniuri pusă pe Samsung în Gear S3 a fost foarte apreciată de utilizatori. Compania a continuat cu această lunetă rotativă și pe excelentul Galaxy Watch, pentru ca apoi să treacă la o ramă digitală cu Galaxy Watch Active. La șase luni după acesta, rama digitală a ajuns pe Galaxy Watch Active 2.

Acum două săptămâni au apărut pentru prima dată informații că Samsung lucrează la un nou Galaxy Watch. Acum, nu este clar dacă va fi lansat ca Galaxy Watch 2 sau ca Galaxy Watch Active 3. Ceea ce am auzit este că viitorul smartwatch Samsung va dubla stocarea internă de 8GB, dublul cele existente acum. Având în vedere modul în care Samsung își schimbă în ultimul timp denumirile diferitelor dispozitive nu se știe momentan cum va fi numit următorul smartwatch.

Viitorul Galaxy Watch cu o capacitate dublă de stocare internă

Este clar că există o nouă serie de ceasuri inteligente în pregătire, acestea poartă numerele de model SM-R840/845 și SM-R850/855. Vor fi disponibile două mărimi, dar rămâne de văzut dacă ni se vor oferi aceleași opțiuni de 40 și 44mm ca Galaxy Watch Active 2 sau Samsung va crește dimensiunile. Conform SamMobile, nu se știe nici ce fel de conectivitate vor avea.

Cu toate acestea, având în vedere accentul pus de Samsung pe 5G anul acesta, vor ajunge oare să fie primele ceasuri inteligente 5G din lume? Facem doar speculații acum dar s-ar putea să avem și un smartwatch 5G. În fond cineva trebuie să revendice drepturile de a fi întâiul producător care lansează un smartwatch 5G pe piață.

RAM este memoria dintr-un telefon care este utilizată pentru a stoca sistemul de operare, programe și aplicații. Memoria internă (stocarea) telefonului este spațiul disponibil pentru a vă salva fișiere, aplicații, muzică, fotografii, videoclipuri, date despre aplicații și documente.

Noua serie Samsung Galaxy Watch cu noi funcții software

Întreaga gamă ce va fi lansată va avea 8GB de stocare internă, dublu față de cele mai recente smartwatch-uri Samsung. Adăugarea de stocare suplimentară va permite utilizatorilor să aibă mai multe aplicații pe smartwatch și să stocheze mai multă muzică. Fanii vor aprecia cu siguranță acest lucru.

Ne așteptăm ca noua serie de ceasuri inteligente Samsung să vină cu interioare actualizate și câteva funcții software noi. O recentă informație a dezvăluit, de asemenea, că numărul de model SM-R840 va avea o baterie de 330mAh. Bateria este mai mare decât cea de 247mAh aflată pe Watch Active 2 de 40 mm.

Din ce știm viitorul ceas inteligent Samsung este la începuturile dezvoltării. Nu se pune problema ca acesta să fie prezent la San Francisco alături de seria Galaxy S20 și pliabilul Galaxy Z Flip în 11 februarie. Având în vedere amploarea scurgerilor de informații dinspre Samsung în ultimul timp am fi aflat despre acest ceas. Probabil Samsung va aduce acest smartwatch în a doua jumătate a acestui an, alături de seria Galaxy Note 20.