Următorul telefon din seria Galaxy M ar putea fi Samsung Galaxy M62

634
Sursa Foto: via tudocelular.com

Se pare că Samsung intenționează să extindă seria Galaxy M anul viitor cu adăugarea unui nou model. Modelele actuale vor primi urmașii de drept, dar pe rafturi ar putea ajunge și un nou model cu numele Samsung Galaxy M62. Odată ce va fi pus în vânzare, ar trebui să devină cel mai puternic smartphone Galaxy M fabricat de Samsung.

Nu suntem pe deplin siguri de apelativul Samsung Galaxy M62. Dar conform SamMobile, viitorul component al seriei M va avea numărul de model SM-M625F. Prin urmare, ar avea sens să fie cunoscut sub numele de Galaxy M62 când ajunge pe rafturi. Acest lucru datorită numărului de model în sine și istoriei Samsung cu seria Galaxy M din ultimii doi ani.

Galaxy M62 ar trebui să vină cu 256GB de stocare

Cel mai puternic smartphone Galaxy M al companiei în 2019 a fost Samsung Galaxy M40. Acesta a fost urmat anul acesta de Samsung Galaxy M51. Numirea următorului dispozitiv din serie Galaxy M62 pare mai logică decât alte convenții de denumire ale companiei Samsung.

Deși nu există multe informații despre hardware-ul intern al Galaxy M62, am putut afla din sursele noastre că dispozitivul va dispune de 256GB de stocare. Nu suntem siguri dacă 256GB vor fi singura opțiune de stocare sau cea mai scumpă. În orice caz, aceasta este cea mai mare stocare disponibilă vreodată pe un smartphone Galaxy M.

Galaxy M – litera „M” vine de la Magic. Galaxy M fost o serie mai veche cu modele de înaltă performanță la un preț atractiv, economic. Din anul 2019 Samsung a relansat seria Galaxy M cu telefoane entry-level cu multe specificații și preț mic.

Anul acesta, seria Galaxy M a companiei a excelat în special în capacitatea bateriilor. A depășit clar celelalte serii, în special cu Samsung Galaxy M51 și unitatea sa monstruoasă de 7.000 mAh. Galaxy M62 ar putea avea o configurație similară a bateriei, poate și mai mare, în plus față de stocarea de 256GB.

Samsung a lansat recent un alt smartphone cu o capacitate de stocare de 256GB și preț mic: Samsung Galaxy S20 FE. Probabil gigantul high-tech sud-coreean va adopta o strategie similară anul viitor cu unele dintre modelele sale Galaxy orientate spre buget.