Utilizatorii de Galaxy din SUA sunt mai fericiți decât utilizatorii de Apple

366
Utilizatorii de Galaxy sunt mai fericiti decât cei de Apple in SUA
Sursa Foto: SamMobile.com

Utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy din SUA sunt mai fericiți decât cei care utilizează un telefon Apple. Acest lucru a fost dezvăluit ieri de un studiu realizat de American Customer Satisfaction Index (ACSI). Mai mult decât atât, Indicele American de Satisfacție a Clienților (ACSI) și ACSI Wireless Phone Service and Cell Phone Study afirmă că primele 5 modele de smartphone-uri cele mai bine cotate în ochii clienților din SUA sunt fabricate de Samsung! Studiul a fost efectuat în perioada 2020 – 2021.

Samsung a obținut un scor ACSI de 81 și a depășit pe toți rivalii, inclusiv Apple. Apple, care se afla în fruntea clasamentului anul trecut, a scăzut la 80%, lângă Motorola și Google. Cu alte cuvinte, Samsung se află la un alt nivel, în timp ce Apple concurează cu mărcile de smartphone-uri care sunt mult mai puțin influente decât acesta.

Utilizatorii de telefoane Galaxy mai fericiți ca utilizatorii de Apple

Studiul mai arată că proprietarii de smartphone-uri Samsung din SUA au un scor de satisfacție mai mare decât alții. Primele 5 modele de smartphone-uri cu cea mai bună evaluare având logo-ul Galaxy. Potrivit studiului, Galaxy S10+, Note 10+ și Galaxy S20+ sunt cele mai bine cotate smartphone-uri în rândul clienților din SUA cu un scor ACSI de 85.

Samsung Galaxy S20, Galaxy A20 și S10 au un rating de 84, 83 și 82 de puncta, conform SamMobile. Pe aceeași poziție cu Samsung Galaxy S10 mai sunt patru smartphone-uri Apple. Adică Apple iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone X, și Apple iPhone XS Max. Anul trecut Apple a avut un scor de 82 de puncte în timp ce Samsung a realizat 81 de puncte.

ACSI măsoară satisfacția consumatorilor din întreaga economie americană și intervievează anual aproximativ 350.000 de clienți. Aceștia sunt întrebați despre satisfacția lor cu bunurile și serviciile pe care le-au achiziționat și consumat.

Timpul va spune dacă vreunul dintre modelele Samsung 2021, cum ar fi seria Galaxy S21 sau A52 5G, va ajunge în partea de sus a listei viitoare. Dar, în ceea ce privește performanțele de anul trecut, Samsung a fost imbatabil în ochii majorității clienților din SUA.