Vânzările de telefoane pliabile Galaxy Z foarte mari și în Olanda

535
Vanzarile de telefoane pliabile Galaxy Z foarte mari si in Olanda
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Despre vânzările excelente ale celor mai noi telefoane pliabile am scris de mai multe ori. Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 s-au vândut foarte bine peste tot în lume. Acum avem date despre vânzările telefoanelor din seria Galaxy Z și din Europa. Mai precis din Olanda.

În 2021, Samsung a vândut de 5,6 ori mai multe smartphone-uri pliabile în Țările de Jos decât în ​​2020. Galaxy Z Fold 3 5G și Galaxy Z Flip 3 5G lansate în august, s-au vândut de 4 ori mai mult la nivel mondial decât toate dispozitivele pliabile Samsung combinate în 2020. Experții se așteaptă la o creștere de zece ori a numărului de pliabile vândute la nivel mondial până în 2023.

Când Samsung a dezvăluit primul său prototip de afișaj flexibil în 2011, puțini și-au dat seama că se uită la viitorul tehnologiei mobile. Un deceniu mai târziu, succesul modelelor din seria Galaxy Z subliniază entuziasmul publicului pentru telefoanele pliabile. Pentru a reflecta asupra istoriei tinere a acestei noi categorii de smartphone-uri, parcurgem scurt o serie de momente cheie.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Pliabile și inovație cu telefoanele din seria Galaxy Z

După lansarea display-urilor pliabile în 2011 a durat ani de zile ca piața și cumpărătorii să se familiarizeze cu inovația. Și a venit debutul seriei Galaxy Z. În 2019, Samsung va lansa primul său model pliabil comercial Galaxy Fold. Acesta a fost urmat în scurt timp de Samsung Galaxy Z Flip.

În spatele designului Z Fold și Z Flip se află inovații revoluționare. Designul și tehnologia au trebuit reinventate pentru a face posibil acest nou tip de smartphone. Pentru a putea deschide și închide smartphone-ul, Samsung a dezvoltat balamaua Hideaway. De asemenea, aceasta face posibilă poziționarea smartphone-ului în poziție verticală. Este ideal pentru a viziona conținut, a participa la apeluri video și a face selfie-uri fără mâini. Anul trecut, pentru prima dată în seria Galaxy Z, Fold 3 și Z Flip 3 au un rating de rezistență la apă de IPX8. Mai mult, ambele sunt fabricate cu un cadru Armor Aluminium și sticlă Corning Gorilla Glass Victus.

Armor Aluminium cel mai puternic aluminiu folosit în smartphone-urile moderne. Armor Aluminium este „coloana vertebrală” a unui telefon pliabil, fiind cu 10% mai puternică decât ramele metalice (cadrul) de până acum.

Posibilitățile oferite de pliabile au făcut ca publicul să îmbrățișeze din ce în ce mai mult noul tip de smartphone. Mulți oameni trec la Samsung în special pentru noile sale telefoane pliabile. Cercetările de piață arată că designul elegant, portabilitatea și o nouă formă inovatoare sunt principalele motive pentru a schimba telefonul.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni descoperă posibilitățile pliabilelor, această nouă categorie continuă să crească. Pentru a satisface în continuare nevoile utilizatorilor, Samsung continuă să dezvolte inovații care sporesc și mai mult ușurința în utilizare prin investiții în cercetare și dezvoltare, dar și prin încheierea de parteneriate cu dezvoltatori de aplicații. Conform Samsung Newsroom, aplicații precum Google Gmail, YouTube, Google Duo și Maps sunt special concepute pentru pliabile.