Acasă Stiri Vânzările de telefoane pliabile Galaxy Z foarte mari și în Olanda

Vânzările de telefoane pliabile Galaxy Z foarte mari și în Olanda

Despre vânzările excelente ale celor mai noi telefoane pliabile am scris de mai multe ori. Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 s-au vândut foarte bine peste tot în lume. Acum avem date despre vânzările telefoanelor din seria Galaxy Z și din Europa. Mai precis din Olanda.

În 2021, Samsung a vândut de 5,6 ori mai multe smartphone-uri pliabile în Țările de Jos decât în ​​2020. Galaxy Z Fold 3 5G și Galaxy Z Flip 3 5G lansate în august, s-au vândut de 4 ori mai mult la nivel mondial decât toate dispozitivele pliabile Samsung combinate în 2020. Experții se așteaptă la o creștere de zece ori a numărului de pliabile vândute la nivel mondial până în 2023.

Când Samsung a dezvăluit primul său prototip de afișaj flexibil în 2011, puțini și-au dat seama că se uită la viitorul tehnologiei mobile. Un deceniu mai târziu, succesul modelelor din seria Galaxy Z subliniază entuziasmul publicului pentru telefoanele pliabile. Pentru a reflecta asupra istoriei tinere a acestei noi categorii de smartphone-uri, parcurgem scurt o serie de momente cheie.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Pliabile și inovație cu telefoanele din seria Galaxy Z

După lansarea display-urilor pliabile în 2011 a durat ani de zile ca piața și cumpărătorii să se familiarizeze cu inovația. Și a venit debutul seriei Galaxy Z. În 2019, Samsung va lansa primul său model pliabil comercial Galaxy Fold. Acesta a fost urmat în scurt timp de Samsung Galaxy Z Flip.

În spatele designului Z Fold și Z Flip se află inovații revoluționare. Designul și tehnologia au trebuit reinventate pentru a face posibil acest nou tip de smartphone. Pentru a putea deschide și închide smartphone-ul, Samsung a dezvoltat balamaua Hideaway. De asemenea, aceasta face posibilă poziționarea smartphone-ului în poziție verticală. Este ideal pentru a viziona conținut, a participa la apeluri video și a face selfie-uri fără mâini. Anul trecut, pentru prima dată în seria Galaxy Z, Fold 3 și Z Flip 3 au un rating de rezistență la apă de IPX8. Mai mult, ambele sunt fabricate cu un cadru Armor Aluminium și sticlă Corning Gorilla Glass Victus.

Armor Aluminium cel mai puternic aluminiu folosit în smartphone-urile moderne. Armor Aluminium este „coloana vertebrală” a unui telefon pliabil, fiind cu 10% mai puternică decât ramele metalice (cadrul) de până acum.

Posibilitățile oferite de pliabile au făcut ca publicul să îmbrățișeze din ce în ce mai mult noul tip de smartphone. Mulți oameni trec la Samsung în special pentru noile sale telefoane pliabile. Cercetările de piață arată că designul elegant, portabilitatea și o nouă formă inovatoare sunt principalele motive pentru a schimba telefonul.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni descoperă posibilitățile pliabilelor, această nouă categorie continuă să crească. Pentru a satisface în continuare nevoile utilizatorilor, Samsung continuă să dezvolte inovații care sporesc și mai mult ușurința în utilizare prin investiții în cercetare și dezvoltare, dar și prin încheierea de parteneriate cu dezvoltatori de aplicații. Conform Samsung Newsroom, aplicații precum Google Gmail, YouTube, Google Duo și Maps sunt special concepute pentru pliabile.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...