Vânzările de telefoane pliabile Samsung pentru companii s-au dublat

212
Vanzarile de telefoane pliabile Samsung
Sursa foto: koreaherald.com

Vânzările de telefoane pliabile Samsung pentru uz corporativ s-au dublat de la an la an, a declarat recent Samsung. Unul dintre motive este că tot mai multe companii au adoptat politici de lucru la distanță ca urmare a pandemiei COVID-19. Numai între ianuarie – octombrie 2022, vânzările de telefoane Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip au crescut cu 105%. Ca perioadă de referință a fost luată aceeași perioadă a anului precedent.

Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, cele mai recente telefoane pliabile lansate în acest an, au dus la creșterea vânzărilor, a spus Samsung, potrivit ziarului sud-coreean The Korea Herald. Ambele modele s-au vândut foarte bine peste tot în lume cu un plus pentru Samsung Galaxy Z Flip 4.

Noile telefoane pliabile Samsung foarte populare în servicilile financiare

Un alt motiv din spatele vânzărilor mari este că multe companii caută noi modalități de maximizare a productivității prin tehnologie. Întrucât multe companii au introdus sisteme de lucru la distanță ele caută să optimizeze mediul de lucru pentru angajații lor cu dispozitive avansate. Samsung a mai spus că ecranele mari ale produselor sale pliabile facilitează, de asemenea, multitasking-ul utilizatorilor. În același timp, aplicațiile foarte bine optimizate oferă o experiență optimă pentru utilizator

Modul Samsung DeX și S Pen măresc experiența utilizatorului pe noile telefoane pliabile Samsung. În acest fel utilizatorii pot să interacționeze cu ușurință cu datele, să tragă și să plaseze fișiere între aplicații pentru a oferi un mediu de tip desktop pe dispozitivele lor pliabile, a spus compania.

Bloomberg Professional App are o interfață simplă și eficientă care facilitează monitorizarea evenimentelor și a piețelor financiare. Bloomberg Professional se află în fruntea listei de aplicații din categoria Finanțe de pe Google Playstore.

Telefoanele pliabile Samsung au fost cel mai populare în industria serviciilor financiare. Aici profesioniștii au nevoie de cele mai bune instrumente pentru a sprijini fluxul de lucru complex de monitorizare a pieței de valori în schimbare rapidă, a spus Samsung. Fold 4 și Flip 4 sunt optimizate pentru aplicațiile de servicii financiare utilizate pe scară largă de experții în investiții. Amintim aici Bloomberg Professional App și DocuSign, un program de semnătură electronică de vârf folosit de 24 din primele 25 de companii financiare din Fortune 500.

Samsung a spus că lucrează inclusiv cu IBM pentru a optimiza experiența utilizatorului pentru utilizatorii întreprinderilor financiare. Multe instituții financiare de top lucrează cu IBM iX, un partener de design de experiență în cadrul IBM Consulting. Astfel Samsung și IBM vor dezvolta noi experiențe mobile ca aceste soluții să funcționeze fără probleme pe telefoanele pliabile.