Vânzările noilor telefoane pliabile Samsung în Coreea aproape de 1 milion

500
Vanzarile noilor telefoane pliabile Samsung in Coreea au ajuns la 1 milion
Sursa Foto: en.yna.co.kr

Vânzările în Coreea ale noilor pliabile Samsung, Fold 3 și Flip 3, vor depăși 1 milion de unități în acest weekend. Informația vine din surse sud-coreene care citează oficiali din domeniu. Încă de la lansare Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 au fost foarte bine primite peste tot în lume.

Precomenzile au fost incredibil de mari peste tot în lume, apoi Samsung nu a putut face față livrărilor în ritmul în care s-au vândut cele două modele. Cea de-a treia generație a seriei Galaxy Z va depăși un milion de vânzări la doar o lună după lansarea sa pe 27 august. Un astfel de ritm de vânzări este similar cu cel al seriilor Galaxy Note 10 și Galaxy S8, conform Yonhap. Acestea au fost cele mai rapide serii Samsung care au depășit un 1 milion de vânzări din Coreea de Sud.

Noile pliabil Samsung aproape de 1 milion de vânzări

Comenzile pentru noile smartphone-uri din seria Galaxy Z au ajuns la 920.000 de unități într-o perioadă de precomandă de șapte zile. Peste 270.000 dintre ele au fost activate în prima zi a perioadei de pre-activare. Este un număr record pentru orice dispozitiv Galaxy. Datorită popularității lor ridicate, Samsung a trebuit chiar să extindă perioada de activare timpurie a smartphone-urilor Galaxy Z pre-comandate.

Dintre cele două modele, Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost cel mai bine vândut. Noul Flip Samsung, un telefon de tip clapetă, a fost vândut de două ori mai mult decât Fold 3. Și în Coreea, la fel ca în alte părți, Fold 3 este mai scump decât Galaxy Z Flip 3.

Certificarea IPX8. IP = Ingress protection. Litera „X” din IPX8 ne spune că smartphone-ul pliabil nu a fost testat pentru rezistența la praf. Numărul 8 înseamnă că telefonul rezistă la apă cu adâncimea de 1,5 m timp de 30 minute.

Atât Galaxy Z Fold 3, cât și Galaxy Z Flip 3 au procesorul Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm). Ambele modele au fost lansate cu prețuri mai mici decât predecesorii lor Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Flip. De asemenea, noile modele vin cu certificare IPX8, ecrane cu rata de actualizare de 120Hz și o structură mai rezistentă. În acest fel Samsung se străduiește să facă cele două modele mai accesibile utilizatorilor și să își consolideze prezența pe piața premium.