Acasă Stiri Viitorul este digital: britanicii renunță la bancnote, Samsung Pay ajută

Viitorul este digital: britanicii renunță la bancnote, Samsung Pay ajută

Cercetări recente efectuate de Samsung arată că Marea Britanie este mai dispusă ca niciodată să treacă la plăți digitale. Plățile digitale, gen Samsung Pay, sunt în vogă deoarece metodele tradiționale încep să rămână în urmă. Cercetarea a fost efectuată de Ketchum Research and Analytics în perioada 1-5 octombrie 2020, în numele Samsung. Un total de 2.000 de persoane cu vârsta peste 18 ani au fost chestionate în Marea Britanie.

Rezultatele cercetării sugerează că blocarea din acest an a avut un impact transformator asupra modului în care oamenii vor să-și gestioneze și să-și îmbunătățească finanțele personale. Entuziasmul Marii Britanii pentru metodele de plată digitale a crescut foarte mult în ultimul an. Aproape jumătate din britanici (46%), susțin că sunt mai dispuși să plătească digital după perioada de blocare. Plățile prin Apple Pay, Samsung Pay sau alte sisteme de plată mobilă sunt foarte bine văzute. Cu jumătate dintre respondenți care pretind că se simt „anxioși”, „copleșiți” sau „speriați” când se gândesc la finanțele lor. În acest fel oamenii caută noi modalități mai simple de a-și gestiona banii.

Samsung Pay Card, alimentat de Curve și Mastercard

Sondajul sugerează că tranzacțiile tradiționale cu bancnote s-ar putea încheia în curând. Peste patru din zece persoane (42%) spun că au prea multe carduri în portofel – chiar 15 în unele cazuri. Tot mai mulți britanici doresc să evite utilizarea banilor fizici (45%), un număr tot mai mare de oameni (31%) apelează acum la telefonul lor pentru a efectua plăți. Samsung Pay Card acceptă toate cardurile de plată Mastercard și Visa, permițând oamenilor confortul de a plăti fără contact printr-o singură aplicație, totul din mâna lor.

Această atitudine s-a accelerat inevitabil din cauza pandemiei din acest an, dovezile arătând că aceasta a fost o tendință preexistentă. Aproape jumătate (48%) dintre respondenți susținând că nu își mai amintesc ultima dată când au vizitat personal o bancă. Flexibilitatea conturilor de verificare și a mutării banilor prin simpla apăsare a unui buton este un factor cheie în această schimbare. Opt ​​din zece englezi declară că este un beneficiu major al accesului digital.

MasterCard Incorporated este o corporație multinațională de servicii financiare cu sediu în Purchase, New York, SUA. Alături de VISA, este una dintre cele două companii internaționale majore pentru carduri de plată (de credit, debit și preplătite).

Cercetarea Samsung a relevat, de asemenea, următoarele informații:

  • Oamenii doresc mai mult control: mai mult de șase din zece britanici (61%) între 18 și 64 de ani doresc să aibă mai mult control asupra finanțelor lor; aproape o treime (31%) din Gen Z și Millennials recunoscând că se simt anxioși când se gândesc la acest lucru.
  • Prea multe opțiuni: patru din zece consumatori se simt „copleșiți” de numărul mare de opțiuni bancare disponibile în prezent pentru ei, sugerând că este nevoie de o soluție simplă.
  • Recompensele sunt rare: peste opt din zece (82%) consumatori spun că vor să fie recompensați pentru utilizarea cardului. În prezent doar doi din cinci spun că simt că beneficiază de acest lucru.
  • Reunirea cardurilor este visul: șapte din zece oameni sunt de acord că a avea toate cardurile de plată în palma lor este o perspectivă „uimitoare”.

Pe măsură ce atitudinile consumatorilor evoluează, la fel trebuie să facă și tehnologia. Lansată la începutul acestui an, Samsung Pay Card, alimentat de Curve și Mastercard. Este o soluție digitală construită pentru această nouă eră a plăților digitale.

Acesta nu este un alt card bancar de adăugat la mix, conform NewSamsung. Cu Samsung Pay Card, utilizatorii își pot transporta întregul portofel digital prin intermediul smartphone-ului sau al smartwatch-ului Samsung. Cu o configurare simplă în aplicația Samsung Pay, clienții pot face cumpărături cu cardurile de debit și de credit existente, precum și cu cardurile de loialitate și de recompense, practic oriunde este acceptată plata contactless. Samsung Pay Card oferă utilizatorilor o acoperire cu aproape toate băncile și soluțiile de plată disponibile în Marea Britanie.

Optând pentru Samsung Pay Card, utilizatorii pot beneficia de:

  • Toate cardurile dvs., într-un singur loc: Samsung Pay Card acceptă toate cardurile de plată Mastercard și Visa. Astfel permite oamenilor confortul de a plăti fără contact printr-o singură aplicație.
  • Lăsarea portofelului acasă: de la carduri de credit și carduri de debit, până la carduri de fidelitate și de membru. Samsung Pay Card elimină necesitatea de a purta un portofel, totul într-o singură aplicație simplă de utilizat.
  • Maximizarea recompenselor: Samsung Pay Card este un serviciu gratuit care face cheltuielile mai pline de satisfacții. În plus, utilizatorii pot câștiga 5% cashback la Samsung.com și pot câștiga mult mai multe recompense de la o gamă largă de comercianți.
  • Revenirea în timp: cu funcționalitatea unică „Înapoi în timp”, utilizatorul de Samsung Pay Card poate muta tranzacțiile de pe un card pe altul după ce au fost efectuate, oferind clienților mai multă flexibilitate și control asupra cheltuielilor lor. Se poate muta 1.000£ până la 14 zile după tranzacție. Limitele pot varia în funcție de conturile individuale Curve.
  • Vedeți imaginea completă: pentru o înțelegere clară a plăților, clienții pot vedea tranzacții pe diferite carduri prin intermediul Vizualizării cronologiei în aplicația Curve sau Tranzacții recente în Samsung Pay, cu notificări în timp real.

În ciuda dorinței de a trece pe digital cu plățile lor securitatea este încă o preocupare cheie pentru britanici. Peste jumătate (54%) recunosc că sunt îngrijorați de siguranța datelor personale atunci când utilizează metode de plată digitale. Cu securitate asemănătoare seifului, bazată pe autentificare biometrică Samsung Knox, Samsung Pay Card asigură că plățile rămâne private, protejate și sigure.

Samsung Pay Card este disponibil pentru toți utilizatorii aplicației Samsung Pay. Este nevoie de o configurare simplă în aplicație, clienții pot folosi imediat Samsung Pay Card.

Stiri

Samsung Galaxy A52 va fi într-adevăr rezistent la apă și praf

Da, Samsung face smartphone-ul Galaxy A52 rezistent la apă cu o certificare IP67. Zvonurile din ultimul timp în această privință s-au adeverit. Acum...

Galaxy M62, un Galaxy F62 redenumit, va fi lansat în mai multe țări

Samsung este pregătit să lanseze smartphone-ul Galaxy M62 în Malaezia, iar data lansării a fost dezvăluită. Este destul de evident că viitorul...

Samsung Galaxy Z Fold 3 este succesorul spiritual al Galaxy Note 20

Samsung, încălcând tradiția, a început să ofere stiloul S Pen cu telefoanele din seria S, începând cu gama Galaxy S21. Acum și...

Samsung – Nr. 1 mondial pe piața TV în ultimii 15 ani consecutivi

Samsung conduce piața mondială de televizoare pentru al 15-lea an consecutiv. Este o performanță extraordinară pentru orice companie, oricare ar fi ea....

Samsung începe producția în masă de SSD-uri pentru centrele de date

Samsung lider mondial în tehnologia avansată de memorie, a anunțat că a început să producă în masă cea mai avansată serie de...

Samsung va produce afișaje pliabile pentru Google, Oppo și Xiaomi

Piața smartphone-urilor pliabile are un potențial imens, momentan suntem încă la debutul acestor telefoane. Compania este și aici un deschizător de drumuri,...

Prețurile pentru televizoarele Samsung The Frame și QLED 4K din 2021

Samsung a anunțat o gamă actualizată a televizorului The Frame, precum și noi modele de televizoare Neo QLED în ianuarie. Unele dintre...