Viteză de încărcare dezamăgitoare pentru seria Galaxy S22

348
Viteza de incarcare dezamagitoare pentru seria Galaxy S22
Sursa Foto: @ OnLeaks

Întreaga gamă Samsung Galaxy S22 a apărut pe site-ul autorității 3C din China. Cu alte cuvinte, viteza de încărcare a seriei Galaxy S22 a fost confirmată, practic, deoarece aceasta este autoritatea oficială de certificare din China.

Cele trei smartphone-uri au apărut cu numerele de model SM-G9010, SM-G9060 și SM-G9080 pe site-ul China Compulsory Certificate (3C). Conform site-ului, toate cele trei telefoane vor suporta încărcare de 25W. Apropo, aceasta se referă la viteza de încărcare rapidă prin fir.

Încărcare rapidă de 25W la toate modelele din seria Galaxy S22

Deci, cei care au sperat la o încărcare mai rapidă cel puțin pentru modelul „Ultra”, se pare că nu o vor primi. Informațiile anterioare susțineau că vom primi o încărcare de 45W pentru „Ultra”, dar se pare că acest lucru nu se va întâmpla. Samsung aproape sigur nu va include nici măcar un încărcător de 25W în cutie. Nu l-a inclus pentru seria Galaxy S21, deci va face la fel și pentru seria Galaxy S22.

Din păcate, 3C nu menționează detaliile de încărcare wireless. Se așteaptă ca toate cele trei telefoane să ofere încărcare wireless, dar nu știm cât de rapidă va fi. Totuși, ne așteptăm la încărcare wireless de 15W. Toate cele trei modele din seria Galaxy S22 vor avea și încărcare inversă wireless.

Încărcarea wireless este un termen generic pentru diferite tehnologii de transmitere a energiei cu ajutorul câmpurilor electromagnetice. Nikola Tesla, unul dintre cei mai importanți oameni de știință din lume, a avut contribuții importante în acest domeniu.

Seria Galaxy S22 este așteptată să sosească fie în ianuarie, dar nici o lansare în februarie nu este exclusă! Majoritatea zvonurilor au sugerat că evenimentul de lansare va avea loc în ianuarie, după ce unele zvonuri au dat chiar luna decembrie. Dar, Conform AndroidHeadlines, ultimul zvon spune altceva.

Potrivit acestui zvon, Galaxy S21 FE ar putea fi lansat în ianuarie, iar seria Galaxy S22 în februarie. Aceasta ar fi o întorsătură ciudată a evenimentelor, dar este posibil, deoarece lansarea lui Galaxy S21 FE din octombrie ar fost anulată.

Știm deja multe despre trei telefoane, dar detaliile mai fine nu sunt încă disponibile. Interesant este că Galaxy S22 Ultra va oferi un design diferit în comparație cu frații săi. De asemenea, va fi primul smartphone din seria S care va include un slot de andocare pentru S Pen.