Galaxy S22 Ultra poate avea încorporat un slot pentru S-Pen

391
Samsung Galaxy S22 poate avea incorporat un slot pentru S Pen
Sursa Foto: androidcommunity.com

Chiar după foarte multe runde de zvonuri pro și contra încă nu suntem siguri de soarta seriei Galaxy Note. A fost anulată pentru acest an și a fost înlocuit de Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 dar, ca lansare în august. Dintre acestea Galaxy Z Fold 3, ca un super-phablet și compatibil cu S Pen, ne duce cu gândul la un Galaxy Note. Dar acest telefon pliabil va fi în curând umbrit de Galaxy S22 Ultra.

Suportul S Pen pentru Galaxy S21 Ultra și Galaxy Z Fold 3 există dar nu sunt telefoane cu adevărat Note. Samsung nu a lansat încă un „Galaxy Note 21”, chiar dacă este necesară o reîmprospătare și clienții așteaptă unul. Deși rămâne de văzut dacă vom primi un Note, probabil nu, scurgerile și zvonurile indică faptul că S22 Ultra este un succesor spiritual al seriei Galaxy Note.

În ceea ce privește o serie Galaxy Note de generația următoare, încă nu suntem siguri. Am menționat recent că numele mărcii Note nu a fost reînnoit, deci seria poate fi întreruptă. Dar, în urmă cu peste o săptămână, se spune că Samsung Galaxy Note de generația următoare este în lucru. Totuși seria Galaxy Note ar putea dispărea deoarece varianta Galaxy S22 Ultra poate veni cu siloz încorporat pentru S Pen. Sigur nu este Galaxy Note în sensul adevărat al cuvântului, dar cu acest slot pentru stylus se apropie foarte mult de un smartphone Note.

Galaxy S22 Ultra pare succesorul spiritual al seriei Note

Mulți au numit Galaxy S21 Ultra și Galaxy Z Fold 3 succesorii spirituali ai Galaxy Note. Dar ambele modele nu au o caracteristică cheie a seriei Note: slotul încorporat pentru S Pen. Suportul S Pen există într-adevăr, dar utilizatorii trebuie să depună eforturi pentru a transporta S Pen-ul ca un supliment. Samsung are soluții de huse pentru a integra mai bine S Pen cu telefonul, dar acelea nu sunt implementări perfecte. În consecință, S Pen apare ca o gândire ulterioară, mai degrabă decât ca o parte integrantă a experienței mobile pentru Fold 3 și Galaxy S21 Ultra.

Galaxy S22 Ultra va urma lui Samsung Galaxy S21 Ultra cu același suport S-Pen. Mai mult, conform unor surse sud-coreene citate de Android Community, este posibil să vină cu o cameră in-display, cu suport pentru S Pen și va arăta aproape ca un Galaxy Note. Dar noul Ultra poate veni cu un S-Pen încorporat într-un slot fizic la bordul telefonului.

Numele Note vine de la posibilitatea acestei serii de a scrie diferite notițe pe ecranul smartphone-ului. Toate modelele Galaxy Note sunt livrate cu un stilou S Pen și încorporează un digitalizator Wacom sensibil la presiune.

Bateria telefonului ar putea fi de 5.000mAh, deoarece un astfel de dispozitiv are nevoie de mai multă energie. Galaxy S22 Ultra poate oferi suport de încărcare de 45W și cameră cu zoom de 10x. Samsung va lansa în continuare o versiune obișnuită Galaxy S22 și un Galaxy S22+. Toate vor avea Snapdargon 898 sau Exynos 2200 în alte regiuni.

Potrivit lui Ice Universe, Samsung ar putea face ca dispozitivele Galaxy S Ultra să preia coroana Note în viitor. Acest lucru dă greutate zvonului că Galaxy S22 Ultra ar putea avea un garaj S-Pen integrat, la fel cum are Galaxy Note 20 Ultra și alte Note anterioare.