Vizualizarea conținutului smartphone-ului pe televizoarele Samsung

658
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Televizoarele și dispozitivele mobile – extrem de capabile pe cont propriu – strălucesc și mai puternic atunci când sunt reunite. Pentru cei obișnuiți să consume și să partajeze conținut pe telefoanele lor, să poată viziona videoclipuri pe ecrane mai mari, să se bucure de muzică cu un sunet mai viu și să partajeze fotografii fără probleme sunt perspective incitante. În special în mediile în aer liber în care oamenii se reunesc, utilizatorii pot beneficia foarte mult de faptul că își pot partaja conținutul mobil prin intermediul televizoarelor lor Samsung.

Cu funcția „Mobile View” disponibilă în cele mai recente oferte TV, Samsung a făcut posibile toate aceste cazuri de utilizare. E nevoie doar de o simplă atingere și fără a fi nevoie de conexiuni suplimentare. Vedem în ultimul timp că granița dintre platformele mobile și cele de televiziune este aproape eliminată. Samsung Newsroom a analizat funcțiile „Tap View”, „Multi View”, „Music Wall”, „My Album” și „Smart View” pentru a afla care este viitorul în vizionarea în aer liber.

„Tap View ” – Un ecran mobil cât televizorul

În trecut, încercarea de a vizualiza un videoclip de pe smartphone pe un ecran mai mare de acasă era complicat. Trebuia adesea să navighezi într-o serie de setări complicate și componente suplimentare. Dar acum, Samsung a introdus funcția „Tap View – Atingeți vizualizare”. Aceasta vă permite să vă bucurați de conținut mobil pe un ecran mare, atingând smartphone-ul pe marginea televizorului. Cu Tap View, vă puteți bucura de conținut pe televizor, fără să vă conectați la rețele Wi-Fi sau de date. Nu trebuie să atingeți cu putere, ci doar să atingeți ușor partea superioară sau laterală a televizorului cu telefonul.

Wi-Fi este un nume scurt pentru Wireless Fidelity. Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță. Wi-Fi 6 este cea mai nouă versiune pentru transmisii de rețea wireless. Wi-Fi 6 oferă viteze cu aproximativ 30% mai rapide decât Wi-Fi 5.

Pentru cei care doresc nu doar un ecran mai mare, ci și un sunet excelent, noua caracteristică „Tap Sound” încorporată în cele mai recente bare de sunet Samsung este răspunsul. Atingând ușor smartphone-ul pe bara de sunet, vă puteți bucura rapid și convenabil de o calitate a sunetului mai bogată. În acest fel Tap Sound este caracteristica perfectă pentru medii precum petreceri în aer liber cu cei dragi.

Pentru a activa funcțiile Tap View și Tap Sound, lansați aplicația SmartThings pe telefonul smartphone. Apoi selectați pictograma meniu din colțul din stânga sus, unde puteți activa funcția Tap View și Tap Sound. Apoi atingeți smartphone-ul de televizor sau de bara de sunet pentru a intra într-o lume cu totul nouă.

„Multi View” – Două ecrane pe un singur televizor!

Potrivit unui sondaj Samsung, 92% dintre respondenți spun că le place să folosească alte dispozitive în timp ce se uită la televizor. Majoritatea utilizatorilor fac lucruri precum urmărirea unui alt conținut sau navigarea pe rețelele sociale, conform News Samsung. Funcția „Vizualizare multiplă” a fost introdusă pentru a vă permite să afișați ecranul smartphone-ului pe televizor. Cu ea puteți să împărțiți ecranul TV în mai multe ecrane, astfel încât să puteți continua să utilizați și televizorul. Acest lucru vă permite să vizualizați tot conținutul pe un singur ecran, facilitând împărțirea atenției fără a pierde nimic.

Utilizatorii televizorului Terasa vor găsi această caracteristică utilă din mai multe motive. Vizualizarea comentariilor în timp real de pe telefonul mobil în timp ce urmăriți un meci sportiv sau posibilitatea de a afișa programe pentru copii în același timp cu un film. Puteți, de asemenea, să vizionații pagini de strategie în timp ce jucați jocuri video pe televizor.

„Music Wall” – Muzică de pe smartphone pe televizoarele Samsung

Ce mod mai bun de a îmbunătăți experiența senzorială a ascultării muzicii preferate decât să te bucuri de ea vizualizată cu culori vii cu funcția „Music Wall”. Când utilizați Bluetooth pentru a reda muzică de pe telefonul smartphone pe televizor, această caracteristică creează un spectru vizual care reflectă atmosfera muzicii de pe ecranul televizorului.

Iar funcția Music Wall se potrivește în special mediilor în aer liber. Când ascultați muzică clasică calmantă, veți vedea o mișcare lină, vizualizată, care seamănă cu apa curgătoare pe ecranul televizorului. Redarea unei muzici electronice interesante va crea mișcări vizuale energice pentru a vă însufleți experiența. The Terrace oferă o luminozitate medie de 2.000 de niți și una maximă de 4.000 de niți. Este de trei ori mai luminoasă decât cea a televizoarelor obișnuite! Pentru o gamă largă de tipuri de gen și tempo, utilizatorii pot crea o serie de combinații de vizualizare a muzicii pentru a completa o gamă largă de experiențe.

„My Album” – Partajarea amintirilor prin fotografii

O altă caracteristică disponibilă atunci când utilizați Mobile View este „Albumul meu”. Cu modelele de televizoare Samsung 2020, încărcarea și afișarea fotografiilor pe televizor a devenit mai rapidă și mai ușoară. Înainte, pentru a afișa imagini pe televizor, era nevoie să accesați aplicația SmartThings și să parcurgeți o serie de pași. Acum imaginile pot fi exportate direct din aplicația Galerie. Pur și simplu selectați imaginile pe care doriți să le vedeți pe televizor, apăsați pe „Distribuiți” și selectați „Vizualizați imaginile pe televizor”. Pentru utilizatorii cu mai multe televizoare, poate fi selectat un televizor preferat pentru vizualizarea fotografiilor.

În setările în aer liber, unde oamenii se adună împreună și fac fotografii de grup, galeria automată și funcțiile prezentării de diapozitive facilitează și afișarea fotografiilor de înaltă calitate. În cazurile în care imaginile individuale au raporturi de aspect diferite, aceste funcții ajustează automat aspectele fotografiilor și le redă într-o serie pe televizorul dvs. Numărul de filtre de artă a fost, de asemenea, mărit de la trei la cincisprezece. În acest fel aveți o gamă mai largă de efecte pentru a vă asigura că găsiți cel care se potrivește cel mai bine cu fotografia.

„Smart View” – Conectarea smartphone-ului cu televizorului

Un alt mod de a afișa o gamă de conținut mobil pe televizorul dvs. este prin utilizarea „Smart View”. Dispozitivele mobile Samsung pot fi conectate fără fir la televizoarele inteligente Samsung sau la dispozitivele Chromecast. Astfel utilizatorii pot să se bucure de fotografii, videoclipuri, prezentări și jocuri pe televizoarele lor.

Glisați în jos din partea de sus a ecranului smartphone-ului de două ori pentru a deschide panoul „Configurare rapidă”. De acolo, apăsați pictograma Smart View pentru a selecta dispozitivul la care preferați să vă conectați și să vă bucurați imediat de conținutul mobil pe televizor.

Atât în ​​interior, cât și în exterior, televizorul Terasa și Mobile View permit oamenilor să se bucure de un conținut incredibil. Cu The Terrace, smartphone-ul și televizorul în aer liber creează un parteneriat de înaltă performanță pentru un nivel ridicate de vizionare.