Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

583
Windows Wallpaper Engine este disponibil si pentru telefoanele Samsung
Sursa Foto: androidpolice.com

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă doriți să vă ocupați de personalizare, reglare fină și perfecționare folosiți mai bine un software terță parte. Una dintre cele mai versatile soluții de acest fel este Windows Wallpaper Engine. Acesta este un mic program popular pentru desktop. După o scurtă perioadă beta internă, Wallpaper Engine și-a făcut acum drumul oficial către telefoanele Samsung Galaxy și Android.

Aplicația Wallpaper Engine servește în primul rând ca însoțitor mobil pentru programul Windows existent. Vă permite să importați și să utilizați creații din colecția de imagini de fundal chiar pe telefon, conform AndroidPolice. Cu toate acestea, aplicația este capabilă să acceseze stocarea internă a telefonului dvs., permițându-vă să transformați videoclipurile salvate, GIF-urile și randările 2D/3D în fundalul animat al telefonului dvs. fără a vă baza pe omologul său Windows. Puteți personaliza și mai mult aceste imagini de fundal pentru a le regla mai mult după bunul plac.

Windows Wallpaper Engine și pe telefoanele Samsung Galaxy

Wallpaper Engine vă permite, în plus, să configurați o listă de redare, parcurgând diferite fundaluri animate la anumite intervale sau în funcție de ora din zi. Dacă sunteți îngrijorat de durata de viață a bateriei, puteți întrerupe imaginile de fundal live când sunteți în modul de economisire a bateriei.

Windows Wallpaper Engine a intrat într-o scurtă fază beta internă în septembrie. Nu era sigur când aplicația va ajunge disponibilă în Play Store, era vorba despre octombrie sau noiembrie. Se pare că lucrurile au durat puțin mai mult decât se anticipase, deoarece lansarea a fost aproape amânată, dar acum este disponibilă. Poate fi folosită pe toate telefoanele Android și Samsung Galaxy.

Microsoft a introdus Windows pe piață în noiembrie 1985. Sistemele de operare Windows sunt utilizate în principal pe computere și servere personale. Windows este lider pe piața PC-urilor cu o cotă de piață de peste 90%.

Disponibil acum prin Magazinul Google Play, Wallpaper Engine se asociază cu aplicația cu același nume de pe smartphone și poate sincroniza imagini de fundal. În timp ce aplicația pentru Android este gratuită, Wallpaper Engine costă 3,99 USD pe Steam pentru Windows.