Seria Galaxy Watch 4 primește versiunea stabilă One UI Watch 4.5

219
Seria Galaxy Watch 4 si One UI Watch 4.5
Sursă foto: Google

După mai multe runde de testare beta a firmware-ului pentru One UI Watch 4.5, Samsung a lansat astăzi oficial versiunea stabilă a acestuia. Interfața One UI Watch 4.5 stabilă bazată pe Wear OS 3.5 este acum disponibilă pentru a fi instalată pe Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic.

Versiunea One UI Watch 4.5 vine preinstalată pe seria Galaxy Watch 5, iar acum modelele precedente o primesc. Cea mai recentă versiune de firmware R8**XXU1GVH2 a fost distribuită utilizatorilor din Coreea de Sud și din SUA unde rula programul beta. În perioada următoare One UI Watch 4.5 va ajunge la toți utilizatorii modelelor din seria Galaxy Watch 4, potrivit TizenHelp.

Actualizarea stabilă One UI 4.5 lansată pentru seria Galaxy Watch 4

În prezent, actualizarea a fost lansată pentru utilizatorii care au participat la programul de testare beta. Acum vorbind despre funcții, versiunea stabilă a adăugat mai multe funcții de la prima versiune beta a versiunii One UI Watch 4.5. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Samsung Galaxy Watch 4!

În cel mai recent software, Samsung a îmbunătățit ușor interfața de utilizare a ecranului și a adăugat, de asemenea, mai multe variante de fețe de ceas. De asemenea, puteți comuta între cartelele SIM direct de pe ceasul inteligent. Puteți comuta SIM 1 la SIM 2 sau invers pentru a efectua apeluri de pe seria Galaxy Watch 4.

Numele QWERTY provine din ordinea primelor șase taste de pe rândul de sus de la tastatură, începând de la stânga (Q W E R T Y). Acest design fost proiectat și patentat de Christopher Sholes în 1868 și vândut companiei Remington în 1873.

Tastatura Samsung preinstalată are acum suport pentru tastatură QWERTY pentru introducere ușoară. De asemenea, acceptă scrierea de mână și introducerea vocală pentru a concura cu Asistentul Google. Centrul de notificare a fost, de asemenea, îmbunătățit pentru a afișa mai multe detalii la primirea mesajelor primite.

Există, de asemenea, o mulțime de funcții implementate de la Wear OS 3.5 în noua versiune One UI 4.5. Prin aceasta, Samsung a devenit prima companie care a lansat o nouă actualizare Wear OS pentru utilizatorii săi Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5. Pentru a descărca actualizarea, accesați aplicația Galaxy Wearable și verificați dacă există firmware în așteptare.