Seria Galaxy Watch 5 primește Wear OS 4 și funcții de la seria Watch 6

275
One UI Watch 5 Wear OS 4
Sursa foto: galaxyclub.nl

În mai, Samsung a anunțat o actualizare majoră pentru seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5. De fapt, atunci era deja clar că Wear OS 4 și One UI Watch 5 va veni pe aceste modele după lansarea seriei Galaxy Watch 6. Și astăzi, la patru luni de la acel prim anunț, a sosit momentul. Cel puțin, dacă aveți Galaxy Watch 5 sau Watch 5 Pro.

Acum puteți instala upgrade-ul One UI Watch 5 pe seria Galaxy Watch 5 în mai multe țări din Europa. Acest lucru oferă ceasurilor funcții disponibile până acum doar pe Galaxy Watch 6. În special Galaxy Watch 5 Pro este foarte apreciat de utilizatori pentru cadranul său mare și bateria cu durată mare de viață. Seria Galaxy Watch 5 a apărut pe piață în 2022. Aceste ceasuri sunt lansate cu interfața One UI 4.5 preinstalată. Inițial disponibilitatea One UI Watch 5 a fost limitată doar la cei care au fost în programul beta pentru noua interfață.

Pentru modelele Bluetooth ale ceasurilor, actualizarea de peste 1,7 GB la firmware XXU1BWH3 este acum gata. Upgrade-ul nu aduce doar interfața One UI Watch 5, ci și versiunea Wear OS 4. După instalarea actualizării, Watch 5 va rula pe patch-ul de securitate din iulie. În plus, primești o mulțime de funcții noi și fețe de ceas pe care le-am întâlnit recent și în Galaxy Watch 6.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Wear OS 4 și One UI Watch 5 ajunge pe seria Galaxy Watch 5

După actualizare, opțiunile de urmărire a somnului au fost extinse considerabil. În plus, urmărirea fitness-ului este, de asemenea, mult îmbunătățită, cu zone de ritm cardiac personalizate. Funcțiile de urgență sunt, de asemenea, din ce în ce mai bune. Acum este mult mai ușor să apelezi un număr de urgență de pe telefon de pe ceas în caz de nevoie. Informațiile medicale personale pot – dacă doriți, desigur – să fie ușor disponibile în caz de urgență.

Cea mai veche linie de asistență din lume și primul serviciu de ambulanță din lume a fost lansată în UK în 1937. Numerele de servicii de urgență diferă în funcție de țară: 112 în România/Moldova; 911 în SUA / Canada; sau 999 în UK.

Desigur, există și cadrane noi, iar multe stiluri de afișare sunt îmbunătățite semnificativ. Controlerul Buds poate face mai mult, iar dacă aveți noul Galaxy Z Flip 5 sau Galaxy Z Fold 5, integrarea camerei cu Flexstand-ul este mai bună. Și mai sunt multe lucruri noi acolo.

În momentul scrierii acestui articol, puteți instala One UI Watch 5 pe modelele Bluetooth Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro. Actualizarea este disponibilă mai multe țări din Europa, cum ar fi Germania, Franța, Belgia, Anglia, Olanda, România și Spania.

Dacă ai o variantă 4G, trebuie să ai răbdare. Veți primi actualizarea în curând, dar se pare că nu acum. Acest lucru este valabil și dacă aveți un ceas din seria Galaxy Watch 4. Această serie va primi același upgrade în următoarele zile sau săptămâni.

Puteți începe actualizarea dacă accesați Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 5 Pro din Galaxy Wearable, alegeți Setări ceas, apoi atingeți Actualizare software ceas.