Galaxy Watch Active 2 primește asistență vocală în timpul exercițiilor

578
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Samsung lansează acum o nouă actualizare de firmware R820XXU1CTJ5 pentru Galaxy Watch Active 2. Aceasta aduce încă o caracteristică premium de la Galaxy Watch 3 pe modelul Active 2. Cu cea mai recentă actualizare, utilizatorii de Watch Active 2 pot folosi serviciul de ghidare vocală în timpul exercițiilor.

Această nouă funcție a fost până acum exclusivă unui model mai nou. Utilizatorii de Watch Active 2 pot asculta asistență vocală în timpul antrenamentului chiar dacă căștile sunt conectate la receptorul telefonului și nu direct la ceas. În ghidarea vocală, veți primi indicații despre distanța de mers și ritmul cardiac în timp ce efectuați alergări sau mergeți cu bicicleta. Versiunea de firmware este R820XXU1CTJ5 sau R82O0XA1CTJ5 în funcție de ce model smartwatch Galaxy Watch Active aveți.

Actualizare Galaxy Watch Active 2

Adăugarea acestei caracteristici pe Galaxy Watch Active 2 reflectă angajamentul Samsung de a îmbunătăți funcțiile pentru ceasurile sale. Funcția de coaching vocal a fost inclusă în Galaxy Watch 3, dar a fost acum transferată și la Active. Conform TizenHelp, acest lucru a fost promis de compania Samsung la începutul anului. Noul firmware ocupă un spațiu de memorie de 61,39 MB și este compatibil cu versiunea Tizen versiunea 5.5.0.1.

În timpul exercițiului poți stabili un obiectiv, iar acest antrenor de alergare îți va spune cum performezi. De asemenea, vă ghidează dacă trebuie să încetiniți sau dacă trebuie să alergați rapid pentru a atinge ținta. În plus, vă încurajează să vă îndepliniți obiectivele zilnice. Samsung a făcut o muncă excelentă aducând această funcție tuturor utilizatorilor de Galaxy Watch Active 2. Gigantul tech oferă gratuit această funcție pentru toată lumea atunci când Fitbit le cere utilizatorilor să plătească un abonament pentru așa ceva. În segmentul premium, Apple, Fitbit sau Garmin nu oferă acest serviciu utilizatorilor.

Garmin Ltd. este o companie multinațională americană de tehnologie fondată în 1989 de Gary Burrell și Min Kao în Lenexa, Kansas, SUA. Numele vine de la Gary și Min din numele celor doi fondatori. Din 2010, compania are sediul în Schaffhausen, Elveția.

În plus, actualizarea aduce stabilitate funcțiilor generale și elimină mai multe erori minore. Samsung a adus deja funcții de detectare a căderilor, VO2 max, AR Emoji, Bitmoji și funcții de captare a scroll-ului la Watch Active 2. Acum, noua funcție va face mai atrăgător acest smartwatch printre ceasurile premium. Cel mai recent firmware a fost lansat în Statele Unite și Coreea de Sud pentru versiunea Bluetooth. În mod sigur actualizarea se va extinde în curând în mai multe țări.