Galaxy Watch Active 2 actualizare majoră, primește SmartThings Find

481
Galaxy Watch Active 2 actualizare majora pentru SmartThings Find
Sursa Foto: tizenhelp.com

Galaxy Watch Active 2 a devenit primul smartwatch Samsung care a primit o actualizare majoră în 2021. Chiar după ce a anunțat seria Galaxy S21 și Galaxy Buds Pro, compania a lansat firmware-ul major pentru Active 2. Cel mai recent software aduce câteva caracteristici, îmbunătățiri și modificări ale ceasului inteligent. Foarte important, și SmartThings Find a ajuns pe Watch Active 2!

Acum Samsung aduce funcția SmartThings Find pe ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2. Dezvăluită pentru prima dată anul trecut, funcția SmartThings Find folosește banda ultra-largă (UWB) și Bluetooth Low Energy (BLE) pentru a localiza dispozitivele pierdute. După această actualizare cu SmartThings Find pe acest smartwatch, s-ar putea să vedem funcția și pe celelalte articole portabile ale companiei.

SmartThings Find ajunge la Galaxy Watch Active 2

Cu noua actualizare detectarea automată a antrenamentelor este mai rapidă decât înainte și este utilă în unele sporturi, cum ar fi alergare și canotaj. A fost principala preocupare a utilizatorilor mai ales cu privire la detectarea lentă a antrenamentului, în special în timpul alergării și mersului pe jos. Totuși, conform TizenHelp,  SmartThings Find este cea mai importantă apariție pe Galaxy Watch Active 2.

În cea mai recentă versiune, Samsung a lansat și antrenamente la domiciliu și alte programe de fitness pentru acest ceas. Toate noile ceasuri inteligente premium oferă astfel de programe de coaching, așa că Samsung a luat o decizie bună de a păstra Active 2 orientat spre viitor. Nu credem că va trece prea mult timp până când și celelalte portabile Samsung vor primi  SmartThings Find. Ne gândim în primul rând la Galaxy Watch 3, ultimul ceas inteligent lansat de compania din Coreea de Sud.

Coreea de Sud este pe locul 6 în lume ca forță militară, conform Global Firepower 2021. SUA, Rusia, China, India și Japonia sunt primele. Sunt luați în calcul pentru acest top peste 50 de factori, de la puterea militară și financiară la capacitatea logistică. România este pe locul 41.

Cu ajutorul funcției SmartThings Find, utilizatorii își pot căuta cu ușurință ceasul inteligent dacă au uitat unde l-au pus. Cu ajutorul smartwatch-ului și a hărții, puteți urmări ultima locație a ceasului dvs. inteligent. Vedeți mai multe despre Samsung SmartThings Find în articolul nostru de pe I❤️Samsung!

Mai mult, Spălarea mâinilor va detecta automat când vă spălați și va contabiliza de câte ori ați făcut acest lucru!. Noua versiune de firmware R820XXU1DUA3 pentru Active 2 este disponibilă momentan în Coreea de Sud. În perioada următoare actualizarea va fi lansată și în alte zone.