Galaxy Xcover 4s și Galaxy Tab Active Pro, dispozitive pentru profesioniști

661
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Cu Galaxy Tab Active Pro și Galaxy Xcover 4s, Samsung oferă o gamă completă de produse îmbunătățite pentru profesioniștii din industrie, construcții sau logistică. Ambele sunt performante, rezistente și certificate pentru lucrul în condiții vitrege.

Galaxy Xcover 4s și Galaxy Tab Active Pro sunt două produse excelente, concepute pentru a rezista celor mai extreme medii. Sunt rezistente la temperaturi cuprinse între -20° și 60° C, la vibrații, șocuri și căderi de până la 1,5 m. Sunt rezistente, de asemenea, la praf și apă cu certificare IP68 și, au certificare militară MIL-STD 810G.

Samsung Xcover 4s și Galaxy Tab Active Pro – optimizate pentru profesioniști

Xcover 4s și Galaxy Tab Active Pro au un buton fizic personalizabil care oferă utilizatorului acces rapid și ușor la aplicația pe care o alege. Poate porni lanterna sau aparatul foto sau poate seta o aplicație push-to-talk pentru a o folosi ca walkie-talkie. În mod similar, sensibilitatea ecranelor poate fi crescută pentru a permite utilizarea în ciuda purtării mănușilor, pentru a funcționa în siguranță.

Produsele sunt echipate cu baterii detașabile (2.800 mAh pentru Xcover 4s și 7.600 mAh pentru Galaxy Tab Active Pro). Prin urmare, este posibil să le înlocuiți rapid și ușor atunci când nivelul lor de încărcare devine insuficient. De asemenea, Galaxy Xcover 4s poate găzdui bateriile modelului anterior. Prin urmare, este posibil să fie utilizate de companii chiar și după reînnoirea parcului pentru smartphone-uri.

În cele din urmă, Galaxy Tab Active Pro și Xcover 4s beneficiază de compatibilitatea PS LTE, care oferă acces la canalele utilizate de forțele de securitate. Acestea permit pompierilor, jandarmilor sau altor corpuri de securitate să comunice prin canalele lor private.

MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc numai echipamente testate în baza acestui standard.

Construite pentru performanță și durabilitate

Galaxy Xcover 4s este echipat cu un procesor de 1,6 GHz și 32 GB stocare, extensibilă prin microSD până la 512 GB. Are un ecran HD de 5 inch și o cameră la spate de 16 MP. Galaxy Tab Active Pro are un procesor Octo-core de 2 GHz, 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare extensibil prin card microSD. Are un port USB-C, NFC și un port POGO, identic cu cel al Galaxy Tab Active 2, permite utilizarea acelorași accesorii. Are un ecran WUXGA (1920 x 1200 pixeli) de înaltă calitate. Luminozitatea sa poate crește până la 480 nits, ceea ce asigură o lizibilitate bună chiar și în aer liber, de exemplu, pe un șantier.

Tableta Samsung Tab Active Pro este echipată cu S Pen, stiloul Samsung. Tableta beneficiază și de modul Samsung DeX care îi permite să se transforme într-un computer odată conectat la un monitor printr-un simplu cablu HDMI. De asemenea, poate fi folosită în orice moment ca laptop în orice loc, cu adăugarea unei tastaturi și a unui mouse.

Produse disponibile în gama Enterprise Edition

Samsung Galaxy Xcover 4s și Galaxy Tab Active Pro fac parte din gama Samsung Enterprise Edition, cea mai cuprinzătoare ofertă de mobilitate de pe piață pentru întreprinderi. Aduc toate garanțiile pe care companiile le așteaptă în ceea ce privește securitatea, inclusiv patch-urile de securitate de peste 4 ani.

Enterprise Edition include, de asemenea, Samsung KNOX Configure Dynamic Edition, o soluție la cheie pentru pregătirea, implementarea și personalizarea avansată a tuturor terminalelor Samsung. În plus, Samsung E-FOTA permite managerilor de flote mobile să țină evidența actualizărilor sistemului de operare. Este disponibilă și o opțiune de asistență tehnică personalizată.

Samsung Galaxy Xcover 4s este disponibil din iulie iar ediția Galaxy Tab Active Pro Enterprise Edition va fi comercializată în noiembrie în versiuni 4G și Wi-Fi, conform News Samsung.