Xiaomi Mix Fold 2 va avea afișaj flexibil AMOLED fabricat de Samsung

472
Xiaomi Mix Fold 2 va avea afisaj flexibil AMOLED fabricat de Samsung
Sursa Foto: via mysmartprice.com

După ce telefoanele pliabile Samsung au un succes enorm pe piață și alte companii încep să lanseze astfel de telefoane. Xiaomi a lansat primul său smartphone pliabil, Mi Mix Fold la începutul acestui an. Smartphone-ul avea un mecanism de pliere similar cu Galaxy Z Fold 3. Dispozitivul a venit cu specificații precum un ecran pliabil de 8,1 inch, un afișaj exterior de 6,52 inch, procesor Snapdragon 888 etc. Viitorul telefon pliabil Xiaomi Mix Fold 2 va fi lansat în martie 2022.

Xiaomi a păstrat pe Mi Mix Fold limitat la China și nu l-a adus pe alte piețe. Acum avem informații că Mix Fold va fi reîmprospătat în curând. Smartphone-ul pliabil Xiaomi Mix Fold 2 ar putea debuta în martie, la fel ca modelul original. Înainte de lansare, detaliile cheie ale dispozitivului au apărut online. Sunt câteva lucruri interesante apărute despre acest Xiaomi Mix Fold 2.

Xiaomi Mix Fold 2 cu ecran pliabil produs de Samsung Display

Evenimentul de lansare a Xiaomi Mix Fold 2 ar putea avea loc în martie 2022. Xiaomi nu a confirmat data de lansare momentan, dar detaliile afișajului dispozitivului au apărut online. Telefonul pliabil Xiaomi are numărul de model 22061218C. Potrivit ITHome, via MySmartPrice, pe diverse site-uri web de certificare, smartphone-ul pliabil Xiaomi a apărut cu un display Samsung. Va folosi tehnologia Ultra-thin Glass (UTG) a companiei, despre care se spune că oferă durabilitate și flexibilitate mai bune.

Se așteaptă ca Xiaomi să ofere aceleași dimensiuni de ecran ca pentru precedentul model pliabil. Aceasta înseamnă că va avea un afișaj AMOLED de 8,1 inch (20,57 centimetri). Cum am scris mai sus. Samsung Display va fi producătorul acestui ecran. Subsidiara Samsung este cel mai mare producător de ecrane pentru telefoane mobile din lume. Calitatea acestora este unanim recunoscută de toții producătorii de telefoane mobile.

Xiaomi este o companie chineză producătoare de smartphone-uri și electronice, fondată în 2010. MI din numele telefoanelor Xiaomi înseamnă Mobile Internet sau Mission Impossible. Xiaomi este cuvântul chinezesc pentru „mei”.

Se spune că smartphone-ul pliabil Xiaomi are și o balama reproiectată și îmbunătățită. Alte detalii ale smartphone-ului pliabil sunt momentan necunoscute. Cu toate acestea, ne putem aștepta să vină cu un procesor Snapdragon 8 Gen 1. Dispozitivul ar putea avea o o baterie de 5000 mAh cu încărcare mai rapidă decât primul model.

De asemenea, ne putem aștepta ca tehnologia camerei frontale de sub ecran să se îndrepte spre seria de smartphone-uri pliabile. Nu credem că certificarea IPX8 aflată pe Samsung Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip va fi prezentă pe Xiaomi Mix Fold 2.