Samsung 32F6400 3D Smart Tv

Samsung Seria 6 - LED 3D Smart Full HD Tv

4199

Se pare că anul acesta reclamele pun accentul pe cât de „inteligente” pot fi televizoarele. Dar, după activarea vocală şi recunoaşterea facială, ne întrebăm ce  poate să mai urmeze. Cât de inteligent poate fi un HDTVSamsung Electronics se îndreaptă cu siguranţă spre vârful clasamentului  printr-o mişcare inteligentă şi anume prin oferirea de servicii care includ ITV Player, 4oD şi Demand 5.

Astăzi vă prezentăm Samsung 32F6400 3D Smart Tv cu ecran de 32 de inch, cel mai mic model al companiei coreene din Seria 6. Are aceleaşi trăsături ca fratele său mai mare de 40 inch, care include tuner HD Freeview, Wi-Fi integrat, procesor dual-core, 200 Hz Clear Motion Rate (CMR) şi Samsung Smart Hub 2.0 cu conexiune prin internet  lăudându-se şi cu un control vocal.

Să urmărim îndeaproape toate super funcțiile care le oferă Samsung 32F6400 3D Smart Tv:

Ştim din prezentarea mai detaliată a lui Samsung 40F6400 3D Smart Tv de 40 de inch că imaginile 2D sunt excelente, aşa că haideţi să vedem cum se descurcă fratele mai mic. Samsung 32F6400 are acelaşi design şi contrucţie ca Samsung 40F6400. Am întâlnit însă şi aceleaşi probleme cu nepotrivirea şuruburilor în partea din spate, dar am fost încântaţi să vedem că suportul cu patru picioare permite rotirea televizorului. Este păcat că porturile HDMI sunt localizate atât de aproape de marginea ecranului, iar cablurile conectate se pot vedea ieşind în afară deoarece acest lucru  îi conferă un aspect neîngrijit.Samsung 32F6400 3D Smart Tv -2- ilovesamsung

Dați drumul la un Blu-Ray şi veţi fi uimiţi de acurateţea şi detaliile imaginilor – acesta chiar este un televizor extraordinar. Textura clădirilor şi a hainelor este foarte realistă, dând impresia de profunzime a imaginii pe care o priviţi. Există ochelari „active” incluşi aşa că nu va trebui să îi cumpăraţi separat.

Sunetul este un alt plus pentru Samsung. Ne-am aşteptat la sunetul slab asociat cu televizoarele cu ecrane plate dar, în schimb, ne-am bucurat de o prezentare foarte bună, cu greutate. Samsung 32F6400 este certificat DLNA, ceea ce înseamnă că vă puteţi descărca fişiere media de pe dispozitivele compatibile prin intermediul internetului.

Samsung 32F6400 are sistem wireless încorporat, dar noi suntem de părere că o stabilitate mai mare este oferită de conexiunea prin cablu. Samsung vă oferă mai multe posibilităţi de control pentru acest televizor. În primul rând, există telecomanda standard, o telecomandă simplă Smart Touch, o aplicaţie gratuită pentru smartphone şi interacţiune vocală. Preferata noastră este telecomanda standard.  Telecomanda Smart Touch arată impresionant dar nu este la fel de intuitivă pentru folosirea de zi cu zi ca cea standard.

Samsung 32F6400 3D Smart Tv -1- ilovesamsung

Veţi avea nevoie de telecomanda Smart Touch pentru a folosi aplicaţia de control vocal. Am fost surprinşi să vedem că Samsung a folosit această caracteristică şi pentru dispozitivele mai mici, dar aşa cum se întâmplă şi în cazul celor mai mari, folosirea comenzilor vocale se dovedeşte a fi o experienţă limitată şi câteodată frustrantă. Nu sunt incluse alte comenzi decât cele simple pentru a schimba canalele sau volumul, iar sugestiile care apar în căsuţa de pe ecran câteodatî sunt de mare ajutor. Ne este greu să înţeleg de ce au inclus interacţiunea vocală când este mult mai simplu să foloseşti telecomanda fizică.

Aplicaţia Smart View este clară şi simplă. Butoanele pentru volum şi pentru canale sunt mari şi interactive, puteţi schimba cu uşurinţă porturile şi puteţi accesa meniurile din aplicaţie. De asemenea, vă puteţi folosi smartphone-ul sau tableta pe post de un al doilea ecran.

vezi oferta emag ilovesamsung