Acasă Top Cele mai bune 10 jocuri disponibile gratuit pe telefoanele Samsung Galaxy

Cele mai bune 10 jocuri disponibile gratuit pe telefoanele Samsung Galaxy

Știm cu toții că jocurile Android gratuite nu sunt întotdeauna chiar gratuite în zilele noastre. Dar pentru a găsi aceste jocuri gratuite pentru telefoanele Samsung Galaxy trebuie de multe ori să ai răbdare. Cele mai multe obstacole apar atunci când jucătorii devin nerăbdători și vor să joace cât mai repede un joc iar gratuitatea acestuia poate fi o capcană.

Ceea ce vă prezentăm mai jos sunt cele mai bune jocuri Android gratuite pentru smartphone-urile Samsung Galaxy. Le puteți juca confortabil fără a vă angaja în prea multe achiziții în aplicație și sperăm să vă placă.

Aceasta este o listă destul de cuprinzătoare cu diferite stiluri de joc, astfel încât opțiunile de aici se pot schimba numai dacă apare ceva mai bun. Aceste jocuri gratuite fără achiziții în aplicație pentru telefoanele Samsung Galaxy sunt selectate prin intermediul AndroidAuthority.

Odiseea lui Alto și Asfalt Legende pe telefoanele Samsung Galaxy

Odiseea lui Alto. Alto’s Odyssey este o alegere firească pentru un joc Android gratuit. Dispune de o grafică superbă și un stil relaxant. Jucătorii schiază pe un deal evitând obstacolele și făcând salturi mari. Există, de asemenea, articole de colectat care pot fi schimbate pentru diverse opțiuni de personalizare. Jocul se bazează foarte mult pe grafica sa, demnă de tapet. Sunt simple, dar eficiente, iar culorile întunecate și degradate adaugă o atmosferă bună jocului. Este complet gratuit pentru descărcat și jucat cu câteva reclame limitate. Există achiziții în aplicație, dar toate sunt destinate personalizării, deci este complet opțional și nu afectează jocul. Este prietenos și distractiv pentru copii.

Asfalt 9: Legende. Franciza Asphalt are unele dintre cele mai populare jocuri de curse pe mobil. Asphalt 8: Airborne și Asphalt Xtreme au fost cele mai bune din serie. Cu toate acestea, Asphalt 9: Legends este cel mai recent joc din serie. Include 50 de mașini, o grămadă de provocări și o grămadă de conținut cu care să te joci. Aceasta include multiplayer online, lucruri pentru un singur jucător și multe altele. Folosește un mecanism auto-go, astfel încât să nu vă puteți controla accelerația. Asta i-a enervat pe unii jucători. Grafica este bună și există și elemente sociale. Este un joc freemium. Astfel, aspectul competițional online poate fi puțin distorsionat. Cu toate acestea, lucrurile bune pentru un singur jucător sunt curse arcade clasice bune. De asemenea, puteți sări peste achizițiile din aplicație cu puțin lucru suplimentar. Este obositor, dar pe deplin realizabil.

Brawl Stars și Call of Duty gratuite pentru joc

Brawl Stars. Brawl Stars este cel mai recent joc de succes al lui Supercell și este excelent pentru telefoanele Samsung Glaxy. Este un brawler cu elemente multiplayer online, precum și câteva elemente MOBA. Jucătorii intră într-un joc cu câțiva coechipieri, se bat cu adversarii și încearcă să câștige. Există câteva moduri de joc, inclusiv un mod de luptă directă, un mod în care colectezi cristale, un mod de furt în care furi comoara adversarului și un mod de recompensă în care învingi oponenți specifici într-o echipă.

Se simte ca un joc Supercell și este în mare parte un lucru bun. Supercell face, de asemenea, Clash Royale, Clash of Clans și Boom Beach. Toate acestea ar putea intra cu ușurință pe o listă de genul acesta dacă vă plac luptătorii auto (Clash Royale) sau jocurile de strategie pentru constructorii de regate (Clash of Clans și Boom Beach).

Call of Duty: Mobile. Call of Duty: Mobile este cel mai recent joc din această listă. De obicei, așteptăm puțin pentru a vedea cum merge un joc, dar acesta este atât de popular și atât de intens încât a trebuit să-l adăugăm practic imediat. Jocul include FPS PvP online clasic, ca orice Call of Duty. Cu toate acestea, include și un mod Battle Royale de 100 de jucători similar cu PUBG Mobile și Fortnite. Acest lucru îl plasează într-o categorie rară a unui joc FPS regulat, cum ar fi Critical Ops, precum și într-o luptă reală bună, cum ar fi PUBG Mobile.

Jocul are achiziții în aplicație, dar acestea destinate exclusiv echipamentelor cosmetice și multe din acestea sunt disponibile ca recompense în joc. Jocul este bun și o să vă placă cu adevărat. Este relativ nou, deci există câteva bug-uri, dar acestea ar trebui rezolvate în timp.

Legends of Runeterra și Final Fantasy Brave Exvius excelente

Final Fantasy Brave Exvius. Final Fantasy Brave Exvius este poate cel mai bun joc freemium cu temă Final Fantasy. Prezintă o mulțime de elemente din jocurile originale, inclusiv explorări reale de oraș și temniță, comori ascunse, temnițe secrete și tone de tradiție.

Jocul este simplu de învățat, dar va trebui să gândiți critic pentru a învinge șefii și adversarii duri. Sunteți recompensat frecvent pentru conectarea zilnică, iar misiunile și activitățile suplimentare vă ajută să mențineți jocul în stare proaspătă. Acest lucru este la fel de bun pe cât devine gratuit pentru a juca titluri. Square Enix a lansat un succesor spiritual, Războiul viziunilor: FFBE la începutul anului 2020 și este un joc RPG de strategie îmbunătățit care are loc în același univers.

Legendele lui Runeterra. Legends of Runeterra este cel mai nou joc de pe listă. Este un joc de duel de cărți asemănător cu Hearthstone (un alt joc excelent gratuit). Jucătorii adună cărți, construiesc punți și se duelează reciproc până când cineva câștigă. Alegeți un campion, construiți pachetul în jurul acestuia și asta vă ajută să vă definiți strategia. Seamănă foarte mult cu tipul de joc Commander din Magic: The Gathering.

Este, de asemenea, cel mai recent joc mobil de la Riot Games, dezvoltatorii super-popularei League of Legends. Celelalte oferte ale lor mobile includ Teamfight Tactics (un alt joc gratuit), precum și viitoarea lor versiune mobilă a League of Legends.

Nintendo și Pokemon Go nu puteau să lipsească

Jocuri Nintendo. Nintendo este o recomandare ușoară pentru jocurile gratuite pe telefoanele Samsung Galaxy. Au jocuri într-o varietate de genuri diferite și cele mai multe dintre ele țin de factorul nostalgiei. Unele titluri Nintendo includ Dragalia Lost, Fire Emblem: Heroes, Mario Kart Tour și Animal Crossing: Pocket Camp. Există, de asemenea, un joc Dr. Mario World dacă vă plac puzzle-urile.

Fiecare joc este realizat în mod curat, cu un joc lin și grafică colorată. Câteva, cum ar fi Mario Kart Tour, sunt puțin cam aspre în jurul marginilor, dar altfel Nintendo face o treabă excelentă de a oferi experiențe bune. Recomandăm cu siguranță Fire Emblem Heroes fanilor RPG de strategie, în special. Fapt amuzant, Mario Kart Tour are a doua cea mai mare lansare mobilă din toate timpurile, în spatele Call of Duty: Mobile

Pokemon Go. Pokemon Go a fost cel mai mare joc mobil din 2016. De fapt, este cel mai bun realizat vreodată. Samsung a investit mult în Pokemon Go. Chiar dacă popularitatea sa s-a redus puțin, jocul este totuși o opțiune gratuită foarte bună. Jucătorii pot explora lumea reală din jurul lor în timp ce prind Pokemon, doboară săli de sport și găsesc Pokestops.

Noile adăugiri includ Pokemon legendar, bătălii de raid, bătălii de antrenori (cu unele avertismente) și multe altele. Puteți chiar să schimbați Pokemon în joc acum. Jocul continuă să evolueze dincolo de ceea ce mulți își amintesc. Când, în cele din urmă, când își va termina rularea, va deveni unul dintre cele mai mari și mai iconice jocuri mobile din istorie. Se află singur pe cea mai bună listă de jocuri de realitate augmentată.

PUBG Mobile și Fortnite pe telefoanele Samsung

PUBG Mobile și Fortnite. PUBG Mobile nu a ieșit de mult la nivel global. Cu toate acestea, este deja unul dintre cele mai populare jocuri mobile disponibile. Dispune de un Battle Royale de 100 de jucători pe o insulă mică. Jucătorii adună echipament, arme și vehicule pe insulă și se luptă. Câștigătorul este ultima persoană în picioare. De asemenea, include mecanici, cum ar fi o zonă de joacă care se micșorează, pentru a împiedica jocurile să meargă prea mult, precum și o listă extinsă de conținut, încrucișări și articole de personalizare.

Fortnite este un joc similar, cu excepția faptului că adaugă un element de artizanat împreună cu o atmosferă de joc mai puțin serioasă. Fornite este disponibil pentru instalare dacă doriți să îl jucați, dar procesul de instalare este puțin mai complicat. Există și alte Battle Royale pentru Android, dacă doriți mai multe opțiuni. Samsung Galaxy Note 9 a avut o exclusivitate la lansare cu Fortnite.

Roblox. Roblox este unul acum dintre cele mai populare jocuri din lume. Este un joc de tip sandbox cu o tonă de conținut pentru a putea juca. Jocul este vechi după standardele de jocuri mobile, dar cantitatea tot mai mare de lucruri de făcut îl păstrează relevant până în prezent.

Jucătorii pot juca lucruri pe care alți jucători le creează sau le pot crea singuri. Aplicația mobilă are suport complet pe mai multe platforme cu celelalte versiuni ale jocului și include o funcție de chat. Conținutul descărcabil este ocazional Not safe for work (NSFW). Deci asigurați-vă că vă monitorizați copiii dacă îi lăsați să joace Roblox.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold Tab o tabletă tri-fold, posibil lansată în Q1 2022

Samsung conduce categoria de smartphone-uri pliabile cu seria Galaxy Z, având aici modele Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip. În prezent,...

IFA 2021 Berlin va avea loc ca eveniment fizic, în ciuda pandemiei actuale

În timp ce actuala pandemie pare să mai se tempereze în mai multe țări din Europa pe fondul vaccinărilor, primim vești din...

Galaxy Fit 2, un ceas de fitness elegant și ieftin cu o baterie fenomenală

Ceasurile inteligente costă de cele mai multe ori destul de mulți bani. Chiar și ofertele bugetare au un preț de patru cifre...

Au apărut primele imagini cu tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Se așteaptă ca Samsung să își dezvăluie mai multe laptopuri Galaxy Book mai târziu în această lună, pe 28 aprilie. De asemenea,...

Galaxy Z Flip cu dual-camera selfie și senzor de amprente in-display

Samsung este lider de piață în smartphone-urile pliabile. Compania a lansat până acum două telefoane pliabile complet diferite. Galaxy Z Fold 2...

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...