Acasă Top Cele mai bune 15 aplicații de fitness pentru Wear OS pe Galaxy...

Cele mai bune 15 aplicații de fitness pentru Wear OS pe Galaxy Watch 4

Aplicațiile de fitness își schimbă acum modalitățile de la smartphone-uri la smartwatch-uri și trackere de fitness. Înainte aveam multe aplicații de sănătate în Play Store și App Store pentru a ne menține corpul în formă cu rutine sănătoase. Acest lucru s-a schimbat după lansarea ceasurilor inteligente și a trackerelor de fitness la prețuri accesibile. Gadgeturile purtabile sunt atât de ușor de transportat și manipulat încât acum toată lumea le folosește. Acum noile ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch 4 vin cu noul sistem de operare Wear OS.

După lansarea Wear OS 3, multe nume mari din industria sănătății și-au introdus aplicațiile de fitness pe ceasurile inteligente Wear OS. Jucătorii ca Nike, Strava, Tidal & Under Armour sunt câteva nume de menționat aici. Dacă tocmai ați cumpărat un nou ceas inteligent Galaxy Watch 4 cu Wear OS și sunteți curioși despre cele mai bune aplicații de fitness, le aveți mai jos prin intermediul TizenHelp. Aplicațiile menționate sunt perfect acceptate pe Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Fossil Gen 6, Oppo Watch, Mobvoi Ticwatch Pro 3 și altele.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cele mai bune 15 aplicații de fitness pentru ceasurile inteligente Wear OS

1. Strava. Aplicația Strava vă permite să urmăriți mai multe exerciții, cum ar fi de alergarea, ritmul de înot, viteza la ciclism, elevația câștigată și altele. Cu ajutorul statisticilor furnizate de aplicație, vă puteți analiza modelul de antrenament. Strava vă permite să vă faceți traseul cursei, precum și să intrați în competiție cu provocări zilnice și lunare. După ce îți setezi provocările de fitness, poți obține planuri de antrenament personalizabile în funcție de provocările tale. Strava funcționează și cu ceasurile inteligente Samsung Tizen și ceasurile Apple Seria 3 și 4.

2. Runtastic. Această aplicație oferă o platformă excelentă pentru a vă urmări activitățile de alergare și vă oferă îndrumări de calitate pe ceasul dvs. inteligent. Indiferent dacă doriți să vă urmăriți activitatea de alergare, activitatea de fitness, distanța de urmărire, timpul, viteza, elevația și caloriile arse, aplicația oferă statistici cu precizie ridicată. Runtastic vă oferă feedback de la antrenori și vă monitorizează tiparele de alergare pentru a analiza tipul de antrenament. Această aplicație este complet optimizată pentru Wear OS.

Lifesum, Keep Trainer și Map My Run

3. Lifesum. Dacă sunteți conștienți de sănătatea și tiparele dvs. de dietă, această aplicație vă va ghida în acest scop. Lifesum oferă o platformă inovatoare care vă ajută în stabilirea și urmărirea obiectivelor de slăbire, precum și planuri de dietă, jurnal alimentar, contor de calorii și rețete sănătoase. Aplicația are o abordare sănătoasă și oferă o strategie nutrițională incredibilă pentru a vă atinge obiectivele de sănătate.

4. Keep Trainer. Antrenorul personal de antrenament vă permite să efectuați antrenamente de acasă fără a fi nevoie de echipament. Aplicația acceptă mai mult de 400 de exerciții, cu o descriere detaliată a fiecărui exercițiu și vă permite să le urmăriți de la încheietura mâinii. Aplicația Keep Trainer are planuri de antrenament personalizate pentru a vă atinge obiectivele de fitness și oferă programe video de îndrumare de la antrenori de fitness. Stabiliți-vă obiectivele de fitness și efectuați antrenamente convenabil de oriunde și oricând, economisindu-vă bani și timp prețios.

5. Map My Run. Aplicația aceasta este concepută pentru a vă ajuta să urmăriți traseele de alergare, distanța și ritmul cu ajutorul GPS-ului. Aplicația Map My Run oferă toate statisticile de la încheieturii mâinii și feedback pentru a vă îmbunătăți performanța. Aplicația vă arată o hartă și o vizualizare excelentă pentru activități de urmărire mai bune. Cu această aplicație puteți urmări mai mult de 600 de activități, cum ar fi alergarea, ciclismul, mersul pe jos, antrenamentele, yoga, etc.

Nike Run Club, Endomondo, My Run Tracker și Google Fit

6. Nike Run Club. Dacă sunteți hotărât să vă optimizați performanțele de mers, această aplicație vă va fi partenerul perfect și vă oferă îndrumări complete la ceasul Wear OS. Aplicația are mai multe caracteristici incredibile, cum ar fi urmărirea GPS, rulări audio-ghidate și planuri de antrenament personalizate. Nike Run Club vă oferă o motivație continuă pentru a vă atinge obiectivele. De asemenea, vă puteți stabili obiectivele lunare și puteți concura cu prietenii.

7. Endomondo. Endomondo este aplicația personală de antrenament de fitness care vă permite să obțineți optim din alergările zilnice, plimbările și alte antrenamente. Vă puteți seta obiectivele de fitness și aplicația vă oferă antrenamentul perfect direct de la încheietura mâinii. Vă urmărește antrenamentele cu ajutorul GPS-ului, vă analizează statisticile și vă ghidează să vă atingeți obiectivele. În rezumatul antrenamentului, aplicația afișează statistici importante legate de timp, distanță, viteză, calorii arse și vă oferă feedback pentru fiecare activitate.

8. My Run Tracker. Deoarece activitatea de alergare este unul dintre aspectele importante ale planului dvs. de fitness, această aplicație vă permite să vă monitorizați activitatea cu programele sale personalizate de îndrumare. My Run Tracker vă permite să vă urmăriți antrenamentul cu ajutorul GPS-ului și vă oferă statisticile legate de numărul de pași pe care îi parcurgeți, distanța parcursă și caloriile arse. Vă puteți seta obiectivele de alergare și puteți monitoriza în detaliu progresul direct de la încheietura mâinii.

9. Google Fit. Această aplicație a fost concepută pentru a vă face mai activ. Google Fit vă permite să vă urmăriți antrenamentele de la încheietura mâinii și să vă monitorizați progresul în conformitate cu obiectivele dvs. zilnice. Vă oferă programe de antrenament personalizate pentru a vă atinge obiectivele de sănătate și vă va face să contați pe toate mișcările.

Runkeeper, MyFitnessPal, Cardiograph și Weight Loss Fitness

10. Runkeeper. Runkeeper este o altă opțiune pentru a vă urmări activitățile de fitness cu ceasurile cu Wear OS. Oferă o modalitate simplă de a urmări alergările, plimbările, distanța și pierderea în greutate prin GPS. În timp ce efectuați exercițiul, aplicația vă oferă actualizări audio despre activitățile dvs. De asemenea, vă puteți urmări ritmul cardiac sincronizând monitorul polar al ritmului cardiac. Vă oferă toate statisticile legate de activitatea dvs. la încheietura mâinii.

11. MyFitnessPal. Aplicația vă urmărește caloriile și vă oferă cel mai bun plan de nutriție personalizat pentru a pierde sau lua în greutate. Are cea mai mare bază de date cu produse alimentare și vă permite să faceți alegeri alimentare mai sănătoase. Are cel mai bun contor de calorii, precum și urmărește toate celelalte substanțe nutritive, cum ar fi calorii, fibre, colesterol, vitamine și multe altele, din aportul alimentar. Aplicația vă permite să vă stabiliți obiectivul de fitness și să vă ghidați cu programul său nutrițional superior.

12. Cardiograf. Dacă sunteți conștient de sănătatea inimii, treceți la această aplicație și urmăriți toate statisticile legate de inimă direct de la încheietura mâinii. Aplicația vă permite să vă măsurați ritmul cardiac și să analizați ritmul cardiac cu o precizie ridicată. De asemenea, vă puteți măsura pulsul folosind senzorul de ritm cardiac din ceasul inteligent. Toate statisticile sunt salvate în istoricul personal pentru confortul dumneavoastră.

13. Weight Loss Fitness. Este aplicația dedicată de fitness care vă ajută să pierdeți în greutate. Vă va permite să vă mențineți în formă și să vă faceți rutina de antrenament eficientă și plăcută cu antrenamente la domiciliu. Aplicația are planuri de antrenament personalizate care vă ajută să pierdeți grăsimea, antrenamente pentru picioare și altele. Oferă peste 70 de exerciții de fitness și oferă îndrumări audio și video pentru antrenament.

Six Packs In 30 Days și Water Drink Reminder

14. Six Packs In 30 Days. Dacă preferați să efectuați exercițiul de acasă, iată aplicația care vă oferă îndrumarea perfectă. Această aplicație include planuri de dietă, un antrenor audio live, imagini animate, muzică încorporată și alte caracteristici specifice sexului. Trebuie să petreceți doar câteva minute pe zi timp de 30 de zile cu aplicația și să efectuați antrenamente pentru a obține rezultate eficiente. Six Pack In 30 Days oferă și îndrumări video pentru antrenamentele dvs. și acționează ca antrenor personal. Vă puteți urmări progresul zilnic prin încheietura mâinii.

15. Water Drink Reminder. Bei suficientă apă zilnic? Aportul de apă decide sănătatea pielii și vă permite să vă mențineți în formă. Dacă simțiți inconsistență în aportul zilnic de apă, treceți la această aplicație incredibilă și urmăriți aportul de apă de la încheietura mâinii. Această aplicație vă va aminti de apa pe care trebuie să o beți întreaga zi și vă oferă ora personalizată de începere și sfârșit pentru a bea apă într-o zi. Odată ce treceți la această aplicație, veți primi un memento pentru aportul adecvat de apă în programul încărcat.

Acestea sunt o selecție de aplicații de fitness care sunt disponibile cu noul sistem de operare Wear OS. Acesta este disponibil printre altele pe Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Galaxy Watch 4 Classic.

Aceste aplicații sunt extrem de recomandate și unele sunt aplicațiile de fitness Editor’s Choice pentru ceasurile inteligente Wear OS. Descărcați aplicația și începeți imediat obiectivele de fitness. Notă: unele aplicații au fost momentan eliminate din Play Store pentru Wear OS, iar unele au fost suspendate din anumite motive. Cel mai probabil vor reveni după ce vor fi actualizate.

Stiri

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...

În Europa modelele din seria Galaxy S22 vor avea procesor Exynos

Apar primele listări la magazinele europene pentru diverse modele de Samsung Galaxy S22. Fără excepție toate modelele din seria Galaxy S22 sunt...