Acasă Top Cele mai bune aplicații pentru Galaxy A31, A32, Galaxy A51 și A71

Cele mai bune aplicații pentru Galaxy A31, A32, Galaxy A51 și A71

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy A31, Galaxy A32, Galaxy A51 și Galaxy A71 de la Samsung este dotată cu mai multe funcții de top din gama accesibilă. Toate aceste dispozitive au afișaj Super AMOLED suficient de mare, cu suport de înaltă rezoluție. Ecranele sunt protejate cu versiuni compatibile de sticlă Corning Gorilla pentru a vă feri de orice daune.

Aceste smartphone-uri rulează pe versiunea de Android 11 și au cel mai recent software One UI 3.1 de la Samsung. Samsung Galaxy A31 are procesorul Mediatek Helio P65; Galaxy A32 unul Mediatek Helio G80 și Galaxy A51 un procesor Exynos; Samsung Galaxy A71 are un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon sub capotă.

În ceea ce privește stocarea internă, aceste dispozitive vin în diverse variante cu opțiuni RAM compatibile și acceptă până la 1TB prin Micro-SD. Toate aceste smartphone-uri au o calitate incredibilă a camerei atât pentru camera primară, cât și pentru camera selfie, care permite captarea de imagini de calitate superioară și înregistrarea videoclipurilor. Samsung Galaxy Galaxy A51 și Galaxy A71 sunt excelente la acest lucru, dar nici Galaxy A31 și Galaxy A32 nu sunt mai prejos.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Aplicații pentru Galaxy A31, A32, Galaxy A51 și Galaxy A71

În ceea ce privește capacitatea bateriei, toate aceste modele au o durată excelentă de viață. Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71 vin cu baterii de 4.000mAh și respectiv 4.500mAh, ambele cu încărcare rapidă de 25W. Galaxy A31 și Galaxy A32 vin ambele cu baterii de 5.000mAh și suport de încărcare rapidă de 15W.

Prin intermediul TizenHelp, vă prezentăm cele mai bune 10 aplicații pentru aceste patru smartphone-urile. Cu acestea Samsung Galaxy A31, Galaxy A32, Galaxy A51 și Galaxy A71 vă permit să le exploatați beneficiile maxime.

1. WPS Office. Este o aplicație excelentă care oferă o soluție de lucru unică, cu diverse instrumente de birou. Are și o interfață intuitivă a utilizatorului, care oferă o experiență mobilă optimă. WPS Office este o aplicație completă de birou care se integrează cu ușurință cu PDF, Word, Memo, Documente, Foaie de calcul și Prezentare. Are compatibilitate cu Microsoft Word, cu Google Docs, Adobe PDF și alte câteva platforme.

Permite convertirea tuturor formatelor de documente office, precum și a imaginilor camerei în PDF-uri. Aplicația vă permite să faceți prezentări accesibile cu ajutorul mai multor machete de prezentare, animație și efecte de tranziție. Cu ajutorul acestei aplicații, este foarte confortabil să transferați documente utilizând Wi-Fi și social media.

Aplicațiile Bouncer și Pulse SMS pe smartphone-urile Samsung

2. Bouncer. Dacă credeți că acordarea permisiunii pentru mai multe aplicații de pe telefonul smartphone vă invadează confidențialitatea și vă epuizează bateria, avem soluția. Această aplicație vă oferă o modalitate mai bună de a gestiona aceste permisiuni. Aplicația Bouncer acordă permise temporare aplicațiilor și le restricționează de la utilizarea locației și a camerei dvs. ori de câte ori doresc.

Când ieșiți din orice aplicație, Bouncer elimină automat permisiunea, ceea ce vă îmbunătățește securitatea și confidențialitatea. În același timp vă îmbunătățește și eficienței bateriei. Pentru a reduce îngrijorările legate de permisiunile aplicațiilor, alegeți această aplicație simplă, care gestionează mai bine aplicațiile de pe dispozitivul dvs.

3. Pulse SMS. Pulse SMS este o aplicație incredibilă de mesaje text. Este excelentă pentru Galaxy A31, Galaxy A32, Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71. Este plină de diverse funcții interesante și are un sistem de mesaje rapid și sigur. Aplicația asigură o confidențialitate optimă pentru utilizatori, deoarece nu colectează niciodată date. Mai mult, permite utilizatorilor să sincronizeze datele disponibile pe toate dispozitivele.

Pulse SMS are o caracteristică uimitoare de personalizare și, de asemenea, sugerează că răspunsurile inteligente din cadrul conversației au protecția prin parolă pentru discuțiile private. SMS-ul Pulse oferă sistemul de backup automat al mesajelor și îl restabilește cu contul Pulse. Instalați Pulse SMS pe telefoanele Galaxy A31, A32, Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71 pentru mesaje mai bune!

SwiftKey, Google Drive și Zedge

4. SwiftKey. SwiftKey este o tastatură de la Microsoft care vine cu funcții de glisare și tastatură emoji încorporată. SwiftKey vă satisface toate nevoile și vă permite să reacționați inteligent în timpul conversațiilor. Este tastatura inteligentă care vă adaptează stilul de scriere și vă învață modul unic de tastare și vă ajută să tastați mai repede.

Este compatibilă cu funcții precum verificarea ortografică și textul automat cu predicții bazate pe AI pentru sugestii inteligente. Tastatura este disponibilă în peste 100 de teme colorate și o puteți personaliza în funcție de dimensiunea și aspectul ideal. Pentru a vă exprima într-un mod mai bun, puteți utiliza emoji, GIF-uri și autocolante disponibile.

5. Google Drive. Este un serviciu gratuit de stocare în cloud online de la Google și vă permite să salvați fișierele importante în siguranță. Aici puteți face copii de rezervă ale datelor dvs., cum ar fi fotografii, videoclipuri și documente. Acestea pot fi accesate ulterior cu ușurință prin orice dispozitiv.

Aplicația vă permite nu numai să salvați fișiere, ci și să le căutați după nume și să le distribuiți cu ușurință altora. Puteți folosi camera incredibilă de pe Galaxy A31, A32, A51 și Galaxy A71 pentru a scana documente.

6. Zedge. Zedge este o platformă unde puteți găsi milioane de imagini de fundal gratuite, tonuri de apel, fundaluri video și autocolante. Puteți descărca imagini de fundal gratuite cu rezoluție compatibilă HD, Ultra HD și 4K. Aceste imagini de fundal pot fi personalizate cu filtre de imagine.

Această platformă are cea mai mare selecție de tonuri de apel pe care le puteți seta fie pentru tonuri de apel de contact sau mesaje text și tonuri de apel implicite. Imaginile de fundal video oferite de aplicație sunt noi și nu vă descarcă bateria deoarece se deschid în timp ce porniți ecranul.

PowerDirector și Turbo VPN printre aplicațiile necesare

7. PowerDirector. Seriile Samsung Galaxy A au o calitate incredibilă a camerei care vă permite să înregistrați videoclipuri de calitate superioară. Aplicația PowerDirector vă permite să editați videoclipuri cu diferite efecte uimitoare. La fel ca mișcarea lentă, videoclipurile inversate și diverse funcții interesante sunt acolo pentru a face videoclipurile compatibile pentru a fi partajate pe social media.

Această aplicație de editare video profesională are o interfață elegantă de editare a cronologiei. Aplicația vă permite, de asemenea, să creați efecte vocale și filme de acțiune folosind Chroma key. De asemenea, puteți crea videoclipuri cu mișcare lentă cu diferite efecte video gratuite cu mișcare lentă.

8. Turbo VPN. Turbo VPN este un VPN (Virtual Private Network – rețea virtuală privată) de mare viteză care vă permite să deblocați site-uri, să vă protejați conexiunea Wi-Fi și să transmiteți filme. Cu aplicația, vă puteți proteja traficul de rețea sub hotspot-ul Wi-Fi și puteți naviga în mod anonim și sigur, fără a fi urmărit și a vă asigura confidențialitatea. Este compatibil să funcționeze cu Wi-Fi, LTE, 3G și toate suporturile de date mobile.

Google Find My Device și Tasker, aplicații ce nu trebuie să lipsească!

9. Google Find My Device. Aplicația fantastică vă ajută să vă găsiți dispozitivul Android pierdut și să îl blocați până când îl recuperați. Acest lucru vă salvează dispozitivul de a nu fi utilizat în mod abuziv. Aplicația Google Find My Device vă permite să vedeți dispozitivele dvs. Android, cum ar fi telefonul, tableta pe hartă.

De asemenea, consultați ultima locație cunoscută dacă poziția curentă nu este disponibilă. Puteți utiliza hărți interioare pentru a vă ajuta să vă găsiți dispozitivul în aeroporturi și alte clădiri mari. Cu ajutorul Google Map, puteți naviga la dispozitivul dvs. atingând doar locația dispozitivului și apoi numai pictograma Hărți.

10. Tasker. Aplicația Tasker este concepută pentru a automatiza totul, inclusiv setări, fotografii, SMS și vorbire. Declanșatoarele pentru automatizare includ aplicații, oră, zi, locație și diverse altele, și este încorporat cu mai mult de 200 de acțiuni și suport pentru plugin.

Acestea sunt cele mai bune zece aplicații care vă sporesc productivitatea și valorifică toate avantajele modelelor Samsung Galaxy A31, Galaxy A32, Galaxy A51 și Galaxy A71. Toate aplicațiile au fost bine sortate pentru aceste smartphone-uri din seria Samsung A, astfel încât să le puteți folosi la capacitatea și calitatea lor.

Stiri

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...

În Europa modelele din seria Galaxy S22 vor avea procesor Exynos

Apar primele listări la magazinele europene pentru diverse modele de Samsung Galaxy S22. Fără excepție toate modelele din seria Galaxy S22 sunt...