Acasă Top Cele mai bune aplicații Music & Video pentru Galaxy Watch 3, Active...

Cele mai bune aplicații Music & Video pentru Galaxy Watch 3, Active & Active 2

Ceasurile inteligente Samsung au memorie încorporată de 4GB pentru stocarea imaginilor, fișierelor și melodiilor audio și video. Da, puteți salva mai mult de 200 de melodii pe Galaxy Watch, Watch Active sau ultimele articole portabile Watch Active 2 și Galaxy Watch 3.

Ceasurile inteligente Samsung sunt cele mai bune pentru a vă ajuta în sesiunile de antrenament, iar aplicațiile pentru music player și video player le vor face și mai bune. Playerul de muzică implicit al companiei este disponibil în Galaxy Store pentru a asculta muzică salvată. În afară de acesta cele mai bune aplicații de streaming online de muzică și streaming video din lume, sunt prezente și pentru Galaxy Watch 3, Watch Active 2 & Watch Active.

Dacă sunteți persoana căreia îi place să facă pași de antrenament ascultând melodii, vă recomandăm câteva dintre cele mai bune aplicații muzicale și video. Puteți reda, reda următorul, reda anterioare și întrerupe videoclipurile sau melodiile audio, conform TizenHelp. Chiar și unele aplicații de streaming muzical ne vor permite să descărcăm melodiile și să le ascultăm mai târziu în modul offline atunci când nu există conectivitate la internet. Vă prezentăm mai jos cele mai bune aplicații muzicale și video pentru Samsung Galaxy Watch 3, Galaxy Watch. Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cele mai bune aplicații de muzică pe Galaxy Watch 3 și Active 2

1. Spotify. Vrei cea mai bună aplicație de streaming muzical, atunci Spotify este aici pentru tine. Oferă mii de cântece grozave din diferite limbi. Majoritatea melodiilor sunt în limba engleză, deși sunt acolo multe melodii și în alte limbi. Spotify & Samsung au încheiat o înțelegere prin care puteți asculta melodii în modul offline. Foarte puține ceasuri inteligente au această caracteristică offline, cum ar fi ceasurile inteligente Garmin, Fitbit Versa 2 și Apple Watch Series. Deși puteți descărca orice melodie pe ceasuri noi, trebuie mai întâi să vă abonați la planurile lor premium de pe telefonul smartphone asociat.

2. Music. Este playerul de muzică Samsung pentru ceasurile inteligente Galaxy & Gear. Puteți reda muzică pe dispozitivul portabil pe care l-ați salvat. De asemenea, controlează muzica de pe smartphone-ul dvs., unde puteți reda, întrerupe, reda melodia următoare și anterioară. Puteți crea lista de redare preferată pentru a o asculta oriunde. Aplicația acceptă ceasurile inteligente Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Samsung Galaxy Watch Active 2. A fost creată chiar de Samsung și nu oferă multe funcții. În ciuda acestui fapt, este cea mai bună aplicație gratuită de utilizat.

3. Tidal. Aceasta este o altă aplicație foarte bună de streaming de muzică pe portabilele Samsung. S-a lansat pentru a motiva utilizatorii într-o sesiune de antrenament. Puteți alege melodiile de top pentru antrenamente și le puteți descărca pentru a le reda în modul offline. Caracteristica principală a Tidal este de a oferi melodii de relaxare și melodii motivaționale. Acesta este motivul pentru care veți asculta mai multă muzică legată de fitness în Tidal. Unele melodii sunt gratuite și puteți debloca unele cu un abonament premium. Deocamdată, ca promoție, compania vă oferă servicii gratuite.

Cele mai bune aplicații pentru player video pentru ceasurile Samsung

4. GTube. Este o aplicație video player pe care o puteți folosi pentru a reda melodii video YouTube pe micul dvs. ecran. GTube – Player pentru YouTube este o aplicație cu plată, dar demnă de vizionat videoclipuri. Este o aplicație simplă care vă permite să redați melodii pe ceasul dvs. inteligent. Puteți viziona videoclipuri în modul ecran complet și puteți căuta melodiile preferate. Este o aplicație de streaming online, deci aveți nevoie de o conexiune bună la internet pentru a reda videoclipuri YouTube.

5. Gear Video Player Pro. Este aplicația pentru vizionarea videoclipurilor din biblioteca Galaxy Watch. Puteți transfera videoclipuri de pe smartphone și le puteți viziona folosind aplicația. Suportă videoclipuri în format MP4, Avi și 3GP. Puteți utiliza rama rotativă pentru a avansa și a întoarce rapid. Are caracteristici precum repetarea, redarea aleatorie și trei dimensiuni diferite ale ecranului video. Aplicația Gear Pro este disponibilă la 1,99$ în magazinul Galaxy.

6. Watch Tube. În Galaxy Store, există multe aplicații, care nu au recenzii de la utilizatori. Watch Tube este o astfel de aplicație, care așteaptă o recenzie. Este o aplicație simplă de streaming YouTube, care vă permite să vizionați videoclipuri YouTube pe noile ceasuri. Începeți, redați următorul, redați anterioare, întrerupeți și măriți videoclipurile. În următoarea actualizare, dezvoltatorii ar putea adăuga funcții noi. Până atunci, puteți încerca.

Toate aplicațiile listate sunt disponibile în Samsung Galaxy Store pentru Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Watch Active 2. Dacă nu le vedeți pe cel mai nou ceas inteligent, acordați timp dezvoltatorilor să o lanseze.

Stiri

Samsung a înregistrat marca „Samsung Bot” în SUA și Canada

Se așteaptă ca Samsung Electronics să introducă roboți de uz casnic sub marca „Samsung Bot” pe piața nord-americană. Potrivit Organizației Mondiale a...

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...