Acasă Top 10 Cele mai bune carduri MicroSD pentru Galaxy Note 9

10 Cele mai bune carduri MicroSD pentru Galaxy Note 9

Samsung a pus o „tonă” de memorie internă în phabletul Galaxy Note 9. O variantă cu 128GB și una 512GB. Astfel cei mai mulți dintre utilizatori probabil că nu vor trebui să-și extindă capacitatea de stocare a noului smartphone. Dar Samsung a inclus slotul pentru carduri microSD în Galaxy Note 9, deci cine dorește poate face acest lucru.

Deci, dacă aveți nevoie de mult spațiu de stocare puteți profita din plin de acest lucru. Puteți adăuga până la 400GB de spațiu de stocare suplimentar cu un card MicroSD. Puteți avea 528GB de stocare pe modelul de bază sau 912GB de stocare pe modelul high-end. Un terabyte de memorie, o nebunie nu alta!

10 cele mai bune carduri MicroSD pentru Samsung Galaxy Note 9

Vă prezentăm, prin intermediul colegilor de la AndroidHeadlines, un top al celor mai bune zece carduri MicroSD disponibile pentru Note 9, aflate acum pe piață. Puteți alege în funcție de firmă, capacitatea de stocare și bineînțeles de preț. Se regăsesc în acest top variante din toate categoriile și pentru toate buzunarele.

Una dintre opțiunile de top este cu siguranță cardul SanDisk Ultra 400GB, foarte bun și aduce mult spațiu de stocare. Excelent pentru a păstra muzică, imagini și multe altele pe urmașul lui Galaxy Note 8. Este, de asemenea, certificat A1, ceea ce înseamnă că poate rula aplicații la aceeași viteză ca stocarea internă a telefonului smartphone. Din păcate, Samsung nu permite utilizatorilor să stocheze aplicații pe cardul MicroSD.

MicroSDSecure Digital este un format de card de memorie non-volatil dezvoltat de SD Card Association (SDA), pentru utilizarea în dispozitive portabile. Standardul a fost introdus în august 1999 de către companiile SanDisk, Panasonic (Matsushita Electric) și Toshiba. SDA are astăzi aproximativ 1.000 de companii membre.

 

SanDisk, Samsung și Kingston calitate și performanță

 

SanDisk Ultra – de 400GB

Dacă sunteți în căutarea unui MicroSD de mare viteză cu o mare capacitate de stocare, acesta este cel care trebuie ales. 400GB de stocare ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor și aceasta este cea mai mare capacitate a unui card MicroSD disponibil acum. Cu un astfel de card de memorie pe Samsung Galaxy Note 9 aveți lumea la dispoziție. Are viteze de scriere/citire până la 100 MB/sec.

 

SanDisk Extreme Pro – de 128GB

Compania SanDisk este lider în lumea cardurilor MicroSD și de stocare. Acest card este unul dintre cele mai rapide. Este foarte sportiv, are viteze de citire de aproximativ 100MB/s și viteze de scriere de 90MB/s. Aceste viteze sunt foarte mari și probabil este mai rapid decât memoria flash din interiorul lui Note 9.

 

Samsung EVO Select – de 64GB

Cardul EVO Select de la Samsung este o opțiune excelentă de utilizat cu Galaxy Note 9. Acesta este modelul de 64GB, vine cu performanță excelentă stocarea și redarea de video în 4K, plus oferă compatibilitate largă cu mai multe aplicații.

 

Samsung Pro Select – de 64GB 

Face parte din seria Pro Select a companiei Samsung. Această serie, Pro Select, este optimizată pentru creatorii de conținut. Este un card foarte bun pentru pentru înregistrare video, fotografii și chiar înregistrarea muzicii. Viteze de citire 90MB/s, de scriere 80MB/s.

Viteze mari de scriere și citire pentru satisfacția utilizatorilor

 

Samsung EVO Plus – de 128GB

Cardurile Samsung EVO Plus sunt, de asemenea, o gama excelentă de unde puteți alege cu încredere. Aceasta este cardul de capacitate de 128GB, iar viteza de citire 100MB/s și vitezele de scriere de 90MB/s. Nu e cel mai rapid, dar destul de aproape. Asta înseamnă că veți putea înregistra imagini de 4K și chiar imagini cu mișcare lentă pe cardul SD fără probleme. Foarte bun, de fapt cardurile MicroSD Samsung și SanDisk sunt sinonime cu fiabilitatea și calitatea.

 

SanDisk Extreme – de 256GB

Dacă sunteți în căutarea unui card de memorie cu viteze mai mari, dar și o carte de capacitate mare, acest model trebuie luat în considerare. Viteze de citire de 100MB/s și de scriere de 90MB/s, suficiente pentru înregistrarea videoclipurilor de 4K. Are certificare A1 (poate rula aplicații la aceeași viteză ca stocarea internă a telefonului), ceea ce îl face minunat pentru salvarea aplicațiilor și a jocurilor.

 

Kingston Digital – de 32GB 

Dacă aveți nevoie de un spațiu de stocare mai mic și, de asemenea, nu doriți să cheltuiți mulți bani, acesta este un card SD excelent pentru pentru Note 9. Acesta are 32GB de stocare, dar nu este foarte rapid ca și celelalte din această această listă. Cu toate acestea, acesta include un adaptor standard pentru carduri SD.

 

MicroSD optimizate pentru 4K dar și mai ieftine

 

Samsung EVO Plus – de 256GB 

EVO Plus de la Samsung este o altă opțiune extraordinară. Cu 256 GB de stocare aici, veți avea spațiu suficient pentru a profita de camera aflată pe Galaxy Note 9. În plus, are viteză de citire 100MB/s și viteze de scriere de 90MB/s, ceea ce este, de asemenea, minunat pentru acest card.

 

Samsung EVO Select – de 256GB 

Acesta este ușor mai ieftin decât cardul precedent de 256 GB de la Samsung. Este optimizat pentru înregistrarea conținutului de 4K, deci va fi o potrivire excelentă cu camera aflată pe Galaxy Note 9. Mai ales pentru înregistrarea video în 4K la 30fps.

 

SanDisk Ultra – de 32GB 

Cei care au nevoie doar de puțin spațiu de stocare, modelul SanDisk Ultra 32GB va fi o opțiune excelentă. Mai ales că nu necesită o mulțime de bani pe care să-l cheltuiți pentru un depozit suplimentar pentru Galaxy Note 9.

Ca de fiecare dată noi doar vă prezentăm aceste produse, alegerea este întotdeauna la voi.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...