Acasă Top 10 Cele mai bune carduri MicroSD pentru Galaxy Note 9

10 Cele mai bune carduri MicroSD pentru Galaxy Note 9

Samsung a pus o „tonă” de memorie internă în phabletul Galaxy Note 9. O variantă cu 128GB și una 512GB. Astfel cei mai mulți dintre utilizatori probabil că nu vor trebui să-și extindă capacitatea de stocare a noului smartphone. Dar Samsung a inclus slotul pentru carduri microSD în Galaxy Note 9, deci cine dorește poate face acest lucru.

Deci, dacă aveți nevoie de mult spațiu de stocare puteți profita din plin de acest lucru. Puteți adăuga până la 400GB de spațiu de stocare suplimentar cu un card MicroSD. Puteți avea 528GB de stocare pe modelul de bază sau 912GB de stocare pe modelul high-end. Un terabyte de memorie, o nebunie nu alta!

10 cele mai bune carduri MicroSD pentru Samsung Galaxy Note 9

Vă prezentăm, prin intermediul colegilor de la AndroidHeadlines, un top al celor mai bune zece carduri MicroSD disponibile pentru Note 9, aflate acum pe piață. Puteți alege în funcție de firmă, capacitatea de stocare și bineînțeles de preț. Se regăsesc în acest top variante din toate categoriile și pentru toate buzunarele.

Una dintre opțiunile de top este cu siguranță cardul SanDisk Ultra 400GB, foarte bun și aduce mult spațiu de stocare. Excelent pentru a păstra muzică, imagini și multe altele pe urmașul lui Galaxy Note 8. Este, de asemenea, certificat A1, ceea ce înseamnă că poate rula aplicații la aceeași viteză ca stocarea internă a telefonului smartphone. Din păcate, Samsung nu permite utilizatorilor să stocheze aplicații pe cardul MicroSD.

MicroSDSecure Digital este un format de card de memorie non-volatil dezvoltat de SD Card Association (SDA), pentru utilizarea în dispozitive portabile. Standardul a fost introdus în august 1999 de către companiile SanDisk, Panasonic (Matsushita Electric) și Toshiba. SDA are astăzi aproximativ 1.000 de companii membre.

 

SanDisk, Samsung și Kingston calitate și performanță

 

SanDisk Ultra – de 400GB

Dacă sunteți în căutarea unui MicroSD de mare viteză cu o mare capacitate de stocare, acesta este cel care trebuie ales. 400GB de stocare ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor și aceasta este cea mai mare capacitate a unui card MicroSD disponibil acum. Cu un astfel de card de memorie pe Samsung Galaxy Note 9 aveți lumea la dispoziție. Are viteze de scriere/citire până la 100 MB/sec.

 

SanDisk Extreme Pro – de 128GB

Compania SanDisk este lider în lumea cardurilor MicroSD și de stocare. Acest card este unul dintre cele mai rapide. Este foarte sportiv, are viteze de citire de aproximativ 100MB/s și viteze de scriere de 90MB/s. Aceste viteze sunt foarte mari și probabil este mai rapid decât memoria flash din interiorul lui Note 9.

 

Samsung EVO Select – de 64GB

Cardul EVO Select de la Samsung este o opțiune excelentă de utilizat cu Galaxy Note 9. Acesta este modelul de 64GB, vine cu performanță excelentă stocarea și redarea de video în 4K, plus oferă compatibilitate largă cu mai multe aplicații.

 

Samsung Pro Select – de 64GB 

Face parte din seria Pro Select a companiei Samsung. Această serie, Pro Select, este optimizată pentru creatorii de conținut. Este un card foarte bun pentru pentru înregistrare video, fotografii și chiar înregistrarea muzicii. Viteze de citire 90MB/s, de scriere 80MB/s.

Viteze mari de scriere și citire pentru satisfacția utilizatorilor

 

Samsung EVO Plus – de 128GB

Cardurile Samsung EVO Plus sunt, de asemenea, o gama excelentă de unde puteți alege cu încredere. Aceasta este cardul de capacitate de 128GB, iar viteza de citire 100MB/s și vitezele de scriere de 90MB/s. Nu e cel mai rapid, dar destul de aproape. Asta înseamnă că veți putea înregistra imagini de 4K și chiar imagini cu mișcare lentă pe cardul SD fără probleme. Foarte bun, de fapt cardurile MicroSD Samsung și SanDisk sunt sinonime cu fiabilitatea și calitatea.

 

SanDisk Extreme – de 256GB

Dacă sunteți în căutarea unui card de memorie cu viteze mai mari, dar și o carte de capacitate mare, acest model trebuie luat în considerare. Viteze de citire de 100MB/s și de scriere de 90MB/s, suficiente pentru înregistrarea videoclipurilor de 4K. Are certificare A1 (poate rula aplicații la aceeași viteză ca stocarea internă a telefonului), ceea ce îl face minunat pentru salvarea aplicațiilor și a jocurilor.

 

Kingston Digital – de 32GB 

Dacă aveți nevoie de un spațiu de stocare mai mic și, de asemenea, nu doriți să cheltuiți mulți bani, acesta este un card SD excelent pentru pentru Note 9. Acesta are 32GB de stocare, dar nu este foarte rapid ca și celelalte din această această listă. Cu toate acestea, acesta include un adaptor standard pentru carduri SD.

 

MicroSD optimizate pentru 4K dar și mai ieftine

 

Samsung EVO Plus – de 256GB 

EVO Plus de la Samsung este o altă opțiune extraordinară. Cu 256 GB de stocare aici, veți avea spațiu suficient pentru a profita de camera aflată pe Galaxy Note 9. În plus, are viteză de citire 100MB/s și viteze de scriere de 90MB/s, ceea ce este, de asemenea, minunat pentru acest card.

 

Samsung EVO Select – de 256GB 

Acesta este ușor mai ieftin decât cardul precedent de 256 GB de la Samsung. Este optimizat pentru înregistrarea conținutului de 4K, deci va fi o potrivire excelentă cu camera aflată pe Galaxy Note 9. Mai ales pentru înregistrarea video în 4K la 30fps.

 

SanDisk Ultra – de 32GB 

Cei care au nevoie doar de puțin spațiu de stocare, modelul SanDisk Ultra 32GB va fi o opțiune excelentă. Mai ales că nu necesită o mulțime de bani pe care să-l cheltuiți pentru un depozit suplimentar pentru Galaxy Note 9.

Ca de fiecare dată noi doar vă prezentăm aceste produse, alegerea este întotdeauna la voi.

Stiri

Samsung Galaxy M11 și Galaxy M01 lansate în India cu afișaje HD+

Samsung a anunțat în sfârșit smartphone-urile Galaxy M11 și M01 pe piața indiană. Au apărut destul de multe detalii despre aceste două...

Exynos 850, un procesor de 8 nm pentru smartphone-uri mid-range

Smartphone-ul Samsung Galaxy A21s a fost anunțat luna trecuta cu un nou procesor Exynos 850. Pe atunci, nu se știa prea mult...

Televizorul Samsung The Sero la vânzare în SUA și Marea Britanie

Samsung Sero este un televizor din categoria Lifestyle, alături de The Wall și The Frame și The Serif. The Sero se rotește...

Samsung SDI investește 39 milioane USD în componente pentru baterii EV

Samsung SDI a declarat zilele trecute că va investi aproximativ 39 de milioane de dolari în componente pentru baterii EV. Subsidiara Samsung...

Galaxy Note 20 cu baterie mai mare din cauza ecranului de 120Hz și 5G

În ultimul timp au fost informații care dădeau o baterie pe Galaxy Note 20 identică cu Galaxy Note 10 (3.500mAh). Acum se...

Samsung începe să vândă televizorul „The Wall” în Coreea de Sud

Samsung Electronics a deschis zona de experiență „The Wall” în Galleria Department Store din orașul Suwon. Acolo au fost instalate mai multe...

Serviciile Google Play pentru AR pe Galaxy A31 / 41 și Galaxy Tab S6 Lite

Serviciile Google Play pentru AR (fostul Google ARCore) este un serviciu software al companiei care permite aplicațiilor să creeze realitate augmentată pe...