Acasă Stiri 5 cele mai bune carduri microSD pentru Galaxy S8

5 cele mai bune carduri microSD pentru Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 oferă 64 GB de stocare internă, care ar putea fi mai mult decât suficient pentru unii. Dar dacă telefonul dvs. este aproape de capacitate, cu multă muzică, videoclipuri sau fotografii, ar trebui să profitați de spațiul de stocare extensibil al lui Galaxy S8 și să luați o cartelă microSD de calitate.

Samsung Galaxy S8 este un smartphone extraordinar, premiat și lăudat de toată lumea pentru performanțele sale și un număr foarte mare de oameni folosesc acest telefon.

Pentru a avea la dispoziție un spațiu de stocare suplimentar pe acest telefon am selectat câteva microSD-uri, pe care le considerăm cele mai de calitate și în același timp potrivite pentru un astfel de telefon.

Aceste carduri microSD se găsesc și la magazinele de profil din România. Prețurile pot fi puțin diferite pentru același tip de microSD și trebuie să căutați magazinul care este cel mai convenabil.

Cele mai bune carduri micro SD pentru Samsung Galaxy S8.

Samsung EVO Select 256GB

Fără îndoială că Samsung 256GB EVO Select este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a avea la dispoziție totul în materie de stocare. Cu viteze ultra-rapide de citire și scriere, de până la 100MB / s citire și viteze de scriere de până la 90MB / s puteți transfera rapid și ușor fișiere în și din telefon.

Este de asemenea clasificat U3, ceea ce îl face perfect pentru video 4K. Viteza și capacitatea de stocare vine un preț relativ mare, dar dacă doriți cel mai bun de pe piață acesta trebuie ales.

 

SanDisk Extreme 128GB

Cardul microSDHC UHS-I de înaltă performanță de la SanDisk oferă viteze de transfer de până la 95MB / s și, datorită ratingului său U3, este mai mult decât capabil să manipuleze videoclipul de 4K.

Vitezele mari de transfer garantează un proces eficient de transfer și editare a datelor. Este un card extrem de util și avantajos și prin prisma raportului calitate / preț.

 

PNY U3 Pro Elite 128GB

Dacă intenționați să faceți o înregistrare video de 4K, veți dori o cartelă rapidă și fiabilă în telefon. Cardul U3 Pro Elite 128 GB de la PNY aduce o mulțime de spațiu de stocare și vitezele de care aveți nevoie.

Clasificat la U3, este excelent pentru video și este capabil de citire de până la 95MB / s și scriere de 90MB / s. La un preț acceptabil, microSD-ul produs de americanii de la PNY este o opțiune relativ ieftină și este extrem de apreciat și de încredere.

 

Samsung EVO 128GB

Cardul microSD EVO de 128 GB nu este la nivelul ofertei de top a companiei Samsung (EVO Select 256GB) de mai sus, dar vine cu viteze decente și un preț accesibil pentru cei mai mulți utilizatori.

Cu citire și scriere de până la 48MB / s (clasa 10 sau clasa U1), acesta poate gestiona 1080p video fără probleme. Dacă doriți un card de marcă Samsung pentru care nu trebuie să spargeți o bancă, acesta este cel pentru care trebuie să optați.

 

SanDisk Ultra 128GB

SanDisk este un brand respectat când vine vorba de carduri de memorie și de produse de stocare, iar cardurile de acest fel vă arată de ce. SanDisk Ultra 128GB este un card de clasa 10 care vine cu o garanție de 10 ani și are viteze rapide de transfer de până la 80MB / s.

Cu o construcție foarte solida, acest card poate fi utilizat într-o varietate de condiții fără riscuri pentru siguranța datelor.

Stiri

Galaxy Note 20+ poate bate pe Galaxy S20 Ultra în cinci moduri

Cea mai mare provocare pentru Android în acest an abia acum urmează. Este vorba despre seria Samsung Galaxy Note 20 și Galaxy...

Aduce Samsung înapoi bateriile amovibile pentru telefoanele ieftine?

Cei dintre noi care au folosit smartphone-uri Samsung în ultimul deceniu își aduc aminte de vremurile în care am putut să deschidem...

Samsung Galaxy Note 20, au apărut opțiunile de culoare

Seria Samsung Galaxy Note 20 este la puține luni distanță de lansare. Planificată să apară în luna august alături de Samsung Galaxy...

Premiul „Display of the Year” pentru ecranele AMOLED de la Galaxy Fold

Ecranele duale AMOLED ale smartphone-ului pliabil Galaxy Fold au câștigat premiul „Display of the Year”. Acest premiu printre producătorii de afișaje este...

Galaxy A71s 5G UW posibil pe Verizon cu suport Ultrawide Band

Smartphone-urile flagship 5G au venit într-adevăr mai scumpe în acest an, cu mult peste 1000 de euro. Qualcomm Snapdragon 865 este aparent...

Producția în masă de cipuri Exynos de 5nm începe în luna august

Procesorul Exynos 990 fabricat cu tehnologia de 7nm, aflat pe seria Galaxy S20 a fost criticat de toată lumea. Cauza a fost...

Comparație tablete: Samsung Galaxy Tab S6 Lite vs Galaxy Tab S5e

Samsung are două tablete din gama medie recent lansate. Samsung Galaxy Tab S6 Lite de relativ puțin timp și Galaxy Tab S5e,...