Acasă Top 4 cele mai bune smartwatch-uri pentru fitness din 2018

4 cele mai bune smartwatch-uri pentru fitness din 2018

Ceasurile inteligente dar și cele special concepute pentru fitness au început să aibă o pondere tot mai mare pe piață. Aproape toate marile companii producătoare de telefoane mobile dar și altele specializate pe acest domeniu produc o mare varietate de dispozitive smartwatch de acest fel.

De toate dimensiunile, culorile și pentru toate buzunarele, ele sunt dotate cu foarte multe caracteristici pentru monitorizarea activităților sportive, cu tot felul de senzori pentru verificarea performanțelor dar și a sănătății purtătorului.

Sunt, însă multe smartwatch-uri care sunt foarte dotate și pentru activități de fitness. În acest fel nu este nevoie să achiziționați un tracker de fitness, pur și simplu vă cumpărați un smartwatch care poate să facă ambele lucruri.

Vă prezentăm o selecție din aceste extraordinare dispozitive wearables, grupate pe câteva categorii iar cel mai reprezentativ aflat pe primul loc din categorie, cu o scurtă descriere.

Ca de atâtea ori alegerea este a dumneavoastră dacă decideți să cumpărați unul.

  1. Cel mai bun în general.
  2. Cel mai bun supleant.
  3. Cel mai bun fără GPS.
  4. Cel mai bun sistem de operare Wear.

 

Cel mai bun în general Samsung Gear Sport

Cel mai bun smartwatch pentru a fi folosit atât pentru utilizarea zilnică cât și pentru urmărirea activității este Samsung Gear Sport. Este în așa fel construit încât puteți plonja cu el pe mână în apă, vă puteți bălăci serios (impermeabilitate 5 ATM) și dispune de toți senzorii și caracteristicile necesare pentru a vă asigura că puteți urmări absolut totul.

Samsung Health a devenit surprinzător de bun pentru urmărirea fiecărui antrenament, dar și a obiectivelor pe termen lung, iar parteneriatele cu nume mai mari, cum ar fi Under Armor și MapMyFitness, vă permit să trimiteți toate datele într-un alt sistem, dacă aveți nevoie.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Gear Sport este că nu arată atât de sportiv. Se poate purta cu ușurință în fiecare zi cu o varietate de stiluri de îmbrăcăminte și să nu iasă în evidență, ceea ce nu se poate spune cu adevărat despre majoritatea smartwatch-urilor care vizează fitnessul.

Ecranul rotativ este fantastic, ceasul este minunat și software-ul este excelent, un ceas foarte puternic. Durata de viață a bateriei este surprinzător de bună, de aproximativ 2-3 zile, în funcție de utilizare.

Un smartwatch pe care îl recomandăm fără discuții, funcționalitate caracteristici și performanță atât ca smartwatch cât și ca tracker de fitness, un doi în unul pentru acest domeniu.

 

Cel mai bun supleant Fitbit Ionic

Fitbit vine la smartwatch-uri din direcția grupului de dispozitive de fitness de succes. Acest lucru face ca Fitbit Ionic să fie un smartwatch perfect pentru cineva care vrea să se concentreze pe activitatea de urmărire a activităților sportive în primul rând, iar de celelalte lucruri ce țin de domeniul „smartwatch” în al doilea rând.

Deși poate este un pic mare și îndesat, Fitbit Ionic are un afișaj luminos, urmărire GPS, senzor optic de frecvență cardiacă, senzor SpO2, impermeabil până la 50 de metri și toate celelalte lucruri interesante cum ar fi NFC și spațiu de stocare de 2,5 GB. De asemenea, este evaluat la patru zile de viață a bateriei, ceea ce depășește concurența.

Mulți oameni au avut încredere în Fitbit când au folosit acest ceas pentru urmărirea activităților de fitness de tot felul și Fitbit ne le-a înșelat încrederea. Partea inteligentă a lucrurilor nu este atât de bună ca la un telefon Android sau la un smartwatch Samsung, dar este la fel de bun pentru fitness.

Dacă fitnessul este obiectivul dvs. principal și ați avut dispozitive Fitbit anterioare, Fitbit Ionic ar trebui să fie în capul listei pentru cumpărături.

 

Cel mai bun (fără GPS) Fitbit Versa

Ionicul Fitbit este în mod clar cel mai bun dispozitiv de fitness de la companie, dar pentru ceva mai echilibrat, Versa merită să fie luat în considerare. Fitbit a învățat multe de la Ionic, iar noul Versa are un design mai mic și mai bine conceput, care arată mai mult ca un ceas regulat decât un obiect gadget.

Dezavantajul carcasei mai mici, dar bine concepute, este că nu are GPS-ul ca Fitbit Ionic. Dacă doriți să alergați, să mergeți pe bicicletă și să obțineți o urmărire precisă a acestora, Fitbit Ionic este alegerea. Dar cine nu are nevoie de GPS pentru antrenamente ar trebui să aleagă Fitbit Versa, datorită mai multor îmbunătățiri față de Ionic.

Un dispozitiv inteligent, dar fără GPS, este o alegere care nu trebuie să fie în vizorul alergătorilor și cicliștilor.

 

Cel mai bun cu sistemul de operare Wear Huawei Watch 2 Sport

Lumea Wear (fostă Android Wear) merge aproape în întregime spre branduri de modă, dar există câteva opțiuni relativ moderne pentru nevoile focalizate pe fitness.

Ceasul Huawei Watch 2 Sport este cel mai bun dintre ele, este ușor și relativ robust. El nu va câștiga niciun premiu de design, este un ceas mai ieftin și subțire, dar este ideal dacă sunteți genul de persoană care nu vrea să cheltuie mulți bani.

Pe partea smartwatch-ului, este vorba despre un tipic Wear OS, ceea ce înseamnă că are o integrare perfectă în sistemul de notificări și de mesagerie al telefonului dvs. Android. Cu acces la Google Play, aveți un număr mare de fețe de ceas și extensii de aplicații. De asemenea, are NFC pentru Google Pay.

Urmărirea de fitness nu este la fel de bună ca oferta Samsung sau Fitbit, dar acesta este unul dintre compromisurile pe care le faceți alegând un ceas cu sistemul de operare Wear. Obțineți în schimb un sistem de operare inteligent de zi cu zi și o bine integrat cu un smartphone.

 

Concluzie

Pentru un smartwatch care are dublă utilitate, ca ceas inteligent de zi cu zi, dar și tracker de fitness foarte capabil, Samsung Gear Sport este o decizie fantastică. Fitbit Ionic nu este la fel de grozav pentru un smartwatch zilnic, dar are o urmărire excelentă de fitness pe care o așteptați de la marca Fitbit.

Versiunea Fitbit Versa este mai bună în categoria smartwatch, dar nu are GPS, care este un dezavantaj pentru alergători. Dacă doriți un sistem de operare Wear pentru o integrare excelentă a smartphone-urilor, Huawei Watch 2 Sport este ceia ce căutați.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...