Top telefoane Samsung care au fost lansate în 2018

2686

Dacă dețineți un telefon Android, aveți șanse foarte mari ca acesta să aibă un logo Samsung pe el. Gigantul high-tech sud-coreean este cel mai popular producător de telefoane Android de pe planetă, iar pentru a rămâne în această poziție lansează foarte multe telefoane Samsung în fiecare an, în toate categoriile și pentru toate buzunarele.

Telefoanele Samsung de cea mai înaltă calitate provin din gamele Galaxy S și Galaxy Note, imediat sub gama high-end se situează cele din gama mid-range cu o multitudine de telefoane și în cele din urmă gama entry-level, cea mai numeroasă dintre cele trei.

Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu ceea ce a lansat Samsung pentru acest an, în rândurile de mai jos vom face un sumar al acestora.

 

Samsung Galaxy Note 9

 În luna august, compania Samsung a lansat cel de-al doilea telefon emblematic din 2018 – Galaxy Note 9. Gama Note de la Samsung este adesea o vitrină în care se regăsește cel mai bun lucru pe care compania îl oferă, iar acest Galaxy Note 9 sigur nu va fi diferit. Zvonurile indică un design asemănător cu cel din anul trecut, cu excepția unui aspect ușor diferit pe spate, cu senzorul de amprentă digitală și configurarea cu două camere foto.

Camerele foto sunt considerate foarte importante pentru Samsung și pentru viitorul Note 9. După scăderea capacității bateriei la Galaxy Note 8, față de Galaxy Note 7, suntem bucuroși să auzim vorbindu-se despre un Galaxy Note 9 care vine cu o baterie gigantă de 4.000 mAh.

Prețul oficial pentru Galaxy Note 9 este necunoscut, dar nu ar trebui să fim surprinși dacă acesta depășește baremul, oarecum critic, de 1000 $.

 

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+

Galaxy S9 și S9+ au fost anunțate în februarie și, deși cele două telefoane au multe în comun cu Samsung Galaxy S8, ele sunt încă două dintre cele mai bune telefoane Android pe care le puteți cumpăra în 2018. Printre caracteristicile celor două Galaxy S9 și S9+ avem: display-urile Super AMOLED ale companiei Samsung, procesorul Qualcomm Snapdragon 845 și camerele foto radical îmbunătățite. Ambele telefoane au o diafragmă variabilă care ajută extraordinar de mult la fotografiile cu lumină slabă, dar numai cel mai mare S9+, are și o a doua cameră cu teleobiectiv pe spate.

În timp ce prețul de pornire pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ nu este chiar ieftin, cu trecera timpului puteți găsi o mulțime de oferte și promoții care ajută la reducerea costurilor.

 

Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+

Sigur că Galaxy S9 și S9+ sunt două smartphone-uri iubite. Înțelegem de asemenea că un preț ca cel la care se vând cele două super-staruri de la Samsung, este adesea prohibitiv pentru unii oameni. Dacă doriți o experiență aproape de Galaxy S9 la un preț mult mai mic, aici apar în scenă Galaxy A6 și A6+. Ambele telefoane vin cu Infinity Display Super AMOLED, cu un raport de aspect de 18,5: 9, iar în timp ce rezoluția este scăzută până la HD+ și FHD+ pentru A6 și A6+, ecranele în sine sunt încă extraordinare.

Galaxy A6+ vine cu camere duale de 16 MP + 5 MP și o baterie de 3.500 mAh, în timp ce Galaxy A6 are un singur obiectiv de 16 MP și o baterie de 3.000 mAh. Telefoanele sunt disponibile la prețuri relativ accesibile raportat la ce oferă.

 

Samsung Galaxy J6 și Galaxy J8

Cele două Galaxii J6 și J8 au fost anunțate alături de Galaxy A6 și A6+ la sfârșitul lunii mai și așa cum era de așteptat, sunt cu siguranță mai puțin impresionante în comparație cu cele două din seria A. Totuși, veți găsi un afișaj Super AMOLED Infinity Display, indiferent dacă alegeți Galaxy J6 sau Galaxy J8, dar ambele au o rezoluție de doar HD+. Galaxy J6 are o singură cameră de 13 MP pe spate, Galaxy J8 are camere duble de 16 MP + 5 MP și ambele sunt echipate cu Android 8.0 Oreo. Prețurile acestor două sunt accesibile pentru majoritatea cumpărătorilor.

 

Samsung Galaxy J7 și Galaxy J3

Cele două smartphone-uri s-au îndreptat spre SUA nu de mult timp, loc în care cel mai probabil Galaxy J6 și Galaxy J8 nu vor ajunge. Galaxy J3 are un ecran HD de 5 inch, o cameră foto de 8 megapixeli orientată spre spate și o cameră foto frontală de 5 MP. În ceea ce privește modelul Galaxy J7, are un ecran HD de 5,5 inch, o cameră din spate de 13 MP și o cameră tot de 13 MP în față.

Deși alte specificații suplimentare pentru modelul Galaxy J3 rămân necunoscute în acest moment, s-a confirmat că Galaxy J3 are procesorul Exynos 7570, memoria RAM de 2 GB, spațiul de stocare de 16 GB, sistemul de operare Android 8.0 Oreo și o baterie de 2.600 mAh. Sunt modele ieftine și vor fi tentante pentru cumpărători.

 

Samsung Galaxy J4

Samsung Galaxy J4 a fost lansat în India la începutul lunii iunie și similar cu celelalte telefoane din seria Galaxy J, despre care am vorbit până acum, este încă o ofertă bugetară de la Samsung. Specificațiile includ un afișaj HD de 5,5 inch cu raportul de aspect 16: 9, procesorul Exynos 7570, memoria RAM de 2 GB și memoria de stocare de 16 GB. Dacă doriți să cheltuiți ceva mai mult, puteți alege un model care vine cu 3 GB RAM și 32 GB de stocare.

În ceea ce privește situația departamentului foto, are o cameră foto spate de 13 MP și o cameră foto frontală pentru selfies de 5 MP. Va fi ținut activ de un acumulator de 3.000 mAh. Este un model ieftin și probabil va avea succes la prețul la care este pus pe piață.

 

Samsung Galaxy S Light Luxury

 Este un telefon atât de frumos încât a fost lansat de două ori! În luna mai, Samsung ne-a surprins cu lansarea lui Galaxy S Light Luxury – o versiune redenumită a lui Galaxy S8 din 2017. În exterior, Galaxy S Light Luxury arată aproape identic cu Galaxy S8. Dispune de un display AMOLED cu un raport de aspect de 18,5: 9, un ecran cu o diagonală de 5,8 inch, cu o rezoluție FHD+. Spatele este realizat din sticlă, senzorul de amprentă digitală este în partea dreaptă a camerei, iar butonul Bixby este și el aici.

Cu toate aceste, în interior, Samsung a schimbat semnificativ componentele lui Galaxy S8 cu altele care îl încadrează în gama mid-range. Are procesorul Snapdragon 660, o memorie RAM de 4 GB și spațiu de stocare de 64 GB. Camerele din spate și din față sunt de 16 MP și respectiv 8 MP, o baterie de 3.000 mAh, o certificare IP68 și încărcare fără fir. Prețul este și el mai mare, dar să nu uităm că este un telefon dintr-o altă clasă.

 

Samsung Galaxy A9 Star și Galaxy A9 Star Lite

Ultimele din această listă sunt două smartphone-uri din seria A, Samsung Galaxy A9 Star și A9 Star Lite. Ambele telefoane pregătite pentru piața din China. În timp ce modelul A9 Star Lite este în mare măsură o redenumire a modelului Galaxy A6+, Samsung Galaxy A9 Star își croiește propriul drum.

Cu specificații bune Galaxy A9 Star are aproape tot ceea ce v-ați aștepta de la un telefon din clasa medie din anul 2018 de la Samsung. Există un display Super AMOLED FHD+ de 6,3 inch, camere foto duble 16 MP + 24 MP la spate, cameră foto frontală de 24 megapixeli, un procesor Snapdragon 660, memorie RAM de 4 GB și o baterie destul de mare, de 3.700 mAh.

Cu un design frumos și elegant Samsung Galaxy A9 Star arată destul de diferit în comparație cu alte telefoane Samsung din 2018. Camerele duale de pe spate sunt poziționate în partea stânga și senzorul de amprentă digitală este plasat mai departe de camere decât de obicei. Acestea nu sunt schimbări uriașe în comparație cu restul portofoliului Samsung dar, sunt destul de vizibile. Au prețuri puțin mai mari, dar acestea se raportează la specificațiile destul de bune aflate pe aceste telefoane.