Top cele mai bune zece jocuri pentru seria Galaxy S22

587
Top cele mai bune zece jocuri pentru seria Galaxy S22
Sursa foto: tizenhelp.com

Putem spune că seria Galaxy S22 este cel mai bun smartphone Android de astăzi. Poate depăși cu ușurință seria OnePlus 9 și cea mai recentă serie Pixel de la Google. Samsung a stocat multă memorie, un nou procesor Qualcomm de a 8-a generație, 12GB de RAM, o cameră cu mulți pixeli, un ecran luminos și natural și o baterie de lungă durată. Toate aceste specificații fac aceste telefoane potrivite pentru a juca jocuri de calitate. Jocurile de înaltă calitate sunt întotdeauna prima alegere a utilizatorilor Samsung.

Va fi distractiv să alegeți cele mai bune jocuri pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Dacă intri în Play Store și instalezi orice joc din acesta, atunci știi, performanța va fi întotdeauna grozavă. Totuși, dacă ați cumpărat un telefon monstru precum Galaxy S22 Ultra, atunci ar trebui să alegeți jocuri cu grafică înaltă, cu performanța de calitate a consolei. Sunt multe jocuri excelente pentru seria S22, dar am ales, prin intermediul colegilor noștri de la TizenHelp, zece jocuri extrem de apreciate pentru seria Galaxy S22.

Jocuri excelente pe seria Galaxy S22: Ninja Arashi 2 și Cameleon 2

1. NINJA ARASHI 2. În acest nou joc războinic Ninja, vei vedea o altă lume a ninja. Începe cu povestea tristă a lui Ninja Arashi, al cărui fiu a fost răpit de oameni răi. Ar trebui să treacă prin multe provocări pentru a-și salva fiul. Prima parte a lui Ninja Arashi a fost destul de captivantă și de succes în Play Store.

Cu cel de-al doilea sezon, vei experimenta același nivel de energie în toate domeniile. În al doilea sezon, povestea continuă cu personajul principal salvându-se de pe Dosu. Acum, el ar trebui să-și continue călătoria pentru a-și salva fiul.

2. SHADOW FIGHT 4Lupta din umbre 4. Continuă moștenirea unei serii de jocuri Shadow Fight. În jocul original, grafica și personajele erau copilărești, dar sezon de sezon, dezvoltatorii au muncit din greu pentru a-i oferi o grafică și personaje uimitoare. Designul grafic pare realist, iar jocul nu vă va dezamăgi.

Este un joc online 3D pentru a participa la lupte gratuite. Trebuie să-ți folosești toate abilitățile pentru a te transforma într-un erou victorios în luptă. Organizează mai multe turnee, bătălii 2v2 sau lupte independente cu prietenii.

3. CAMELEON RUN. Este posibil să fi jucat o mulțime de jocuri de alergare și curse pe dispozitivele tale anterioare. Aici, vă arătăm noul joc de alergare bazat pe fizică, care vă va uimi prin performanța sa. Este un concept nou în genul de curse, cu o nouă întorsătură în intriga.

Trebuie să alergi de la o platformă la alta fără să cazi. Sună ușor, nu? Păi nu, trebuie să sari pe platforma cu aceeași culoare. Și, de asemenea, culorile te vor urma, așa că ar trebui să schimbi culoarea înainte să te lovească. Grafica, sunetul și modul de joc sunt provocatoare. Costă 2,99 USD în Magazinul Play.

Live is Strange, Rebel Racing – jocuri pe seria Galaxy S22

4. Rebel Racing – Viața este ciudată. O altă capodoperă a echipei Square Enix cu un joc demn și o grafică frumoasă. Este un joc bazat pe decizii, în care toate deciziile tale vor avea un impact mai târziu în joc. Când Max Caulfield își dă seama că poate derula trecutul, atunci face asta pentru a-și salva prietena. Decizia o va conduce în multe mistere, care mai târziu, vor schimba povestea în trecut, prezent și viitor.

De asemenea, reîntoarcerea trecutului, nu rezolvă cu siguranță problema, dar creează alta. Povestea este bine scrisă, cu o coloană sonoră uluitoare. Ar trebui să încercați acest joc Life is Strange de cinci episoade pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și S22 Ultra.

5. Rebel Racing – Curse Rebele. Curse este cea mai iubită și jucată categorie de pe orice dispozitiv mobil. Fiecare jucător de pe console sau dispozitive mobile oferă cele mai bune jocuri de curse. Am făcut acest lucru în trecut și pentru dispozitivele din seria Galaxy S20, seria Samsung Galaxy Note 20 și Galaxy S21 Ultra. Când vine vorba de curse pe un smartphone, nu putem uita Need for Speed, Asphalt 9, Sonic Adventure, Angry Birds go și multe altele. Noul nume a fost adăugat cu succes pe listă, care este noul Rebel Racing.

Are tot ceea ce cauți într-un singur joc de curse. Obțineți o mașină preferată, participați la o cursă și câștigați trofeul. Are o grafică frumoasă, un vizual uimitor, mașini premium, un împrejurimi atrăgătoare și multe provocări și recompense.

Zombies Frontier 4, Garena Free Fire și Zombeville SUA 2

6. ZOMBIE FRONTIER 4. Dacă ați terminat de jucat versiunile zombie Dead Trigger 2, Resident Evil și Call of Duty, atunci puteți trece la un nou joc. Zombie Frontier 4 este un joc bun, cu o poveste frumoasă. Nu are o poveste, ci o metodă simplă de a ucide zombi. Este o apocalipsă zombi și, în orice situație, trebuie să supraviețuiești. Este un joc shooter la persoana întâi care oferă toate armele esențiale.

Există multe niveluri și moduri de jucat, iar fiecare nivel vă oferă senzații tari suplimentare. Se poate descărca gratuit pe seria Galaxy S22, iar unele dintre articolele sale sunt disponibile cu bani.

7. GARENA FREE FIRE. Jocurile multi-player online sunt la apogeu în aceste zile. După succesul PUBG și Fortnite, mulți au lansat jocuri multi-player. Garena Free Fire & Call of Duty este cel mai recent lansat după succesul Fortnite și toate au strategiile lor.

În această listă, vă recomandăm să încercați Garena Free Fire. În joc, vei ateriza pe o insulă îndepărtată cu toate armele. Trebuie să supraviețuiești 10 minute pe insulă și să lupți împotriva celorlalți 49 de jucători. Joaca este foarte provocatoare și captivantă.

8. ZOMBIEVILLE SUA 2. Nu toate jocurile cu zombi sunt înfricoșătoare. Unii sunt sigur drăguți precum Zombieville USA 2, a cărui motivație este să distreze publicul mic. După succesul unui joc original, dezvoltatorii vin cu a doua parte cu mai multe planuri. Totuși, scopul principal este de a ucide toți zombii și de a supraviețui.

Grafica și efectele vizuale au fost îmbunătățite și există arme noi și puternice de încercat. Puteți obține un scor mare, puteți folosi diferite arme, puteți demonstra multe abilități și puteți juca în modul multi-player. Se instalează gratuit, iar unele articole vin cu prețuri.

Războiul stelelor: Vânători și GT Racing 2

9. Star Wars: Hunter – Razboiul stgelelor: Vânători. Am enumerat aici jocul Star Wars: Hunters fără evaluările sale. Jocul este în modul Acces anticipat și încă trebuie să fie difuzat în modul complet. Deși, în calitate de primitor, puteți încerca jocul și puteți trimite erori sau feedback dezvoltatorilor. Este pentru fanii filmelor Star Wars.

Povestea se bazează pe războiul civil galactic, unde noii eroi se angajează acum. Este timpul să strălucești în luptă și să explorezi galaxia. Este un joc nou, așa că nu este bine să vorbim despre grafica și alte performanțe.

10. GT Racing 2. Când vine vorba de jocuri de curse, atunci nimeni nu poate egala performanța Gameloft SE. Compania și-a demonstrat din când în când abilitățile cu jocuri de genuri diferite. Asphalt 9 a fost unul dintre cele mai bune jocuri de curse timp de câțiva ani, până când Gameloft vine cu GT Racing 2.

Și acesta a adus înapoi toate mașinile premium de pe pistă. Denumiți-vă mașina preferată și este disponibilă în joc. Folosiți abilități suplimentare, obțineți un impuls, deblocați funcții premium sau participați la turnee. GT Racing 2 vă va provoca abilitățile de conducere pe șosea.

Acesta este top-ul nostru de zece jocuri. Puteți să încercați, să jucați și să vă distrați cu cele mai bune 10 jocuri pe Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ sau Samsung Galaxy S22 Ultra. Dar Google Play Store are o bibliotecă foarte mare care conține mii dintre cele mai bune jocuri