Samsung Galaxy Z Flip 3, afișaj, greutate, data lansării și alte detalii

1019
Samsung Galaxy Z Flip 3 afisaj greutate data lansarii si alte detalii
Sursa Foto: androidheadlines.com

După un excelent și foarte bine primit Flip de anul trecut, compania lucrează la un Samsung Galaxy Z Flip 3. Se așteaptă ca noul Flip 3 să fie lansat mai târziu în acest an și tocmai au apărut destul de multe detalii despre el. Aceste informații provin de la Naver și clarifică unele lucruri în privința viitorului pliabil Samsung.

Potrivit Andrid Headlines, aflăm că ecranul principal al Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi cu 0,1 inch mai mare. În același timp și ecranul de pe capac va fi mai mare cu 0,2 inch. Este vorba de o creștere de 0,254 centimetri și respectiv 0,51 centimetri, nu sunt creșteri mari dar vor conta. Această creștere a dimensiunii este în comparație cu Galaxy Z Flip original de anul trecut.

Samsung Galaxy Z Flip 3 cu ecrane OLED

Asta înseamnă că vom primi un ecran principal de 6,8 inch (17,27 centimetri) și un afișaj pe capac de 1,3 inch (3,30 cm) cu viitorul smartphone pliabil cu clapetă. Trebuie să remarcăm că ecranul de pe Flip 3 este la nivelul lui Galaxy S21 Ultra (6,8 inch), dar cu alt raport de aspect. Ambele ecrane de pe noul Flip vor fi OLED, iar cel principal va oferi o rată de actualizare mai ridicată.

Din noile informații nu am aflat greutatea exactă a smartphone-ului, nu știm dacă își va menține greutatea. Nu știm dacă va fi exact la fel, dar originalul Samsung Galaxy Z Flip cântărește 183 de grame. Totuși ne putem aștepta la ceva similar pentru succesorul său, aproximativ 180 de grame. Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi și mai subțire decât Galaxy Z Flip. Asta înseamnă că va fi și mai subțire atunci când este pliat și deschis. Flip-ul de anul trecut are o grosime de 17,3 mm când este pliat și 7,2 mm când este deschis.

Naver este un site web sud-coreean fondat în 1999, primul motor de căutare coreean. Sediul Naver este cunoscut sub numele de Fabrica Verde, are 27 etaje terane și 7 etaje subterane. Naver are birouri în Japonia, SUA, China, Vietnam, Taiwan și Thailanda.

Balamaua va fi mult îmbunătățită, spune Naver, în timp ce prețul viitorului smartphone Samsung nu a fost încă decis. Telefonul va fi lansat fie în luna mai, fie în iulie, susține sursa, în timp ce vom primi cel puțin o ediție specială a dispozitivului. Au fost zvonuri despre un model Lite sau unul Fan Edition (FE) pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 pentru 2021.

Samsung va sări peste denumirea Galaxy Z Flip 2

De asemenea, pentru a clarifica lucrurile, da, Samsung va ignora probabil denumirea Galaxy Z Flip 2. De ce? Ei bine, vrea ca brandurile Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold să meargă pe același sistem de numerotare. Smartphone-ul Samsung Galaxy Z Fold 3 care vine și el anul acesta, are numărul trei. Așa că … da, Galaxy Z Flip se va alinia cu el ca număr.

Este aceeași situație ca în privința numerelor seriei Galaxy S și Galaxy Note. Ambele serii au fost lansat în același an cu aceleași numere. De exemplu, anul trecut am primit Galaxy S20 și Galaxy Note 20. Anterior am primit Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Samsung vrea să meargă cu Flip-ul și Fold-ul pe aceeași schemă.

Sistemul de operare Android 11 va fi preinstalat pe dispozitiv, în timp ce interfața One UI, probabil 3.1, va fi la bord. Noul smartphone va oferi aproape sigur atât încărcarea rapidă prin cablu, cât și wireless, precum și suport 5G.