Precomenzi uriașe pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 în Coreea de Sud

487
Precomenzi uriase pentru Galaxy Z Fold 3 si Z Flip 3 in Coreea
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a primit peste 920.000 de precomenzi pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Fold 3 în Coreea de Sud în perioada 17-23 august. Acest lucru înseamnă că, în ceea ce privește comenzile din prima săptămână, duoul pliabil a depășit deja Galaxy Note 20 și chiar Galaxy S21. Ca reamintire, precomenzile pentru seria Galaxy S21 din Coreea le-au depășit pe cele pentru seria Galaxy S20.

Acesta este un semnal că timpul pliabilelor a ajuns cu adevărat. Comparația cu Galaxy Z Fold 2 de anul trecut este poate chiar mai grăitoare. Cu doar două zile înainte ca pliabilul de a doua generație să fie pus în vânzare, publicațiile coreene raportau 60.000 de precomenzi.

Precomenzi foarte mari pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3

Cea mai mare parte a noilor comenzi au fost pentru modelul Samsung Galaxy Z Flip 3, care este mai accesibil. Noul Flip 3 a reprezentat aproximativ 70% dintre precomenzi, conform Universmartphone, care citează Blomberg. Samsung Galaxy Z Fold 3 a avut 30% din totalul de 920.000 de telefoane pre-comandate.

Samsung a promis o reducere cu 20% față de Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip, lucru ce s-a materializat. Dar, și așa noile pliabile Samsung sunt scumpe pentru multă lume. Având în vedere diferența de preț dintre cele două, Galaxy Z Fold 3 este cu aproximativ 60-70% mai scump. Mergând mai departe ca pre-comenzi, Samsung Galaxy Z Fold 3 a avut de peste 4 ori mai multe precomenzi decât Fold 2.

Pentru Homer, Europa era regina Cretei din mitologie nu o denumire geografică. Mai târziu, Europa se referirea la zona central-nordică a Greciei, apoi la tot continentul. Numele Europa, ca termen geografic, a fost utilizat începând cu mijlocul secolului XIX.

Aceste cifre sunt doar pentru piața din Coreea de Sud. Dar sunt multe informații despre o cerere foarte mare și în Europa. Surse sud-coreene din anturajul Samsung au spus că cererea în Europa este mult mai mare decât se aștepta compania. Ieri, Samsung a notificat clienții din Germania prin e-mail spunând că livrarea ar putea fi întârziată din cauza cererii puternice.

Din câte se pare, conform Blomberg, sunt situații similare și în Marea Britanie și Franța. Aici unele date de livrare pentru Galaxy Z Flip 3 au fost amânate până pe 9 septembrie sau mai târziu. Din primele impresii noile modele pliabile Samsung par să atragă foarte mulți clienți.